Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

robi2107 sporočil: 4.272
[#2868064] 18.09.20 14:18 · odgovor na: najobj (#2868033)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: robi2107 18.09.2020 14:22
[najobj]
... je najbolj važno, da je Tour - oba niti Francozi ne morejo izločit - bolj ali manj pod streho ...
It ain't over till it's over.
kzupanc sporočil: 10.800
[#2868069] 18.09.20 14:28 · odgovor na: 153 (#2867704)
Odgovori   +    2
[153]
Najlažje je posploševati, vse v isti koš metati,
potrjene lokacije dejanskih okužb pa v nič dajati,
zmeden narod lastni na počez ustrahovati - hvala !

Sodražan
Nihče nikogar noče ustrahovati.

Ustrahoval nas je virus. Strokovnjake, znanstvenike in tiste, ki zadevo spremljamo resno. Bolje nekaj neučinkovitih ukrepov preveč kot kak učinkovit premalo.
premza sporočil: 4.276
[#2868078] 18.09.20 14:55 · odgovor na: alain (#2867951)
Odgovori   +    1
[alain]
Še enkrat čist simpl vprašanje, zakaj se v medijih pojavlja samo absolutna številka okuženih in ne bolnih, ne pa relativna številka, ki je že ves čas enaka v zadnjem času med 3 in 4% testiranih?
Jaz razumem, da se več testira, če je več bolnih, ampak da je med testiranimi vedno 3% okuženih je pa zanimivo. Ampak to bi lahko pomenilo, da z neko isto stopnjo rastejo različne okužbe dihal.

Čudno postane vse skupaj, ko primerjaš to s pomladanskim testom, ko so testirali 1000 naključnih ljudi in prišli do enakega rezultata 3%. To pa nima nobenega smisla. Ker to sedaj pomeni, da je med zdravimi 3% okuženih s COVID-19, med bolnimi in potencialno okuženimi pa tudi 3%.
anon-518732 sporočil: 934
[#2868081] 18.09.20 15:10 · odgovor na: premza (#2868078)
Odgovori   +    3
[premza]
> [alain]
> Še enkrat čist simpl vprašanje, zakaj se v medijih pojavlja samo absolutna številka okuženih in ne bolnih, ne pa relativna številka, ki je že ves čas enaka v zadnjem času med 3 in 4% testiranih?

Jaz razumem, da se več testira, če je več bolnih, ampak da je med testiranimi vedno 3% okuženih je pa zanimivo. Ampak to bi lahko pomenilo, da z neko isto stopnjo rastejo različne okužbe dihal.

Čudno postane vse skupaj, ko primerjaš to s pomladanskim testom, ko so testirali 1000 naključnih ljudi in prišli do enakega rezultata 3%. To pa nima nobenega smisla. Ker to sedaj pomeni, da je med zdravimi 3% okuženih s COVID-19, med bolnimi in potencialno okuženimi pa tudi 3%.
iz tega sledi, da rezultat testa nima nobene zveze z boleznijo. :-)
najobj sporočil: 33.170
[#2868084] 18.09.20 15:30 · odgovor na: kzupanc (#2868069)
Odgovori   +    3
Zadnja sprememba: najobj 18.09.2020 15:36
[kzupanc]
> [153]
> Najlažje je posploševati, vse v isti koš metati,
> potrjene lokacije dejanskih okužb pa v nič dajati,
> zmeden narod lastni na počez ustrahovati - hvala !
>
> Sodražan

Ustrahoval nas je virus. Strokovnjake, znanstvenike in tiste, ki zadevo spremljamo resno. Bolje nekaj neučinkovitih ukrepov preveč kot kak učinkovit premalo.

... čuj, ker si glih pri (ne)ustrahovanju, je koprski wannabe epidemiolog-mikrobiolog in matematični genij Milan Krek pri poročilih danes po radiu - skoraj sem padel s stola - s kazenskimi ovadbami odkrito grozil vsem, ki na osnovi uradno izmerjenih in objavljenih podatkov z imenom in priimkom javno dvomijo v njegovo "strokovnost" ...

P.S.: se opravičujem, ker se z limanjem njegovega kretenizma par excellence mariborinfo.com/novi...i-90-tisoc na totem forumu ponavljam, ampak razgaljanja slovenske "stroke" zbrane na NIJZ ni nikoli dovolj, jebiga ...
rx170 sporočil: 6.905
[#2868085] 18.09.20 15:37
Odgovori   +    3
Očitno nošenje mask v razredu vseeno ni vedno obvezno.
"Otroci od sedmega razreda dalje nosijo maske takrat, ko prehajajo po šolah, ko so v mešanih skupinah in če so v svoji skupini, samo takrat, ko v prostorih ni mogoče zagotavljati najmanj meter in pol razdalje," pa je danes nekoliko milejšo različico pravila opisala pristojna ministrica Simona Kustec.
www.rtvslo.si/sloven...iri/536458

To pomeni, da ne pozna vladnega odloga bodisi ministrica ali pa govorec ni vedel, kaj bodo / so sprejeli.

Monty python + alan ford + yes minister = vlada RS.
[#2868087] 18.09.20 15:38 · odgovor na: najobj (#2868084)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: robi2107 18.09.2020 15:47
[najobj]
... čuj, ker si glih pri (ne)ustrahovanju, je koprski wannabe epidemiolog-mikrobiolog in matematični genij Milan Krek pri poročilih danes po radiu - skoraj sem padel s stola - s kazenskimi ovadbami odkrito grozil vsem, ki na osnovi uradno izmerjenih in objavljenih podatkov z imenom in priimkom javno dvomijo v njegovo "strokovnost" ...

P.S.: se opravičujem, ker se z limanjem njegovega kretenizma par excellence mariborinfo.com/novi...i-90-tisoc na totem forumu ponavljam, ampak razgaljanja slovenske "stroke" zbrane na NIJZ ni nikoli dovolj, jebiga ...
Za zanikovalce virusa in holokavsta je samo najhujše dovolj dobro.

www.youtube.com/watc...XEVpAjtsF0
[#2868089] 18.09.20 15:49 · odgovor na: najobj (#2868084)
Odgovori   +    2
[najobj]
> [kzupanc]
> > [153]
> > Najlažje je posploševati, vse v isti koš metati,
> > potrjene lokacije dejanskih okužb pa v nič dajati,
> > zmeden narod lastni na počez ustrahovati - hvala !
> >
> > Sodražan

> Nihče nikogar noče ustrahovati.
>
> Ustrahoval nas je virus. Strokovnjake, znanstvenike in tiste, ki zadevo spremljamo resno. Bolje nekaj neučinkovitih ukrepov preveč kot kak učinkovit premalo.

V kateri oddaji je to bilo? To bi rad slišal, rabim nekaj da me spravi v dobro voljo.
[#2868091] 18.09.20 15:53 · odgovor na: rx170 (#2868085)
Odgovori   +    4
[rx170]
To pomeni, da ne pozna vladnega odloga bodisi ministrica ali pa govorec ni vedel, kaj bodo / so sprejeli.

Monty python + alan ford + yes minister = vlada RS.
Na splošno eden za drugega ne vedo, kaj govorijo.

13.9. CRACK: Drugovi i drugarice, situacija je veoma složena. Slovenija je RDEČA!!!!
15.9. CAZZO: Slovenija je zeleni otok sredi rdeče Evrope. Fouš so nam po celem svetu pa i šire.
14.9. KANTAR: Naše meje so odprte. Slovenija ni otok in virus vreba izza svakog ugla.

Vsaka podobnost z resničnimi osebami in dogodki je popolnoma namerna, celo zlo-namerna.
153 sporočil: 9.333
[#2868093] 18.09.20 16:08 · odgovor na: kzupanc (#2868069)
Odgovori   +    0
[kzupanc]
> [153]
> Najlažje je posploševati, vse v isti koš metati,
> potrjene lokacije dejanskih okužb pa v nič dajati,
> zmeden narod lastni na počez ustrahovati - hvala !
>
> Sodražan

Da virus koga ustrahuje je izmišljija, ki jo širijo, kot se
sam predstavljaš, nekakšni znanstveniki in drugi le-tega
resni spremljevalci, kajti virus sam, kakorkoli je že prišel
na ta skregan svet, hoče le PREŽIVETI, človeček pa si jemlje
pravico, da ga izkorišča za svojo dvomljivo resnico, utrjevanje
svoje oblasti in vsesplošno ustrahovanje / discipliniranje
ljudi; občila sveta nam pa itak sporočajo, da je okrog korone
še marsikaj nejasno, se pravi, da znanost v megli samo sebe
išče, s številkami, prej ko ne, poljubno manipulira, zmedo podpira.

Sodražan
[#2868101] 18.09.20 16:23 · odgovor na: robi2107 (#2868091)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: robi2107 18.09.2020 16:33
[robi2107]

13.9. CRACK: Drugovi i drugarice, situacija je veoma složena. Slovenija je RDEČA!!!!
15.9. CAZZO: Slovenija je zeleni otok sredi rdeče Evrope. Fouš so nam po celem svetu pa i šire.
14.9. KANTAR: Naše meje so odprte. Slovenija ni otok in virus vreba izza svakog ugla.

Vsaka podobnost z resničnimi osebami in dogodki je popolnoma namerna, celo zlo-namerna.
P.S. 4d.rtvslo.si/arhiv/d...1/00:11:01
[#2868102] 18.09.20 16:25 · odgovor na: (#2868100)
Odgovori   +    4
[abohte]
Je pa zdravstvo funkcioniralo tudi v jarkih 1. svetovne vojne ter med izbruhom španske gripe.
Najboljši dokaz, da se je svetu v 21. stoletju popolnoma utrgalo.
anon-351779 sporočil: 5.775
[#2868104] 18.09.20 16:29 · odgovor na: anon-485444 (#2868030)
Odgovori   +    2
Ce se prav spomnim sem takrat gledel prav to, pa ker sem komot, se mi NI dalo jebat, ker je naceloma vedno vse u redu, v resnici pa spila ali ne. (mislim da sem to pobral na forumih. Enostavno sem prisel k pameti, da najamem ljudi, ki mi naredijo tisto v cemer so doma.)
Das se 270e zraven pa imas cel telefon s tem original vgrajenim, ki je tako dolgoziv da se bo treba potrudit da najdem razlog za nakup novega.
Po 3 letih:
-Baterija zdrzi cel dan, ker ne drkam po zaslonu ampak sem si za ta namen kot gospod pivoscil Dell XPS 13, ki narocen is US, skupaj s telefonom staneta manj kot kaksen fancy Apple ali HuWe. TUDI zelo priporocam.
- Se NE obesa in ga resetiram parkrat na leto
- Da zdrzi v delavnici parkrat dlje kot obicajna potrosna roba za kaksnega jurcka je itak samoumevno. Ga dosedaj se ni bilo heroja ki bi zdrzal v slosarskem zepu 3 leta: udarci, vibracije, fin kovinski prah, mraz, vrocina.
- Bere se na soncu in tipkovnica dela z rokavicami.
- Novejsi ima pa se sto drugih stvari: laser za dimenzije, .....
- Je RES vodotesen, vse odprtine imajo pokrov s silikonskim tesnilom. Po vseh letih se se vsi na mestu.
- Kamera bi lahko bila boljsa, toda jaz nisem fotograf.

Kupil sem ga zato, ker sem posnel moj izdelek v infra svetlobi, da pokazem prednosti.
Ni za vsakega, ko pa se ga navadis, ni vec drugih.
anon-61428 sporočil: 4.493
[#2868106] 18.09.20 16:37 · odgovor na: robi2107 (#2868091)
Odgovori   +    2
[robi2107]
> [rx170]
> To pomeni, da ne pozna vladnega odloga bodisi ministrica ali pa govorec ni vedel, kaj bodo / so sprejeli.
>
> Monty python + alan ford + yes minister = vlada RS.

Ker gre za iskanje igle v senu jim gre v prid le da nekaj delajo in pomagajo svetu v iskanju ukrepov, ki ne bi bili strogi in bi zmanjsali stevilo okuzb. Zaenkrat mlatijo mimo da se kadi sploh najslabsi so pri pisanju natancnih ukrepov. To ne gre s slovensko demokracijo, nacinom obnasanja ljudi iskanja pravic itd. tako da so ukrepi nezivljenski, groteskni cello skodljivi in se krsijo na veiko. Zgledajo kot da jih pise medsabo skregan tim, ki zivi na drugem planetu.
Ljudje to dozivljajo kot psihiranje, izzivljanje in kmalu bodo tudi psihiatri polno zaposleni. Bo se pestro sploh pri uvajanju cepiv.
[#2868109] 18.09.20 16:41 · odgovor na: (#2868105)
Odgovori   +    6
Zadnja sprememba: robi2107 18.09.2020 16:44
[abohte]
www.24ur.com/novice/...jivke.html
Avtobusni javni potniški promet lahko v takšni obliki, kakor so si jo zamislili na NIJZ in Vladi, kar ukinejo, ker je neizvedljiva. Ampak ne, oni trdijo, da je izvedljiva in pika. Če se resničnost s tem ne ujema, toliko slabše za resničnost.
[#2868114] 18.09.20 17:41 · odgovor na: robi2107 (#2868109)
Odgovori   +    4
[robi2107]
> [abohte]
> www.24ur.com/novice/...jivke.html

Avtobusni javni potniški promet lahko v takšni obliki, kakor so si jo zamislili na NIJZ in Vladi, kar ukinejo, ker je neizvedljiva. Ampak ne, oni trdijo, da je izvedljiva in pika. Če se resničnost s tem ne ujema, toliko slabše za resničnost.
Krivdo prelagajo na prevoznike, ki se niso pripravili. Petek bi rabil 5busov za Piran ponedeljek pa enega. Kdo se lahko na to pripravi.
Res smo bogata država da vozimo upokojence zastojn. Zanima me koliko sploh plača država podjetjem za prevoze, dodatne stroške, kako sploh beležijo kam se kdo vozi. Vglavnem se en ukrep, ki ne pije vode.
[#2868116] 18.09.20 17:49 · odgovor na: anon-61428 (#2868114)
Odgovori   +    1
[Inside]
> [robi2107]
> > [abohte]
> > www.24ur.com/novice/...jivke.html
>
> Avtobusni javni potniški promet lahko v takšni obliki, kakor so si jo zamislili na NIJZ in Vladi, kar ukinejo, ker je neizvedljiva. Ampak ne, oni trdijo, da je izvedljiva in pika. Če se resničnost s tem ne ujema, toliko slabše za resničnost.

Krivdo prelagajo na prevoznike, ki se niso pripravili. Petek bi rabil 5busov za Piran ponedeljek pa enega. Kdo se lahko na to pripravi.
Tako, kot na šolnike in vse druge, ki ne morejo dosledno izvajati njihovih neizvedljivih zahtev oz. navodil.
Res smo bogata država da vozimo upokojence zastojn. Zanima me koliko sploh plača država podjetjem za prevoze, dodatne stroške, kako sploh beležijo kam se kdo vozi. Vglavnem se en ukrep, ki ne pije vode.
Menda je to vključeno v neke koncesnine. Ne vem čisto dobro, kako to poteka, ampak konkretnega zastonjskega prevoza zagotovo ne dobijo povrnjenega.
[#2868117] 18.09.20 17:56
Odgovori   +    4
Komedija se nadaljuje.

www.vecer.com/sloven...o-10221750
"Ne morem komentirati. Jaz sem samo predstavil sklep vlade, kot je bil. Do tega trenutka drugačne odločitve nisem videl. To je zame nova informacija in jo bom preveril pri NIJZ, ministrici za šolstvo in predsedniku vlade. Ne vem, kako je do tega prišlo, vi ste zame prvi vir informacije in moram preveriti," za Večer pravi Jelko Kacin.
[#2868118] 18.09.20 17:57 · odgovor na: robi2107 (#2868116)
Odgovori   +    3
[robi2107]
> [Inside]
> > [robi2107]
> > > [abohte]
> > > www.24ur.com/novice/...jivke.html
> >
> > Avtobusni javni potniški promet lahko v takšni obliki, kakor so si jo zamislili na NIJZ in Vladi, kar ukinejo, ker je neizvedljiva. Ampak ne, oni trdijo, da je izvedljiva in pika. Če se resničnost s tem ne ujema, toliko slabše za resničnost.
>
> Krivdo prelagajo na prevoznike, ki se niso pripravili. Petek bi rabil 5busov za Piran ponedeljek pa enega. Kdo se lahko na to pripravi.

Tako, kot na šolnike in vse druge, ki ne morejo dosledno izvajati njihovih neizvedljivih zahtev oz. navodil.
V stilu yu vojske izvrši pa se žali.
> Res smo bogata država da vozimo upokojence zastojn. Zanima me koliko sploh plača država podjetjem za prevoze, dodatne stroške, kako sploh beležijo kam se kdo vozi. Vglavnem se en ukrep, ki ne pije vode.

Menda je to vključeno v neke koncesnine. Ne vem čisto dobro, kako to poteka, ampak konkretnega zastonjskega prevoza zagotovo ne dobijo povrnjenega.
Ja za reden prevoz kaj pa dodatne ponudbe in večje število avtobusov, garnitur vlaka? Upokojenec lahko kombinira vlak bus. Vstop lahko beleži s kartico, kaj pa izstop?
Stavim da bo glava bolela od stroškov. To se niti v Nemčiji ne gredo.
[#2868121] 18.09.20 18:43 · odgovor na: rx170 (#2868089)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: najobj 18.09.2020 18:48
[rx170]
> [najobj]
> > [kzupanc]
> > > [153]
> > > Najlažje je posploševati, vse v isti koš metati,
> > > potrjene lokacije dejanskih okužb pa v nič dajati,
> > > zmeden narod lastni na počez ustrahovati - hvala !
> > >
> > > Sodražan
>
> > Nihče nikogar noče ustrahovati.
> >
> > Ustrahoval nas je virus. Strokovnjake, znanstvenike in tiste, ki zadevo spremljamo resno. Bolje nekaj neučinkovitih ukrepov preveč kot kak učinkovit premalo.
> ... čuj, ker si glih pri (ne)ustrahovanju, je koprski wannabe epidemiolog-mikrobiolog in matematični genij Milan Krek pri poročilih danes po radiu - skoraj sem padel s stola - s kazenskimi ovadbami odkrito grozil vsem, ki na osnovi uradno izmerjenih in objavljenih podatkov z imenom in priimkom javno dvomijo v njegovo "strokovnost" ...
>
> P.S.: se opravičujem, ker se z limanjem njegovega kretenizma par excellence mariborinfo.com/novi...i-90-tisoc na totem forumu ponavljam, ampak razgaljanja slovenske "stroke" zbrane na NIJZ ni nikoli dovolj, jebiga ...
V kateri oddaji je to bilo? To bi rad slišal, rabim nekaj da me spravi v dobro voljo.
... evo, tukaj www.rtvslo.si/4d/arh...12?s=radio Krek nastopa od 2:20 naprej, grozi pa od 3:55 naprej ...

P.S.: ob podivjanem širjenju glede na 19.člen www.pisrs.si/Pis.web...id=ZAKO433 kugi in eboli podobni smrtno nevarni koroni je v imenu varovanja javnega zdravja Kreka treba pohvalit, da tokrat ni povabil Slovence, naj v natrpanih slovenskih turističnih središčih pred v ponedeljek veljavnimi ukrepi še ta vikend izkoristijo Počivalškove vavčerje, sploh ker tako lepo vreme ne bo več dolgo ...
[#2868126] 18.09.20 19:37 · odgovor na: (#2868125)
Odgovori   +    1
[abohte]
> [najobj]
> ... evo, tukaj www.rtvslo.si/4d/arh...12?s=radio Krek nastopa od 2:20 naprej, grozi pa od 3:55 naprej ...
Sicer ne želim braniti lika in dela Kreka niti ne želim zagovarjati njegovih groženj, ki so povsem neprimerne, ampak vseeno je treba priznati, da s kazenskimi ovadbami ni grozil tistim, ki ne sledijo njegovi "stroki", kot si napisal ti.

Kolikor sem jaz bral Potrča, se v stroko ni spuščal, spuščal pa se je v to, ali so ukrepi smiselni. Kakšni ukrepi naj bodo, je pa povsem politična odločitev in bi že bil čas, da se zdravniki nehajo ukvarjati s politiko.
... eh, malo umetniške svobode v teh težkih časih pa si menda lahko privoščim ...

P.S.: Potrča nisem bral, ampak sem ga iz firbca tukaj www.facebook.com/Pot...044165016/ pogledal in se absolutno strinjam s tabo, težko pa si predstavljam, koga drugega razen zloglasnega "mišičnjaka brez pameti" je imel Krek v mislih, ko je govoril o kazenski ovadbi za tiste, ki širijo "lažne" novice ...
anon-204390 sporočil: 13.528
[#2868132] 18.09.20 20:28 · odgovor na: (#2868125)
Odgovori   +    0
[abohte]
> [najobj]
> ... evo, tukaj www.rtvslo.si/4d/arh...12?s=radio Krek nastopa od 2:20 naprej, grozi pa od 3:55 naprej ...

Sicer ne želim braniti lika in dela Kreka niti ne želim zagovarjati njegovih groženj, ki so povsem neprimerne, ampak vseeno je treba priznati, da s kazenskimi ovadbami ni grozil tistim, ki ne sledijo njegovi "stroki", kot si napisal ti.

Kolikor sem jaz bral Potrča, se v stroko ni spuščal, spuščal pa se je v to, ali so ukrepi smiselni. Kakšni ukrepi naj bodo, je pa povsem politična odločitev in bi že bil čas, da se zdravniki nehajo ukvarjati s politiko.
Saj se politika ukvarja z zdravniki. Stroka je pač podlegla politiki.
anon-514918 sporočil: 2.327
[#2868148] 19.09.20 06:56 · odgovor na: (#2867736)
Odgovori   +    3
čas vnosa: 18.09.20 15:22
Zaenkrat se o covidu ve samo to, da ga ni, saj ga še nobena obdukcija ni potrdila. Ravno nasprotno, obdukcije so prepovedane, da se ne bi ugotovilo, da ga ni in da bi banda v belem lahko še naprej kradla.

Uriah Heep.
alain sporočil: 5.172
[#2868158] 19.09.20 09:27 · odgovor na: rx170 (#2868085)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: alain 19.09.2020 09:30
Podpiram da se v ponedeljek zberejo starši vseh učencev pred šolami in protestirajo proti nošenju mask v razredih med učnim procesom, to je nacistično mučenje in siljenje otrok v bolan psihosocialni razvoj, ki bo rojeval mlade Hitlerje. Dosti nam je tega jebanja v glavo, na srečo se tega zaveda večina ravnateljev in učiteljev! Kreteni zblojeni, maske v razredih, pri telesni vzgoji pa ne vsi zadihani in kot da po pouku, ko bodo sneli maske pa virus ne more krožiti. Mislim a so sploh lahko še bolj debilni s temi ukrepi.
[#2868162] 19.09.20 10:05 · odgovor na: (#2868151)
Odgovori   +    1
[Pokinimisi]
Ni res. Obdukcije so. Tudi pri nas.
So, če zanje obstaja razlog. Kako in kdaj se izvajajo, je določeno v www.pisrs.si/Pis.web...id=NAVO491 in www.pisrs.si/Pis.web...d=PRAV3547 V praksi pa to izgleda tako, da coroner pogleda anamnezo umrlega in če je imel okužbo, bo pač napisal, da je umrlega v jamo spravila okužba, četudi je bil neposredni vzrok recimo odpoved srca, ali kaj tretjega. Nikomur se ne zdi vredno preiskovati dejanskega vzroka smrti, če ta ni ravno nastopila v sumljivih okoliščinah. Vem iz prve roke, kako gre to, ker sem videl pri pokojnem svojcu.
[#2868164] 19.09.20 10:31 · odgovor na: (#2868161)
Odgovori   +    5
Zadnja sprememba: alain 19.09.2020 10:34
Otroci cel čas šolskega pouka so prvič naci ukrep in drugič popolnoma nesmiselen ukrep. Maske med poukom, vsi pa vemo, da po pouku mask ni in jih ne bo. Jaz težko nosim masko pet minut, kaj šele da bi sledil učnemu procesu 7 ur v šoli z masko. Debilizem brez primere.
anon-204390 sporočil: 13.528
[#2868175] 19.09.20 12:53 · odgovor na: alain (#2868164)
Odgovori   +    0
[alain]
Otroci cel čas šolskega pouka so prvič naci ukrep in drugič popolnoma nesmiselen ukrep. Maske med poukom, vsi pa vemo, da po pouku mask ni in jih ne bo. Jaz težko nosim masko pet minut, kaj šele da bi sledil učnemu procesu 7 ur v šoli z masko. Debilizem brez primere.
Pač smo križarka Norfolk :)
anon-485444 sporočil: 1.924
[#2868179] 19.09.20 13:16
Odgovori   +    2
"Uporaba mask bo obvezna tudi v odprtih prostorih, torej na prostem, kjer je veliko ljudi, kot so tržnice in stara mestna jedra. To velja že v soboto zjutraj, pravi Kacin."
Kakšna je kazen, če se nekaj, kar je obvezno, ne upošteva? Kazni ni? Potem bi se moral stavek glasiti: Uporaba mask je priporočljiva v odprtih prostorih, torej na prostem, kjer je veliko ljudi, kot so tržnice in stara mestna jedra.
anon-485444 sporočil: 1.924
[#2868184] 19.09.20 13:50 · odgovor na: anon-485444 (#2868179)
Odgovori   +    0
O kaznih v zvezi s korono.

"Can police make me cover my face in a shop? If you are in England, Scotland and Northern Ireland - yes they can, and you could be fined £100.

If you are part of a group which refuses to disperse when told to by police you could get a £100 penalty ticket (£50 if paid within 14 days). This doubles with every extra offence, rising to £3,200 for six or more offences. Additionally, organisers of illegal gatherings in England can be fined £10,000. This penalty came in after a number of house parties and unlicensed gatherings were broken up by police." www.bbc.com/news/exp...s-52106843 (9. September 2020)
[#2868189] 19.09.20 14:46 · odgovor na: (#2868188)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: alain 19.09.2020 14:47
Strah maske???????? Obupno se počutim z masko in tako je 99% ljudem. Težko se diha lasten izdihani zrak, očala se mi rosijo, zdaj pa ne vem ali se delaš norca...Zanimivo pa je, da ti nas zmerjaš z nacisti, hkrati pa bi takoj uporabljal nacistične metode kot so odvzem otrok staršem...In še enkrat te sprašujem o smiselnosti ukrepa nošenja mask MED POUKOM, medtem ko pri telesni vzgoji tega ni, še bolj pa je debilno, da ti isti otroci, ki bodo med poukom z masko, bodo po pouku brez maske...to je nacistična prisila.

Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

new-kiva