Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Možnost iznajdbe protikoronskega cepiva dodatno podžiga borze
Strani: 1
sporočil: 30.415
Zadnja sprememba: anon-317028 30.08.2020 16:04
Za tiste junake in junačine v Sloveniji, ki relativizirajo korono,
češ, to ni nič, je majhna gripica, nekaj kar je Janša
izmislil...Poučno branje "Kako sem prebolela korono" na: www.disenz.net/kako-...la-korono/
sporočil: 18.363
Možnost iznajdbe je bila že prej, tako da naslov ni najbolj
primeren. Iznajdbe - inovacije vzpodbujajo borzne dogodke. Lep
dan.
P.S.: Skorjašna široka uporaba cepiva, pa prav gotovo.
P.S.: Skorjašna široka uporaba cepiva, pa prav gotovo.
sporočil: 5.172
Zadnja sprememba: alain 30.08.2020 18:24
Pozabil pa si dopisati, da ima gospa 71 let, verjetno še kakšne
pridružene bolezni in da take zgodbe bi lahko pisali vsako leto,
saj ljudje ne samo da zbolijo, ampak zaradi virusno bakterijskih
respiratornih bolezni v velikem številu tudi umirajo VSAKO LETO. V
zgodovini človeštva se ni nikoli medijsko na prvih straneh štelo
zgolj okužene, saj je umrlih in resno bolnih ekstremno malo v eu
zdaj.
sporočil: 33.171
Zadnja sprememba: najobj 31.08.2020 15:42
[FIN-311684]... OK, zdaj pa še eno bolj poučno in še bolj grozljivo resnico o koroni preberi, na katero sem slučajno naletel, ko sem na forumu MMC iskal odzive na ekspresni "sporazumni" odstop trenerja Jakirovića po sramoti fuzbalerjev Maribora ...
Za tiste junake in junačine v Sloveniji, ki relativizirajo korono, češ, to ni nič, je majhna gripica, nekaj kar je Janša izmislil...Poučno branje "Kako sem prebolela korono" na: www.disenz.net/kako-...la-korono/
... "Psihološko pohabljanje otrok, "robotiziranje" otrok v poslušne, nekritične avtomate. Žal mi je za današnjo mladino, upam, da se zgodi nek čudež in se totalno uprejo temu poneumljanju, že tako je šola postala več ali manj dril vcepljanja suhoparnih informacij na formativno intelektualni ravni, sedaj je otroke dresirajo še telesno, postali pa bodo povsem čustveno pohabljeni, v temi, socialno distancirani z vcepljenim strahom pred sošolcem in sočlovekom. Seveda se bodo starejši v prihodnosti opravičevali da so bili v nevednosti, zavedeni in podobno, kot so bili zavedeni že stoletja, razne neumnosti, telesnega in psihološkega pohabljanja otrok, zavedeni v morilske vojne in podobno, vendar danes se vojne bijejo na veliko bolj prefinjen način, ki ga še nismo ozavestili, zato bo v bodoče prebujanje zopet boleče, kaj smo počeli svojim najbližjim in najmlajšim, ki so povsem nemočni nad takšnim in drugačnim nasiljem starejših. Porivamo jih še eno stopnico nižje v temo, v nezavedanje in podobno zlo, večinoma vse zaradi našega imaginarnega strahu, pretirane anksiozne skrbi za otroke pred "zunanjimi" boleznimi in škodljivci, ustvarjanje bolnega "varnega" balona, vse zaradi psihološkega pogojevanja in podobnih programiranj, ki jih ne znamo razrešiti sami pri sebi. Ali nam bodo otroci hvaležni za takšno otroštvo? So nam hvaležni za vse novodobne bolezni, alergije, zlo, ki ga prizadejajo drug drugemu zaradi vzgoje, da je človek človeku volk, da obleka naredi človeka in podobna učenja ki poveličujejo človeško nečimrnost in samoljubje? Zakaj le? Nam bodo hvaležni, da ustvarjamo nezavedajoče čebele delavke ali psihološko poškodovane voditelje ali kriminalce, vse za vzdrževanja tega ogromnega kompleksnega sistema, ki ga imenujemo civilizacija in kultura, ki je lahko povsem zgrešen in škodljiv. Tudi ta cikel se bo enkrat odvrtel z nami ali brez nas, naša je izbira, kako naj se zaključi." ...
P.S.: sam ne bi znal lepše napisat, čeprav isto o teroriziranju gerontokracije s koronanorijo na totem forumu trobim od uradnega konca (WTF?!?) epidemije v Sloveniji, ki jo je ob "zmagoslavnem" preletu vojaških letal že konec maja razglasil Janez Janša ... khmm, da mu ni bilo treba plačati obljubljenih denarnih nadomestil številnim ljudem za prisilno prepoved opravljanja dela, s katerim preživljajo sebe in svoje družine ...
Strani: 1