Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Ali preživite leto zastoja Slovenije, jesensko epidemijo, kdaj boste šli vnovič v službo, kdaj si upate pomisliti na počitnice
Strani: 1
... OK, meni je jasno, da se z novimi cepivi in zdravili ni za zajebavat in da je vsako cepivo in zdravilo zaradi neznanih stranskih učinkov treba zelo dobro stestirati, ampak ko gre za življenje ali (takojšnjo) smrt, se bo verjetno treba odločiti za manj testiranja in skrajšanje 18 mesečnega postopka pridobivanja cepiva in zdravila, ker s stranskimi učinki se preživeli lahko ukvarja kasneje, brez cepiva in zdravila pa se kasneje nihče ne bo ukvarjal z ničemer, ker preživelih pač ne bo ...
P.S.: kolikor vem, se testiranja (vseh) cepiv in zdravil opravljajo na nekaj sto izbranih prostovoljcih, pri smrtonosni koroni pa bo zaradi časovne stiske teh prostovoljcev pač več, če ne kar vsi (rizični) starejši ljudje ... aja, itak pa moraš že danes pred vsako operacijo podpisat, da se zavedaš rizika in da se pustiš operirat prostovoljno ...
Zanimivo pa je, da cela vrsta znanih virologov meni, da gre za preveliko paniko in pretirane ukrepe. Bistveno bolj razumno bi bilo, da se izolira ogrožen del populacije, kot pa da delamo sedaj kolektivni gospodarski samomor. To bo v gospodarstvu povzročilo tako krizo, da bo ta koronca proti temu kot en kašelj. Koliko ljudi bo propadlo, duševno, finančno in fizično, koliko bo zaradi tega depresije, samomorov, družinskega nasilja?
Ljudje drugače umirajo vsak dan. Pa še vedno ni jasno, koliko ljudi dejansko sploh umre od te korone. Sedaj bomo čakali vrh mesec, dva, tri, potem se bomo pa lahko pasli na travnikih.
PRENEHAJTE Z TO NORIJO KER NIMA NOBENGA SMISLA!
Ostanimo čisto na materialni ravni medicine, čeprav človek ni sem skupek celic. Vendar pustimo »ezoteriko«!
Torej:
- Od epidemije se ne moreš skriti neglede kam in kako se hočeš
- Bolezen je odvisna ne samo od zunanjih faktorjev temveč od človeka
- Z številnimi cepljenji od zgodnjega otroštva in uničvanjem narave v tej pretirani vojni za sterilnost, ONEMOGOČA ustvarjanje imunosti. Dokazano je, da se npr. otroške bolezni vračajo ravno zato, ker je s cepljenjem onemogočeno ustvarjanje naravne in trajne imunosti.
- Slišala sem izjavo, da se je že ta virus v teh nekaj tednih spremenil. In da je to ista skupina virusa, ki že nekaj lez izziva razne podobne epidemije. Torej, cepljenje, ki bi ga razvili po 18 mesecih, zagotovo ne bo deloval – ne sedaj in še manj v prihodnosti. Torej, škoda denarja za cepivo, ker tako in tako ne bo delovalo. Bo semo onemogočilo, da človeštvo naredi to svojo lekcijo, ki jo je potrebno naraditi skozi to epidmijo.
- Če mlade ljudi pošiljate pred kanone »za domovino« bilo bi neumno, sedaj zaradi nas starčkov izzvati APOKALIPSO. Ker to, kar je tudi v članku opisano je apokalipsa.
- S svojimi procenami se tako in tako razvija sovraštvo do starih, ki obremenjujejo ekonomijo. Seveda, nas bo preveč! Ko pa se z herojskimi ukrepi in ošabnosti v medicini hoče Z VSEMI SILAMI premagati naravna selekcija. Nisem za evtanazaijo. Hvalžna bi pa bila, če bom postala totalni kripelj, da mi omogočite da brez trpljenja umrem, namesto, da me z vsemi silami održavate v življenju na breme meni sami.
- Sicer pa, epidemija omejuje sama sebe. S porastom števila tistih, ki so jo preboleli, eksponencionalno opada njena moč in uničevalnost.
- Pa še preprosta logika: Švedi so že dokazali,da znajo razmišljati. Zakaj se ne zgledate na njih namesto, da jih hičete prisiliti na vse te norije, s katerim ste ustvarili ZAGOTOVLJENO POT V APOKALIPSO.
Torej, to kar je napisala avtorica članka, promatrajte tudi z druge strani.
Jaz bom pa povedala to, kar ona ni upala: PUSTITE NAS DOSTOJANSTVENO UMRETI, ČE BI ŽE PRIŠLO DO TEGA in ne zganjati paniko, ker je nekomu starčku, ki je tako in tako kripelj, Bog hotel pomagati, da končno napusti ta svet v katerm samo trpi in je v breme vsem, največ pa samemu sebi.
Se pa strinjam z delom, kjer pišete o dostojanstvenem umiranju in z zaključkom vašega komentarja.
Pa lep pozdrav.
Večina nas ve o temu premalo, da bi lahko karkoli pametnega rekli, zato bi bilo fino da se sooči različna mnenja med strokovnjaki - z argumenti, ne s pritiski in močjo. To je nujno potrebno, saj bo zaradi gospodarskih težav nastala škoda čisto drugačnih dimenzij kot direkt zaradi Corone.
Strani: 1