Zasebnost

Izbrani forum: Borza

Izbrana tema: Korekcija - pripravimo se za vstop na trg

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-186196 sporočil: 2.052
[Borza] Tema: Korekcija - pripravimo se za vstop na trg
[#2820240] 03.03.20 15:51 · odgovor na: crt (#2820236)
Odgovori   +    0
[]
> [mrkolice]
> bitcoin v momentu minus 1% ob objavi g7 izjave. kaj ti mislis, a je kripto sebi lastno nekorelirano vesolje ali je v nekih vzrocno-posledicnih odnosih s tradicionalnimi trgi? meni ta stvar nikakor ni jasna, sem iskal neke resne in metodolosko ciste dokaze za en ali drug odgovor, pa nisem kaj prida nasel. je pa tole danes kar brutalno padlo v prakticno istem momentu, ob poprej pateticni pa.

po mojem vtisu je kripto primarno hot money in precej podobna mnozica kot poljubni set v nekem trenutku modernih stocks. par mesecev sva se s kolegom smejala ob spremljanju prelivanja crypto / week.
hot money, makes sense. problem za hot money kite je likvidnost: se vedno svohcana na kripto, tezko je zanje kar not v bazen skocit ker bi cele knjige v momentu zradirali s tsunamijem. tole danes mi je pa prvic da sem videl skoraj v momentu btc algo reakcijo na resnicni svet. doslej je bil +ev pri predpostavki, da je btc docela nekoreliran kup koruze ali banan, kar je pomenilo kontra-trejd vernikom, da btc korelira s korona virusom ali kakrsnim koli risk eventom. tole danes ni bilo iz ucbenika.