Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Nemški mesni industriji grozijo višji davki
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
[#2788234] 10.08.19 22:27 · odgovor na: (# 2788231)
[PyotrNovak]No, tale tvoj drugi post ima malo več smisla. Jaz z mrazom nimam problemov. Pa tudi kot okostnjak nisem izgledal, ker sem potolkel preveč hidratov in tudi sira. Prej sem bil krepko overweight. Kakšna 2 meseca nazaj sem prehrano spremenil in črtal hidrate, tudi zato, ker mi preveč dvigajo cuker in posledično trigliceride. Zdaj sem v glavnem na rastlinskih maščobah, stročnicah, ribah, oreških, zelenjavi in zmerno mlečnih maščobah. Znebil sem se 15 kil (so far, 10 more to go), trigliceridov in cukra.
Pozabil dodati, da jem zelo omejene kolicine, pozimi pa pojacam mastni del. Dolocene vitamine vezejo samo zivalske mascobe. Pa tudi meni se zdi pravilno da se vzreja uredi. Brutalno ravnanje z zivino pusti stresne hormone v mesu, kar verjetno na koncu vpliva na cloveka.
Samo ce hoces basati meso 3 x na dan, mora biti poceni.
Smo bili zaradi babe vegiji 100% in me je zeblo pozimi ko mokrega cucka na plundri, pa sem enkrat vzel speh in kos kruha in pec se je zakurila. Tako da imam sezonsko prilagojeno.
Je pa res da veliko vegijev izgleda kot da so jih po par letih odkopali....
Meso 3x dnevno??? That's sick. Naši starci so ga jedli enkrat na teden, pa niso trpeli zaradi civilizacijskih bolezni. Naj ga zaradi mene je, kdor ga hoče, ampak naj se tudi ve, kako se do njega pride. Potem pa naj se vsak sam odloči. Jaz sem se, dobrih 25 let nazaj, in bo pri tem tudi ostalo.
Neposredni odgovori na sporočilo št. 2788234
Strani: 1
[#2788236] 11.08.19 00:26 · odgovor na: (# 2788234)
Večinoma je moja košta podobna tvoji, bel kruh pa je že zdavnaj letel z jedilnika, pa tudi večerje.
Sem bil na morju in precej več kot polovica jih je predebelih. Za šok pa prijatelj s katerim sem se srečal po 25 letih, ki jih ima nič več in nič manj kot 152kg. Telo v totalnem kurcu pri 52.
Zanimiv pregovor: Skrbi za svoje telo, ostala so že zasedena.
Strani: 1