Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

Mleben sporočil: 1.077
Valika večina te možnosti nima. Živimo v blokih in v bližini ni vtičnic za "tankanje" elektrike, v službah jim tudi na misel ne pride da bi uredili za svoje zaposlene enote za polnenje.
Za službene flote vozil je financiranje tudi drugačno kot za privat. Ko je avto amortiziran ima vrednost nič, ali pa je v najemu in ga vračajo prodajalcu. Fizične osebe pa tega konforta nimamo, po odplačilu ostane lastniku za vedno, saj starih baterij nihče ne bo kupoval. Če proizvajalci mislijo resno z bolj masovno proizvodnjo, bodo morali rešiti najprej problem trga rabljenih vozil. Dokler ne, pa je to samo marketinški trik za nateg kupcev na katere v resnici prenašajo vse te stroške in rizike. In to se jim ne bo obneslo, vzor imajo v bližnji zgodovini, ko so zagnali marketinško mašinerijo in se na zadnje morali zateči k laži in varanju kupcev, vse na njihov strošek. Sedaj pa delajo novo zgodbo na povsem enak načun. Kot da se niso naučili ničesar. Najprej naj rešijo problem, prej kot skrbijo za ekstra dobičke.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2774146

Strani: 1

MF-566285 sporočil: 35
Zadnja sprememba: MF-566285 13.05.2019 10:53
Glede na ta link:www.stat.si/StatWeb/...Index/5983 je najmanj pol samostojnih hiš v Sloveniji.
Na ebayu in drugih straneh je tudi kar prometa z rabljenimi baterijami, videl sem številke tudi precej čez 5.000$ za enoto, najbrž ni tak problem prodat.
Pa VW:insideevs.com/news/3...alzgitter/

Strani: 1