Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

1126DXSXU sporočil: 212
[comteo]
Musk je rekel, da je možno narediti uporabno banko preko interneta, pa so strokovnjaki govorili, da je to nemogoče. Naredil je PayPal. Strokovnjaki in avto industrija so govorili, da je nemogče narediti uporabno električno vozilo, pa je tudi to naredil. Brez Tesla vozil bi vsi drugi še čakali in taktizirali. Človek vozi tovor v vesolje (SpaceX) in vrača rakete nazaj za ponovno uporabo, razvija poceni vlak, ki gre 800 km na uro z malo porabo energije (Hyperloop), razvili so tudi strešno opeko, ki proizvaja elektriko..Ima največjo mrežo najhitrejših polnilnic za EV po celem svetu... Ima največjo tovarno baterij. Res ni na mestu podcenjujoč ton, ki mu ga "konkurenti" oziroma gubitniki v novi ekonomiji, poskušajo prilepiti v javnosti. ... Marsikaj, kar je bilo ocenjeno za "nemogoče" je naredil. Očitno ga najbolj motovivira, ko pravijo, da je nemogoče.
Ja Musk ni od muh. Bo pa tudi on tako kot mi ostali napredoval) meje svoje nesposobnosti. :-)
In ta se že kaže v tem, da kjerkoli je potreben industrijski klasičen proces on zarije.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2774043

Strani: 1

PyotrNovak sporočil: 2.215
SURE

Tesla is delivering record number of vehicles. That's a relief for Tesla, which increased total production from about 120,000 vehicles in 2017 to 350,000 in 2018. That was enough to report a $312-million profit in the third quarter, according to Tesla's earnings latest report (pdf).

POTROJI proizvodnjo v enem letu. POJMA nima. RES bi rad razumel logiko takih komentarjev.
Verjetno jo ne morem ker je ni.

#saksofonist
tadejkom sporočil: 102
Če pomislimo, da je Boeing se zafrknil s programsko opremo pri najbolj stabilnem letalu za prevoz potnikov, ki leti če leta in leta zaradi malce drugačnih motorjev, potem kaj šele lahko pričakujemo od nekega program, ki naj bi bil narejen v letu in pol.

Strani: 1