Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

NemirniTujec sporočil: 5.464
Ah, jaz pa sem imel se toliko dobrih idej :-) (prosto po ediju kardelju)

Malenkost bolj zares - sredstva za javno zdravstvo so pac omejena, nivo managementa v butalistanu je pac butalistanski, in morda je otroska kardiologija ausglajzana, morda pa sploh ne - kaj pa mi vemo koliko primerov imajo in kake so verjetnosti smrtnosti etc. Generalno gledano ima slovenija cist pricakovan in slovenije vreden nivo zdravstvenih storitev. Jaz bi cez palec rekel, da je zdravstvo en bolje delujocih sistemov v sloveniji.

Ko bo pa premier Svice v tigrasti kikli prepeval bandierro rosso na nekaksni balkanijadi, ali pa sovinisticne vice pokal na nacionalni tv - no, potem bomo pa tudi mi "nova svica."

Je pa tudi res da zdravstva nisem zares koristil vsaj pet let in zato ne vem, ali se priblizuje dementnosti in plemenskim operacijam policije, sodisc, delovnih odnosov in zakonodaje tako v javnem sektorju kot v vecjih privat firmah, ali bizarnosti solskega sistema. Ampak kolikor se pogovarjam z ljudmi, imajo v zdr domu se vedno bistveno visje zaupanje v servis, kot na policiji, sodiscih ali v solah ali kjerkoli drugje.