Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

kren sporočil: 1.258
[crt]
- pri tem se podobno kot pri sloveniji kot fake target za ljudsko rabo uporablja to, da gre baje za to plat denarja, koliko da ga gre v bruseljgrad;
Podobno kot pri Sloveniji ima VB od EU več koristi, kot jo članstvo v njej stane, ampak dopovej to folku...

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2753231

Strani: 1

crt sporočil: 20.880
[kren]
> [crt]
> - pri tem se podobno kot pri sloveniji kot fake target za ljudsko rabo uporablja to, da gre baje za to plat denarja, koliko da ga gre v bruseljgrad;

Podobno kot pri Sloveniji ima VB od EU več koristi, kot jo članstvo v njej stane, ampak dopovej to folku...
skratka ugotovila sva, da...

to (kar se dogaja v uk) jemoznosamovsloveniji :)
shevchenko sporočil: 18.003
Podobno kot pri Sloveniji ima VB od EU več koristi, kot jo članstvo v njej stane, ampak dopovej to folku...
zelo vehementna trditev, za VB itak, pa tudi za Slovenijo. za nekatere je EU seveda bozji dar, koliko mandatov ze vedri v bruslju recimo peterle? konec koncev, koliko mandatov se v njej zajebava Farage? meni osebno, je EU samo in izkljucno strosek, ker ne kasiram nobenega evropskega denarja in ne dobivam place od EU, ampak oboje seveda samo placujem.

zdaj je Slovenija v EU ze reci pisi skoraj 15 let. ni bilo ravno tako brez problemov, kot so nam obljubljali, da bo, ce le gremo noter: 2 bikovski rundi in 1 globalna financna kriza. ceprav smo bili v evru, smo ga ravno tako nayebali, mogoce se bolj, kot ce ne bi bili, ker nismo mogli imeti samostojne monetarne politike. prisiljeni smo bili v taksne absurde, kot je posojanje denarja (bogatejsi!) grciji, pa ceprav dobro vemo, da gre za resevanje francosko-nemskega vlaka. in domaci janicarji so nas v raboto prisilili, ceprav je javna skrivnost, da se Slovaki niso pustili tako upogibati, kot smo se mi.

banke so zasuli s poceni denarjem, ki ga ne znajo drugace alocirati, kot da ga "senkavajo" za hipotekarna posojila. ce ze ne znas nicesar narediti z vsem tem denarjem, vsaj ne delaj skode, ne. cene nepremicnin so tako podivjale, ampak vsaj kar se tega tice, bo vecina slovencev zadovoljnih, ker se jim je premozenje kao povecalo, pa ceprav nimajo namena nepremicnine, v kateri zivijo, nikoli prodati.

tako ti lahko prodajas svojo zgodbo o EU svetilniku komurkoli zelis, meni je ne bos. ce bi bil jutri referendum, bi mirne duse glasoval za odhod, se pa nikakor ne slepim, da bi Leave pri nas lahko zmagal.

Strani: 1