Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

bigl sporočil: 18.363
[Glavni forum] Tema: Ribogojnica Fonda proda največ rib prav za božič
[#2748001] 14.12.18 21:20 · odgovor na: (#2747992)
Odgovori   +    3
[rename]
Filirat ribo pred pecenjem, je greh.
Sicer pa moja lestvica:
1.zobatec
2. Pagar
3. Orada.

Od surovih pa skusa brez konkurence.
:-), dobra izbira, orade sem dal na 10. mesto.
Filiranje rib je že gurmanski nivo, ok. Na solnem žaru so fileji pečeni brez olja. Tudi klasično pečene ribe (če se pečejo v pečici, se naj v mešanici olj (brez bučnega:-) in masti - vsakega po malo, njam). Na žaru pečene ribe pa so itak klasika in rutina.

Od surovih absolutno dimljena maslenka. (ruska trgovinica v MB in v LJ - Murgle center). No, skuša tudi ni slaba:-). Lep dan.

P.S.: Boljša debata kot o proračunu.....