Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Slovenija, Amerika in kakovost življenja

Strani: 1 ... 10 11 12 13 14 15

purinoli sporočil: 8.690
[#272855] 30.06.08 10:42 · odgovor na: anon-164506 (#272797)
Odgovori   +    0

antje je napisal(a):

Pia ... včasih stanju, v katerem si te dni, pomaga eno doooolgoooo ali večkratno strastno ljubljenje.
 Antje, en rumeni pozdrav od daleč,

tvoja ideja je že dobra, kaj dobra, odlična in prijetno - prijazna. Iz nekaterih razlogov ( oglej si, če se ti ljubi, ugotovitev gregor666/purinoli....)  Pia izvaja seksualno metamorfozo iz moškega ( posti pred kakima 2 mesecema) v žensko. Oba sva ugotovila, da je trenutno v stanju srednjega spola .

Saj veš, te operacije so zamudne, drage in boleče. Najprej odstranijo ono one, rožič preobilja v hlačah, kot je to menda poimenoval Casanova, sledi stanje, v katerem je zdaj Pia - onega ni več, konkavne zadeve med nogami tudi še ne. To pojasnjuje njeno(govo) zmedenost na tem forumu. Občasno izbruhnejo Y kromosomi v vsej svoji napadalnosti in krvoločnosti, občasno pa milo javkanje XX, polno kvazi ljubezni....

Ko bo dal(a)(o) skozi zadnje operacije in hormonsko terapijo, se bodo stvari uredile same po sebi in bo mila dušica, polna ljubezni do vesolja in forumašev. Do takrat pa malo potrpimo, saj je vse skupaj itak zanimivo in zabavno.

Lep pozdrav, Purinoli
anon-17372 sporočil: 6.680
[#272883] 30.06.08 11:20 · odgovor na: purinoli (#272855)
Odgovori   +    0

purinoli je napisal(a):

tvoja ideja je že dobra, kaj dobra, odlična in prijetno - prijazna. Iz nekaterih razlogov ( oglej si, če se ti ljubi, ugotovitev gregor666/purinoli....) Pia izvaja seksualno metamorfozo iz moškega ( posti pred kakima 2 mesecema) v žensko. Oba sva ugotovila, da je trenutno v stanju srednjega spola .

Saj veš, te operacije so zamudne, drage in boleče. Najprej odstranijo ono one, rožič preobilja v hlačah, kot je to menda poimenoval Casanova, sledi stanje, v katerem je zdaj Pia - onega ni več, konkavne zadeve med nogami tudi še ne. To pojasnjuje njeno(govo) zmedenost na tem forumu. Občasno izbruhnejo Y kromosomi v vsej svoji napadalnosti in krvoločnosti, občasno pa milo javkanje XX, polno kvazi ljubezni....

Ko bo dal(a)(o) skozi zadnje operacije in hormonsko terapijo, se bodo stvari uredile same po sebi in bo mila dušica, polna ljubezni do vesolja in forumašev. Do takrat pa malo potrpimo, saj je vse skupaj itak zanimivo in zabavno.

Lep pozdrav, Purinoli
When I was a little boy we had a dog that was born with two vaginas. We named him Snatches. -- Steven Wright
anon-164506 sporočil: 579
[#272903] 30.06.08 11:58 · odgovor na: purinoli (#272855)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-164506 30.06.2008 11:59

purinoli je napisal(a):

tvoja ideja je že dobra, kaj dobra, odlična in prijetno - prijazna. Iz nekaterih razlogov ( oglej si, če se ti ljubi, ugotovitev gregor666/purinoli....)  Pia izvaja seksualno metamorfozo iz moškega ( posti pred kakima 2 mesecema) v žensko. Oba sva ugotovila, da je trenutno v stanju srednjega spola .

Saj veš, te operacije so zamudne, drage in boleče. Najprej odstranijo ono one, rožič preobilja v hlačah, kot je to menda poimenoval Casanova, sledi stanje, v katerem je zdaj Pia - onega ni več, konkavne zadeve med nogami tudi še ne. To pojasnjuje njeno(govo) zmedenost na tem forumu. Občasno izbruhnejo Y kromosomi v vsej svoji napadalnosti in krvoločnosti, občasno pa milo javkanje XX, polno kvazi ljubezni....

Lep pozdrav, Purinoli

Pozdravljen tja daleč, a kr ni volje priti nazaj, al kako :-)?

No, če je stanje naše sotrpinke takšno, kot ste skupaj ugotovili, bo težko najti kak dober nasvet :-). Pa kdaj drugič.

Lp v daljnje dežele,
A.

anon-119197 sporočil: 9.214
[#272912] 30.06.08 12:10 · odgovor na: anon-164506 (#272797)
Odgovori   +    0
Ojej, nekako hrepenece to deluje.
anon-28836 sporočil: 3.657
[#272915] 30.06.08 12:17 · odgovor na: anon-119197 (#272912)
Odgovori   +    0
Dve zenski razrajcata forum bolj kot wanabe ekonomist MM iz ZDA :-)
anon-120889 sporočil: 279
[#272932] 30.06.08 12:46 · odgovor na: anon-166829 (#272674)
Odgovori   +    0

Pia je napisal(a):

Če se kam tlačiš, se v r...* tem prepotentnežom na forumu. Svoj prav bom pa pred rajo, ki je pripravljena samo linčati ljudi, takoj ko ne mislijo tako kot oni vedno zagovarjala. Pa ne samo sebe, tudi druge.

Nikoli pa ne zagovarjam ljudi, kot ti, ki zase napišejo, da so humanisti, v isti sapi, pa se hvalijo, da so po njihovih receptih naredili več tisoč ton zdravil. Vsi vemo, da farmacevtska industrija samo zastruplja ludi, samo vidva ne in se s tem še hvalita!

Če samo pomislim, da je Purineli napisal, citiram: "Dolgoročno je pa edina rešitev redukcija števila sapiensov na planetu s sedanjih ogabnih 6,7 G na znosnih 1 G. "

...pa še: " 6,7 G ljudi porabi N enot energije in ostalega. Na voljo je pa vsega premalo. Nekdo bo pač potegnil kratko. Ali se pa spametoval in postopno zreduciral nataliteto ."

...in tole: "Čeprav je paradajz izreden sadež, imenovan tudi rajsko jabolko, ki vsebuje izjemen antioksidant likopen, bi pa vseeno bilo treba nekako regulirat distribucijo paradajza. Komunistom stebla in liste, nam pa sadeže."

...in to: "Jaz si ne drznem dajati kakih napovedi kdaj in kako, le v to sem prepričan, da ni vprašanje ali bo počilo ali ne, temveč le kdaj, če ne bomo zmogli razumne in humane redukcije sapiensov ."

Med naklonjenostjo izobraževanju in izobraževanjem je velika razlika. Žal mi je, da je ne boš nikoli ugotovila, ker si izobraževanju samo naklonjena.

Zanimivo, potem draga dvospolnica/dvospolnik niti smisla za humor nimas? :) Saj me ne preseneca niti najmanj. Se dobro pa, da si ti ne samo naklonjena izobrazevanju, ampak se tudi ogroooomno izobrazujes, mogoce bodo kdaj iz tega vidne posledice, zdaj zal se niso.
bc123a sporočil: 48.253
[#272940] 30.06.08 12:56 · odgovor na: anon-166829 (#272674)
Odgovori   +    0

Pia je napisal(a):

Vsi vemo, da farmacevtska industrija samo zastruplja ludi, samo vidva ne in se s tem še hvalita!

Odjebi, in se spakiraj v alpe, pa naj te teta Pehta zdravi, ko bos zbolela.

Zblojenka ena.
anon-164506 sporočil: 579
[#272949] 30.06.08 13:09 · odgovor na: (#272908)
Odgovori   +    0

velikidrobizek je napisal(a):

Saj je vseeno, to je kot zdravilo v lekarni, čaka te, potem pa  al' ga vzameš al' pa ne. :)
 :-) aha, al pa vzameš dvojno dozo
[#272972] 30.06.08 13:44 · odgovor na: (#272896)
Odgovori   +    0

Oh, kako si razumevajoč. :)

Lep pozdrav, Kleini

Pa saj veš in sem že neštetokrat dokazal, da čeprav sem a(i)gnstik, brezverec, krivoverec, apartit in še kar je podobnih lepih označb, pa vseeno vedno nastavim še drugo lice, tudi če me kaka koklja, transvestit ali konvertit ožre. Zato sem tudi tako razumevajoč do Pia(e). Sočustvujem z njenim stanjem ( upam, da bo kmalu dobila konkavno morfologijo med nogami in bo manj furijast(a)).

Hvala za pomoč pri nalimanju slikic tele koče v SZ. Ti je všeč?

Lep pozdrav, Purinoli
[#272981] 30.06.08 13:52 · odgovor na: anon-164506 (#272903)
Odgovori   +    0

antje je napisal(a):

Pozdravljen tja daleč, a kr ni volje priti nazaj, al kako :-)?

No, če je stanje naše sotrpinke takšno, kot ste skupaj ugotovili, bo težko najti kak dober nasvet :-). Pa kdaj drugič.

Lp v daljnje dežele,
A.

Hvala za pozdrav,

volja je zaenkrat še tu, za danes sem končal, kasneje grem malo v lajf in na papico, jutri je še delo, potem sem pa prost. Izgleda, da bom vse 3 rezervne dni, ki sem si jih rezerviral, kar prost. Nazaj se odpravljam v soboto in bom drugi teden že tam, kjer sem najraje; v mojem brlogu med kemikalijami.

Stanje sotrpinke je resno, ni pa neozdravljivo. Dober kirurg, ki se mu roke ne tresejo,  ga bo porihtal, da bo kot nova .

Lep pozdrav, Purinoli
anon-40104 sporočil: 56
[#273016] 30.06.08 14:44 · odgovor na: (#272990)
Odgovori   +    1

Zdi se mi, da je hrvaški cajteng Jutarnji kopiral idejo tega članka
Jutarnji
[#273017] 30.06.08 14:45 · odgovor na: (#272990)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: purinoli 30.06.2008 14:58

Samo dobiti je premalo, pomemben je način doživetja. Lahko se stanje (še) poslabša.
Ajde, bolje da nehamo... s tem kvačka

Jah, bi šla na oni konec, čez pet ali deset let (ker imam v načrtu še druge dežele.) Zanimivo, da si poimenoval stavbo kot koča. Ej, vidim, tam barve delujejo.  Barvna terapija sploh ni slaba reč. Vsrkaj jih in se regeneriraj. :) (Malo za hec, če boš ugotovil, zakaj ti je ena barva tam bolj všeč in zakaj vpliva nate bolj ugodno.)

Kako vplivajo barve na vaše telo, um in dušo v zaporedju čaker?
Rdeča : prva čakra - temelj, energija - (vitalnost in moč)
Oranžna : druga čakra - spolnost, imunski in reprodukcijski sistem – (kreativnost)
Rumena : tretja čakra - ego, intelekt, mentalna moč - (hitra in jasna miselnost)
Zelena: četrta čakra - ljubezen, srce, harmonija - (čustveno ravnovesje)
Modra: peta čakra - grlo, govor, komunikacija, - (resnica)
Vijolična: šesta čakra - glava, šesti čut - (razjasnitev našega duševnega stanja)
Bela: sedma čakra - božanska modrost, (popolni notranji mir in zadovoljstvo) .

http://www.zdravilis...fitnes.php< /a>

Ej, fer bi pa bilo, da še ti dodaš kaj na to temo: Szhenzen in kakovost življenja. Par podatkov, koliko kaj stane, plača... da bomo primerjali kakovost življenja. :)

Ja, kvačkanja je bilo dovolj. Če se koka(ec) še oglasi, bom vklopil surrealistične registre, če bo moderator to toleriral he he....

O barvah ne vem nič, le da je tu res malce izrazitejša rdeča in rumena ( pogojno). Rdeča tu nima veze s komunizmom, je tradicionalna najbolj cenjena barva na Kitajskem, kolikor vem. Rumene je pa v vseh odtenkih, kolikor hočeš. Name zaenkrat kar prijetno vpliva, velikokrat se moje pregrešne oči spočijejo na kakem lepem primerku, ki ima v posesti eno od nians te barve.

Kar se plač tiče, je pa tu skoraj nemogoče narediti kako primerjavo. Sistem je svobodnjaški do neskončnosti. Dober inženir ima lahko v dobri firmi boljšo plačo, kot v SLO (!!!), kar je sicer redkost, pa vendar...Po načelu PPP pa v glavnem tehnični kader mislim, da bolje skozi pride, kot v SLO. Obstaja sicer nek minimum, ki ga pa nihče ne upošteva. Duha so izpustili iz steklenice, vzpodbujali so kopiranje ZDA, zdaj so pa Kitajci že bolj ameriški od Amerov. Skoraj v vsem, skombinirano še z njihovim konfucijanstvom, starimi tradicijami....

Skratka nekaj čisto novega. Ravno včeraj sem prebral v China Daily, da so transakcije MasterCard v CN ( 1.400 G$) presegle tiste na Japonskem. To je grozljiv podatek, če pomisliš, da je še nekaj let nazaj BDP Japonske presegal vsoto BDP celotne Azije ( Kitajska, Indija included !!). Srednji sloj je narastel na 480 -550 M in se povečuje letno za milijone. V SLO je pa že skoraj izginil.

Razlika od lani ( poleg noro hitre gradnje, nebotičnikov, podzemne ....) je, da je videti ogromno avtov domače proizvodnje. Vsi so v glavnem kopije Buickov, BMW....in VELIKI !! Taxiji sicer še vedno prevladujejo dobre stare in trpežne Jette (VW po licenci?), vendar se že pospešeno vrivajo novi modeli. Vozni park je sicer na splošno zelo soliden, na oko boljši kot v Nemčiji.

Dobra večerja za dva v odlični restavraciji ( brez pijače, ki je pa tu zasoljena) stane borih 20-25 EUR ( kakih 5-7 riht). Lahko si privoščiš v kakem dobrem hotelu tudi samopostrežno varijanto s kakimi 50-100 vrstami razne hrane ( v neomejenih količinah po lastni izbiri) za borih 10 EUR. Zraven imaš še umetniški program kake kombinacije violina/klavir v živo....za prijetnejše vzdušje in sediš na terasi s pogledom na prekrasno jezero....

Hotelske cene se iz leta v leto višajo, kot še marsikaj, vendar v dobrem hotelu **** plačaš kakih 35 EUR ( soba, skupaj kakih 50 m2, poseben kabinet za delo z računalnikom....) ali pa npr. v tistem hotelu, ki sem ga dal na film ( 5*, delno izven kategorije) so cene za aprtman kar hude, okoli 110 EUR, vendar sem jaz izkoristil ugodnosti, ki jih nudijo partnerji in dobil "Corporate price" samo 55 EUR.

Če pomislim, v kakih luknjah ( v primeravi s temi hoteli) prenočujem po EU za 220-380 EUR, me pa EU res ne mika več he he.

Toliko zaenkrat, pa še kaj več drugič.

Lep pozdrav, Purinoli

P.S. Sem že pred par dnevi nameraval narediti neko primerjalno tabelo z MM iz tega članka in vzel dlančnik s sabo v trgovino. Popolne primerjave ne morem narediti, bom pa vsaj delno poskusil, čez kak dan, ko bom prost
anon-3916 sporočil: 1.205
[#273049] 30.06.08 15:41 · odgovor na: purinoli (#273017)
Odgovori   +    0
Purinoli, pred par dnevi sem zapisal (sicer v zvezi fuzbala, mislil sem pa bolj na to, kaj se v Rusiji  dogaja na ekonomskem področju) Rusi prihajajo!!!, vendar ko čitam tebe, bom moral mrda Ruse zamenjati s Kitajci! Sicer tudi mene čaka pot na Kitajsko (moj dober prijatelj sicer pravi, da zamujam že par let), pa nikoli ni prepozno. Želim ti obilo poslovnih uspehov in dobro druženje na Kitajskem!
[#273098] 30.06.08 17:26 · odgovor na: anon-3916 (#273049)
Odgovori   +    0

XBIAL je napisal(a):
Purinoli, pred par dnevi sem zapisal (sicer v zvezi fuzbala, mislil sem pa bolj na to, kaj se v Rusiji  dogaja na ekonomskem področju) Rusi prihajajo!!!, vendar ko čitam tebe, bom moral mrda Ruse zamenjati s Kitajci! Sicer tudi mene čaka pot na Kitajsko (moj dober prijatelj sicer pravi, da zamujam že par let), pa nikoli ni prepozno. Želim ti obilo poslovnih uspehov in dobro druženje na Kitajskem!

Kolega XBIAL, hvala za dobre želje !

Jaz Rusije osebno ne poznam, samo po medijih in od prijateljev. Vendar se mi ( nepoznavalsko) dozdeva, da prihajajo samo s petrodolarji. Imajo sicer nekatere segmente industrije izredno dobro razvite in bi lahko naredili kaj več, vendar če odšteješ nafto, je njihov izvoz bolj borna zadeva.

Kitajci pa nafto kupujejo in to v glavnem z izdeliki, ki jih izvažajo. Devizne rezerve so presegle 1.000 G$...Vendar mislim, da tisti, ki pozna Rusijo, lahko naredi morda tam še boljše posle, kot s Kitajci. Navsezadnje smo Slovani in kolikor vem, Rusi mnogo dajo na to.

Ko greš na Kitajsko, imam samo eno priporočilo. Naj bo vsaj prvič s tabo kdo, ki razmere pozna, še bolje pa, če te sprejme tam kak lokalni partner. Sicer zna biti problem. Znanje angleščine je sicer v velikem vzponu, vendar je še v Shangaju malo ljudi z znanjem angl., čeprav tam živi že nekaj tisoč če ne celo sto tisočev tujcev.

Lep pozdrav, Purinoli
[#273110] 30.06.08 17:57 · odgovor na: anon-40104 (#273016)
Odgovori   +    0

harum je napisal(a):

Zdi se mi, da je hrvaški cajteng Jutarnji kopiral idejo tega članka
Jutarnji

Koleg Harm, tole si pa dobro našel. Je pa indikativno za kroatarje, da se vedno šlepajo. Njihov pokojni Ivica je par dni cincal, ko je Kuchan ugotovil, da ga bo Zlobo ob preureditvi juge pospravil in je odmarširal iz centra Sava ( nekatere SLO AFŽ-jevke so pa jokale he he).

Naslednik Njofra je tudi cincal in čakal, ko so tanki in letala gazili SLO, pred tem še copy/paste v Saboru - razglasitev države....

Pa še vira za cenovno primerjavo niso dali, packi. Za začetek bi jaz samo zaprl mejo na jug za naše avtomobile brez ustreznega zavarovanja. Požig avta s SLO registr. postaja priljubljen način spuščanja pare iz pregretih bedastih lijepih njihovih kao možgan....

Lep pozdrav, Purinoli
anon-84310 sporočil: 1.139
[#273234] 30.06.08 23:48
Odgovori   +    0
Skoraj 500 replik, torej bi moral že skoraj prebrati članek. Mogoče pojutrišnem...
anon-171999 sporočil: 1.852
[#273244] 01.07.08 01:18
Odgovori   +    0
Baje nas povabi Mićo vse na Big Mack, ko pridemo do 500;)
anon-25761 sporočil: 1.456
[#273312] 01.07.08 08:41
Odgovori   +    1
Mrko spet mlati prazno slamo (like always)
anon-41524 sporočil: 3
[#273366] 01.07.08 09:36
Odgovori   +    1
kar je res je res.

to obvezno in dodatno zavarovanje zato da ti potem ponujajo še komercialno da ne čakaš v vrsti , za katero poliitiki obljubljajo da bo izginila je daleč najboljši dokaz da smo v tovarišijskem kapitalizmu, ki ga bodo tovariši molzli toliko časa da pridejo do kapitala potem pa ljudstvo prepustili trgu.

podobno je pri univerzi, ki še vedno enim zarauna trikrat večje šolnine kot so na dunajski univerzi (800 eur / leto ) , drugi pa imajo vse zastonj. Zakaj le ? Ker hočejo študirati na določeni smeri .

če si starejši pa itak nimaš pogojev da bi kaj delal naprej ali na novo čeprav si njihov diplomant. Po 18 letu za univerzo ne obstajaš. razen če si tako nor da plačaš 2000 eur za redni študij v dopoldanskem času. In če ne narediš tistih izpitov , ki so obvezni in to so vsi takorekoč - nasvidenje . In potem govorijo o vseživljeneskem izobraževanju in družbi znanja. Tudi komisar v nebesih nam ne bo pomagal dokler ne vržemo s položajev tistih , ki imajo od tega da univerza ni na trgu
anon-166829 sporočil: 5.290
[#273397] 01.07.08 10:01 · odgovor na: anon-41524 (#273366)
Odgovori   +    1

1001Podgo je napisal(a):
kar je res je res. to obvezno in dodatno zavarovanje zato da ti potem ponujajo še komercialno da ne čakaš v vrsti , za katero poliitiki obljubljajo da bo izginila je daleč najboljši dokaz da smo v tovarišijskem kapitalizmu, ki ga bodo tovariši molzli toliko časa da pridejo do kapitala potem pa ljudstvo prepustili trgu. podobno je pri univerzi, ki še vedno enim zarauna trikrat večje šolnine kot so na dunajski univerzi (800 eur / leto ) , drugi pa imajo vse zastonj. Zakaj le ? Ker hočejo študirati na določeni smeri . če si starejši pa itak nimaš pogojev da bi kaj delal naprej ali na novo čeprav si njihov diplomant. Po 18 letu za univerzo ne obstajaš. razen če si tako nor da plačaš 2000 eur za redni študij v dopoldanskem času. In če ne narediš tistih izpitov , ki so obvezni in to so vsi takorekoč - nasvidenje . In potem govorijo o vseživljeneskem izobraževanju in družbi znanja. Tudi komisar v nebesih nam ne bo pomagal dokler ne vržemo s položajev tistih , ki imajo od tega da univerza ni na trgu
Tale staveksi dobro zapisal: " ki ga bodo tovariši molzli toliko časa da pridejo do kapitala potem pa ljudstvo prepustili trgu." Točno tako je!

Izsesati iz ljudstva še zadnjo kapljo krvi, potem pa počakati, da se samo zaduši v onesnaženem zraku.

Ne razumem, da nikogar ne zanima, da je Podobnik vodil okoljsko politiko "plačaj potem pa lahko onesnažuješ", grozijo mu kazni EU do 200.000 euro dnevno, pa se nihče ne zmeni za to. Ali se zdi folku normalno, da se bomo vsi zastrupili in podušili, ali pa je Podobnik nedotakljiv. Najbolj  pa je boleče, da je po profesiji vendar zdravnik!

Univerze in sploh izobraževanje je pri nas itak popolnoma zgrešeno. ( Naše izobraževanje natrpa možgane ljudi s podatki, da jih poneumi in pri tem zatre še zadnje ostanke logike in zdrave pameti, ki so jo morda ohranili skozi osnovno in srednjo šolo. Bolje bi bilo, če bi razvijali kritično razmišljanje in logiko.) Privatizacija je na vseh področjih življenja, ne samo v gospodarstvu. Privatizacija izobraževanja sigurno ne vodi do uspešne in vseživljenjske izobrazbe. Vseživljenjska izobrazba je bolj marketinška poteza in način kako primorati ljudi, da zapravljajo tudi na področju izobrazbe. Saj je jasno, da če želiš postati in ostati v poslu, v tem hitro razvijajočem se tehnološkem svetu, da brez sprotnega posodabljanja znanja ne gre. A zakaj ne bi bil to tudi priznan del izobrazbe?

V Angliji vidiš na univerzah ljudi vseh starosti, tudi preko 40, ki študirajo skupaj z mladino, pa se to nikomur ne zdi nič čudno.
anon-106906 sporočil: 451
[#273554] 01.07.08 12:29 · odgovor na: anon-9303 (#271629)
Odgovori   +    0
Vceraj so na rtvslo pohvalili, da je devet del slovenskih pisateljev prevedno v portugalščino. Me prav zanima kakšna bo prodaja ..., o tem verjetno ne bodo poročali...:-)
anon-129353 sporočil: 1
[#273652] 01.07.08 13:35 · odgovor na: anon-108227 (#272280)
Odgovori   +    0
Vsi tisti, ki zanicujete clanek...ste ziveli oz. prepotovali ZDA, da bi lahko podatke res primerjali ali samo na pamet defenzivno govorite? Osebno se mogoce ne strinjam z zdravstenimi podatki in par drugih, vendar vecinoma drzi.  Osebno sem rojena v Washingtonu in zivela v ZDA vecino zivljenja (in bila tudi precej na tekocem s Slovenijo), tako, da lahko tudi sama potrdim dolocene podatke v clanku.  Sploh pa ni "issue" kje je lepse...povsod so pozitivne in negativne tocke, tako v ZDA kot v Sloveniji. Clanek se bazira na kontekstu in primerjavah dolocenih faktorjev v kakovosti zivljenja v Sloveniji in Ameriki.  Res je pa tudi, da je avtor izpustil dolocene relevantne faktorje, kot so naprimer sole, univerze, itd. (npr. v ZDA se mora solnino privatnih in dolocenih drzavnih univerz placati...v Sloveniji so vecinoma solnine zastonj).  Tako, da slika ni ravno popolna in bi bilo potrebno precej dodati za bolj robustno analizo.  Vasa defenziva pa ni na mestu - pozanimajte se o podatkih in potem komentirajte. 
anon-174731 sporočil: 2
[#290237] 31.07.08 13:06 · odgovor na: anon-75036 (#272063)
Odgovori   +    0
Dj dj mariel, za to (turške kavice, solatka itd.) lahko žviš v Črni Gori al pa kje tam, je dost cenej... vglavnem, naša Slovenija se utaplja v lastnem dreku. Tkoj, k končam ta bebav slab faks, začnem iskat možnost za zaposlitev v ZDA/Avstraliji.

Strani: 1 ... 10 11 12 13 14 15