Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

rename sporočil: 11.913
Zadnja sprememba: rename 02.09.2018 10:38
[bobek13]
> [sopranos]
>In sedaj bo en tak mulo kot je Mesec govoril, da je Akrapovič utajevalec. Da so bili pa hinavci in lažnivci iz SD, SMC, Desus in SAB čisto tiho in niso nič rekli, pa pove veliko o stanju duha v Sloveniji. In stanje duha je bolano. In več kot bo šlo normalnih ljudi ven, bolj bo situacija bolana.

ni problem, da so bili tiho tile mandeljci, oni so morali biti tiho, vsaj do potrditve foteljev...

problem sam po sebi je, da so bili tiho na drugi strani, Logar in Tonin!

najbolj žalostno od vsega pa je, da nista Tonin/Logar se obrnila na te mandeljce, ki računajo na fotelje (ker obračat se na Meseca bi bilo čisto nepotrebno tratenje kisika... :-)) in jih direkt vprašat (računat na to, da bodo družbeno-politični delavci kaj takega vprašali, bi tudi mejilo na norost ;-)) - a vi se strinjate s temi obtožbami na račun auspuh majstra, a vi dejansko mislite sprejet tele venezuelske ukrepe lunatika za svoje??? si predstavljaš? to bi bil po mojem udarec, ki bi pomenil konec te vlade preden bi sploh do glasovanja prišli...

:-)

škoda, da nimamo tako sposobnih politikov na "normalni" strani...

:-/

lpA
Sem tudi jaz to ze napisal, ampak Saj sploh do besede nista prisla.
Poglej si se enkrat od tam naprej, ko je Mesec izjavil,da je Akrapovicevo dejanje davcna utaja.

Glede n ato, da je ze padla zahteva po izredni seji parlamenta zaradi teh izjav Mesca in Kordisa, je samo vprasanje, koliko lahko Zidan zavlacuje s sklicem....ali bo to pred ali po imenovanju vlade.

In ja - takoj, ko bo Levica spoznala, da so jih nategnili, ne bodo vec podpirali vlade in potem je samo vprasanje, ce bodo zdrzali skupaj do evropskih volitev.

Kot kaze pa se s tem strinja tudi SD, saj frontmenka ze twitta, da je to protiustavno, ce si izplacas dobicek...
mobile.twitter.com/B...8555774976