Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

PyotrNovak sporočil: 2.647
Nič dela - polno jela.....dokler naenkra ne zmanjka vsega.

Na mojo veliko zalost se tabo moram strinjati 120%. Tudi US drsi v socializem. Ce vzamem Rim kot primer, kjer so imeli vse mozne sisteme, je to zgleda koncna postaja vseh bogatih druzb.
Mogoce bo Trump omenjen v zgodovini kot eden zadnjih, ki je poskusil obrniti krmilo. EU feministi, pijancki in ostali bedaki itak peljejo EU v prepad.

Sem se spraseval kako da v dobi interneta resnicna obvescenost pada. Mogoce zato, ker je najlazje ponavljati mantre ki jih servirajo mediji. Pravo razmiljanje zahteva intelektualni napor, to pa je v besednjaku vecine nove generacije psovka.

Ce studira skoraj vecina generacije, je seveda nujno ubit curriculum na nivo osnovne sole.
Cca 1/8 populacije je sposobna kreacije resnicno inovativnih stvari in zaslusi diplomo.

Moja hcerka je instruirala sosedovo siptarko v anglescini v 9 razredu. Pravi da ne ve kako je izdelala, saj je bilo njeno znanje na nivoju 3 razreda.
Pokazi svoje knjige novemu studentu, pa pol ure ne bo mogel zapret ust. Sem to naredil knjigami iz srednje strojne, studentu s fakultete.

Pa se to: racunalniki so mnogo precenjeni; kar ni v glavi NE more biti v racunalniku. Poleg tega to zahteva veliko studija in razmisljanja, ki ga nova instant gen NI vec navajena.