Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

Troublemaker sporočil: 790
Spet smo pri reku: večina precenjuje zvitost lisice, kajti k njej prišteva tudi neumnost kokoši! (na žali kur, gre za druge vrste "kur"!).

Možni scenarij je tudi: banko prodamo, (ker si Petra tako zelo želi), še prej poberemo dividende in vse kar lahko, napihnemo bilance (kot v primeru kraje izbrisancev! - zakaj pa ne? vse za dober namen!), poiščemo naivnega kupca in ko je posel sklenjen, vsi potegnemo vse vloge iz banke in jih prenesemo na povsem novo nastalo banko, ki bi jo vodila, kdo drug kot A.Bratušek. Odgovarjal tako nihče ne bo več, lahko bomo ponosni, da smo za kakšnih 100% povečali bančno luknjo, naivnežev ne bo zmanjkalo, da iz njih napravimo nove izbrisance itd... Poštene državljane pa bodo tako rešile le še granitne kocke (ampak ne v poslopja pač pa v glave!).

Posebej pa moti naslednje, o katerem nihče nič ne piše, pa se vsem zdi samoumevno: vlada MC sprejema zakon o zaščiti NLB in sicer tako, da bo vse kazni, postopke, terjatve z obrestmi vred poplačal iz proračuna! Haloooo??? Spet mi državljani! Namesto da bi sprejeli zakon, ki bo pred vsemi v EU banko v resnici zaščitil pred rubeži. Takšen zakon lahko sprejme le idiot (kar pomeni po definiciji osebo z IQ pod 25!). Bo bodoča vlada ravnala enako? Če, potem ne sme dobiti mandata.