Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

FIN-311684 sporočil: 18.425
Zadnja sprememba: FIN-311684 31.05.2018 15:37
[rename]
Vse kar obljubljajo stranke odhajajoče koalicije, je navaden *bullshit* in politični piar. Imeli so 4 leta časa, pa niso naredili nič od tega, kar sedaj obljubljajo.

Pozicija: seveda tudi (trenutna) opozicija marsikaj obljublja in je vprašanje, kaj bodo resnično realizirali. Ampak to je tudi poanta volitev: da se odločiš na osnovi svoje denarnice in potem čez 4 leta prečekiraš (kolk so te nategnili ;-))).

Kot si napisal, sedanja vladajoča koalicija bi že iz olikanosti in občutka sramu morala biti tiho, kajti dokazali so, da niso sposobni za ničesar...Preseneča pa, pravi talibanizem Židanovih, ki bi se lahko združili z Meščevimi...Mesec je posebne sorte tič, ki v bistvu o realnem življenju ne ve nič. Za podjetnike, zasebno gospodarstvo gospodarstvo in naše delavce najbolj prijazno poslovno okolje in okolje za življenje ter bolj polne denrnice obljubljata SDS in NSI, Šarec je še vedno brez programa.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2715180

Strani: 1

rename sporočil: 11.676
Zadnja sprememba: rename 31.05.2018 15:47
Pri Levici je velika škoda, da na soočenjih ni večkrat nastopala Tomičeva. Bi zagotovo izpadli iz parlamenta :-P

Je pa očitno Ehjavec odpisan, sicer ne bi spustili tistega Hrvata v eter, ki mu je opeko zložil pred vhodna vrata :-))))
#pralni stroj
#opeka pred vrati
#prisluhi
#gotof je

Strani: 1