Izbrani forum: Odklop
Izbrana tema: Tečnarjenje
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
sporočil: 14.456
[Petunija1]Tudi meni je delovala kot oportunistka/povzpetnica, ki so ji strici iz ozadja med požarom spustili naprej, da je šla pobirat krompir v žerjavico. In res si lahko zamislim kakšnega slabšega PM RS od nje. :-)
Roko na srce, to je bila tudi njena edina šansa, bila je dovolj ambiciozna, da jo je izkoristila, če bi šli takrat na predčasne volitve, AB nikoli ne bi bila premierka in moje mnenje je, da ni bila najslabša premierka v zgodovini naše države.
Še prej se je blamirala s svojim intervjujem za CNN. Ona je plačala ceno neizkušenosti, politika je obrt, ki se jo je treba naučiti, vključno s sposobnostjo nastopanja v tujem jeziku in tukaj smo zelo švoh. Čeprav se vedno hvalimo kako da večina Slovencev govori angleško mi gredo ob poslušanju naših politikov kocine pokonci.Nastopa na CNN ji nisem prav dosti zameril. Tisto so bile težke okoliščine in ne vem, koliko drugih polit-junakov v Moji Deželi bi bilo takrat pripravljenih sprejeti in bolje izpeljati tak izziv in odgovornost. Nastop AB v EU parlamentu je bil pa zlitje sloga balkanske naivne umetnosti in starega ameriškega pop hita: www.youtube.com/watc...4GLAKEjU4w