Zasebnost

Izbrani forum: Odklop

Izbrana tema: Kupi vozniško dovoljenje za Slovenijo, potni list, osebno izkaznico

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

Nantl sporočil: 1.160
[Gustl]
(objavljam ven iz čakalnice, malo za razvedrilo, brisem kontakte... lp, Gustl)


Kupi vozniško dovoljenje za Slovenijo, potni list, osebno izkaznico (... @gmail.com)

Zdravo,
Izdelujemo Zajamčeno podatkovno bazo v realnem času z registriranim potnim listom, državljanstvom, osebno izkaznico, vozniško dovoljenje, diplomo, stopnjo, certifikati, SSN, vse razpoložljive formalnosti. Turistična in poslovna potovanja za vseh 50 držav, vse narodnosti in države po vsem svetu. Kje kupiti lažno osebno izkaznico, Real Real podatkovno bazo, registrirani potni list, vozniško dovoljenje, ID, rojstni list, vizum, SSN, dovoljenje Gun.
...
včasih v mojih malo manj starih letih, se je vse to in še več dalo dobit za 1-5 BTC jev .... dans monero rula na tej sceni.

Edino presenečenje je, da je to padlo na forum ... včasih so ble take stvari malo bolj skrite. Dark net čebulice. Ampak nič šokantnega ... mene je šokiralo recimo to: umor v LJ je bil 3-5 BTC jev, ko je bil BTC pod jurja.Fucking trg za to je obstajal ... noro.
Papirji in passporti so bli pa siča sploh, SI je bil 2-3 BTC je, ker nisi rabil vize za ZDA, in bonus sploh je bil lov security na brniku, to je blo vse ultra noro ... kaj vse je šlo tu skozi.
Imho se je mojster odločo malo preprodajat darknet storitve. Car. Lol. :)