15 min
»Prevozniška podjetja se selijo na Hrvaško, kjer kvadratni meter zemlje stane 15, pri nas pa 200 evrov,« vladi sporočajo slovenski avtoprevozniki
24 min
Han odredil revizijo razpisa za premogovne regije
35 min
Zahtevni časi za Impol: odmik od avtomobilistov, priložnost našel pri farmacevtih in živilcih
1 ura
Italijanska Intesa kot prva evropska banka vložila v bitcoin
2 uri
Inflacija v ZDA decembra navzgor
3 ure
Nevarni upravljavski blablabla. Primer omrežnin in policije 5
3 ure
Ločevanje javnega in zasebnega: ministrstvo ne pričakuje velikega odliva zdravnikov 4
3 ure
Skoraj dve tretjini podjetnikov je normirancev. Koliko jih bo iz sistema odletelo in na kaj pazite?
4 ure
Delnica proizvajalca čipov, ampak to ni UI. Trumpu je verjetno všeč
4 ure
Sindikati pozivajo k vsaj 3,5-odstotnem dvigu minimalne plače
4 ure
Rastoder z milijonom tudi v Petrol
5 ur
Kako visoko je šla na dražbi cena vrstne hiše v Zalogu?
6 ur
Ameriški kupci porschejev se vračajo h klasiki, zanimanje za modela 718 in 911 narašča
6 ur
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
6 ur
Drugi tir: zamuda bo daljša, premika se cel hrib
7 ur
Vrednost gradbenih del upadla; v 11 mesecih lani za desetino 1
7 ur
Nemčija je tudi lani zaznala upad - nemški BDP se je skrčil za 0,2 odstotka 4
7 ur
Na podlagi kakšnih podatkov se morajo upravičenci odločiti o delnicah Vzajemne? Z bajalico?! 3
9 ur
Generalni direktor policije Jušič odstopil
10 ur
BMW je dobro zvozil zahtevno leto in z električnimi modeli dosegel nov rekord 3

Strani: 1

anon-317028 sporočil: 30.415
[#2706958] 11.04.18 19:16
Odgovori   +    2
Prav vam bodi, mene na facebooku ni, vsaj ne vem da sem, mogoče sem in tega ne vem, ne vem, če imam dvojnika v zaklenjenem, tesno zaprtem in utrjenem Kafkovem "Brlogu"...Zuckebergu ne bo nič hudega, le z njegovim "Brlogom" bo gospodarila CIA, FBI, Pentagon, NCIS...tudi slovenska Sova...Slovenci se nahajamo na robu Biti in Niča...Slovenski filozof je napisal, da so naslovi "Bit in Nič", "Bit in Čas", "Bit in dogodek" naslovi treh najslavnejših filozofskih knjig 20. stoletja...Kako smešno poleg tega deluje ugotovitev Financ, da je za "objet a", ki so ga konstruirali Američani in Angleži skoraj na dlani "da so agenta zastrupili Rusi«

Strani: 1