Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

bc123a sporočil: 48.253
[matjazfinance]
> [bc123a]
> Ko jaz prazim cebulo, uspe zasmrdeti ob napi skozi dvoja zaprta vrata celotno stanovanje. Ne vem, kaksno napo bi moral imeti, da bi ne zasmrdel kavc ki je 3 metre stran.

A res? Ujebote, pa kaj maš to za eno heavy duty čebulo?
Po rodu sem iz dela slovenije, kjer cebulo castimo po bozje in je v vseh nasih jedeh. Ze leto ali dve dvakrat na leto na dopustu izven Ljubljane zakurim zunaj zar, gor posodo z oljem, in na njem preprazim tako 2-4 kile cebule s cesnom, ki jo potem dam zmrznit v zamrzovalnik.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2701992

Strani: 1

anon-20668 sporočil: 3.976
[bc123a]
Po rodu sem iz dela slovenije, kjer cebulo castimo po bozje in je v vseh nasih jedeh. Ze leto ali dve dvakrat na leto na dopustu izven Ljubljane zakurim zunaj zar, gor posodo z oljem, in na njem preprazim tako 2-4 kile cebule s cesnom, ki jo potem dam zmrznit v zamrzovalnik.
Čeprav te (v forumskem smislu) nekoliko poznam, še vedno ne vem ali si tole napisal resno ali kot zajebancijo.
najobj sporočil: 31.920
[bc123a]
> [matjazfinance]
> > [bc123a]
> > Ko jaz prazim cebulo, uspe zasmrdeti ob napi skozi dvoja zaprta vrata celotno stanovanje. Ne vem, kaksno napo bi moral imeti, da bi ne zasmrdel kavc ki je 3 metre stran.
>
> A res? Ujebote, pa kaj maš to za eno heavy duty čebulo?
Po rodu sem iz dela slovenije, kjer cebulo castimo po bozje in je v vseh nasih jedeh. Ze leto ali dve dvakrat na leto na dopustu izven Ljubljane zakurim zunaj zar, gor posodo z oljem, in na njem preprazim tako 2-4 kile cebule s cesnom, ki jo potem dam zmrznit v zamrzovalnik.
... čuj, saj se zajebavaš, a ne ? ...

P.S.: finta okusa hrane ni v seštevku sestavin, ampak je finta, da se okusi sestavin "seštevajo", ko se istočasno kuhajo ali pečejo v posodi na štedilniku ...

Strani: 1