Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-333107 sporočil: 8.271
[rim]
delam v živilski ind. in verjami, da se krepki in blagovna znamka spar ne moreta primerjati...
Verjameš lahko marsikaj.... :)

Jaz verjamem, da je "jogurt" od Celeje lahko tako poceni, ker ga delajo v avstriji in je po fermentaciji samo nekje vmes, bolj morda celo mlečni napitek kakor pa jogurt. :)

Kefir sem delal tudi sam, doma, malo se spoznam na te zadeve..... Saj ne rečem, da je tako dober, ... razlika pa zagotovo ni 100% ali pa še več. Tukaj morabiti še marsikaj drugega zadaj....

In to ni edini primer. Pojavljajo se tudi v drugih trgovskih verigah z drugimi primeri. Pri najboljšem sosedu, npr. pršut.... Za blagovno znamko mercator jim ga dobavlja isti proizvajalec, ki ima v svojo blagovno znamko znamko, čeravno je dobra, veliko dražje, tudo cca 100%.

In še malo morje imaš takih primerov..... In razlika v kvaliteti ni tako velika... Bi moral biti že res vrhunski gurman, da bi morda celo sploh opazil.....

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2694973

Strani: 1

rim sporočil: 57
[FrRoSt]

In še malo morje imaš takih primerov..... In razlika v kvaliteti ni tako velika... Bi moral biti že res vrhunski gurman, da bi morda celo sploh opazil.....
Ja vprasamo pa se lahko kaj nekomu prefstavlja kvaliteto. Ce je to podoben okus podobna kvaliteta se velikokrat ujamemo v zanko arom. Pa tudi ta ista aroma je lahko sestavljena iz enih ali drugih komponent. Razlika je lahko tudi reda 100x + s to aromo lahko prikrijes vse ostale dvomljive sestavine samo da je konsistenca taprava. Bolj disi in bolj mocnih barv je harana bolj je dvomljiva.Najboljsi primer je nutela, kjer je kao iz milerja boljsega okusa. Pa je vecji problem katere sestavine so v nasi nuteli in in iz katerih sestavin je narejena nasa kao bolj cokoladnega okusa aroma. Verjemi da cenejsi izdelek vedno potegne cenejse surovine.
Pa v kolikor delas zelo ok izdelek je tudi drazji in ga ker ne mores koristiti ekonomije obsega se pac malo bolj podrazis da lahko prezivis...

Strani: 1