Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: TLSG
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
sporočil: 6.775
Zadnja sprememba: tilenrexi 13.11.2017 15:51
Ljubi jezus, tvoja skala je čisto off.Knjigovodska vrednost Antenne TV SL je ob koncu leta še vedno znašala negativnih 1,65 milijona evrov (leto prej je znašala negativnih 26,59 milijona evrov).
Tudi, če bi res dokapitalizirali, bi šlo za drobiž v primerjavi s tem, koliko denarja so dobili.
Ne pozabi, ti programi bodo po novem plačljivi, kar še zmanjšuje možnosti za težave.
www.zurnal24.si/slov...ino-291531
Pogovarjaš se, kot da je to res tako enostavno. Kdo bi pa dovolil, da Telekom prevzame celoten T-2? Ti osebno? :)
Neposredni odgovori na sporočilo št. 2683757
Strani: 1
sporočil: 1.470
Lepo, da si se našel v mojih besedah. Morda te najde še kdo
drugi.
Glede mojega ranga števila - šel sem še enkrat brat, če sem pri navajanju (naključnih) možnosti, kaj lahko TLSG naredi z denarjem, kje operiral s števili. Kar za tvoje navijaštvo ob novici, da znaša kupnina X EUR na delnico in da samo što nije za točno tak znesek delnica poletela, ne moremo ugotoviti.
Šaljivec...
Glede mojega ranga števila - šel sem še enkrat brat, če sem pri navajanju (naključnih) možnosti, kaj lahko TLSG naredi z denarjem, kje operiral s števili. Kar za tvoje navijaštvo ob novici, da znaša kupnina X EUR na delnico in da samo što nije za točno tak znesek delnica poletela, ne moremo ugotoviti.
Šaljivec...
Strani: 1