Zasebnost

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

MrRooky sporočil: 351
[rename]
To bi držalo, če bi imel vse premoženje v BTC in moraš potem zamenjati za eure, da kupiš kruh ali računalnik.
Tudi v Yugi smo štumpf odprli in marke ven vzeli samo, ko je zmanjkalo dinarjev, sicer pa smo jih hranili, da smo s tem ohranjali zasluženo vrednost.
Ja, buržuazija je šparala v DM :)))) (Sarkazem off) Radnička klasa pa je ob plači kupla marke, da jih je na koncu meseca prodala in plačala položnice ;) in sproti za hrano, vsake par dni nekaj..ker drugače je inflacija požrla pred koncem meseca. Niso vsi šparali, eni so to delali za preživetje!
Ko nekaj plačaš s kripto, si plačal točno toliko, kot je kripto tisti trenutek vreden. In ti je potem čez 2 dni ali čez 2 meseca žal, zakaj nisi plačal v eurih.
Meni pač ne! ;) Vedno upopštevam menjalniški tečaj na trenutek plačila in seveda tudi koliko sem za kriptič dal... Sej veš kaj je reku tisti programer, ki je prvi izvršil transfer BTC za pico (baje 10.000 BTC) ko so ga vprašali, če mu je kaj žal? Da danes bi bil bogataš... Odgovoril je, nič mi ni žal! Takrat sem za toliko BTC lahko kupil pico! In takšna je bila njihova vrednost takrat!
Če si dal za notebook pol bitcoina pred 2 mesecema, potem notebook danes ni vreden pol bitcoina, ampak še manj eurov, kot pred dvema mesecema, ker je pač že rabljen :-P