Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

bozo666 sporočil: 3.026
Spoštovani gospod 1357.....ja res se je denar skival pred Beogradom, ki bi ga uporabil za kakšno bedarijo....mi pa smo lepo zgradili tovarne , torej industrijo, ki nam je dala dosti višji standard kot njim.......npr. Hrvati nam še danes ne morejo odpustii, da grem nam toliko bolje kot njim in to kljub njihovi lepi in dolgi obali Jadrana.

Prvo letasko družbo v republikah nekdanje SFRJ je imela SLO....in to jim je šlo v nos.....imeli smo resno vojsko TO, ki je imela dobro borožitev in predvsem redne vaje, ki so gradile moč neke vojske.

Žal danes nimamo ne letalske družbe in kar je še najhuje, nimamo niti več letališča.

Kdor je prodal vitalno infrastrukturo bi moral kazensko odgovarjati zaradi vele izdaje.

Kako je moralo srce boleti pokojnega Nika Kavčiča, ko je gledal par let pred smrtjo kako se ruši v prah vse , kar je on in njegova ekipa UDBE ustvarila in nekaj desetletij uspešno vodila.

Ja, demokracija je tudi to, da se lačen svobodno odločiš pod katerim mostom boš prespal in s koliko kartoni se boš pokril......kaj ti bo nekdo diktiral , da moraš jesti odojka in da moraš vsako leto vsaj 14 dni na morje-to ni demokracija, to je diktatorski režim....ha,ha....torej, na živi demokracija.......in npr. po 35 tisoč Hrvatov ( to sem včeraj prebral ) si svobodno vsako leto izbere ali bo šlo delat na Irsko ali v Nemčijo....to so zgolj tisti, ki so se odjavili, zato je številka najbrž večja.