Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

FIN-311684 sporočil: 18.063
Zadnja sprememba: FIN-311684 04.07.2017 20:47
[FIN-527377]
> [FIN-311684]
>..89 letni Zemljarič je preprosto briljiral in pokazal, da je parlamentarna komisija prešibka za zaslišanje tega 90. letnika. V bistvu je Zemljarič vodil preiskavo samega sebe. Kako je mojstrsko pridobival na času...
Žal ne razumem navdušenja nad ostarelim udbašem...si napisal.


Kakšno navdušenje? Si gledal njegov nastop? Kontroliral je prav vse, komisija mu ni bila kos, mogoče bi mu bil Pezdir. Kaj je pouk njegovega zaslišanja? Na zaslišanje se je pripraviti bilo treba in najmanj prebrati tisoče strani, ki omenjajo Zemljariča. Komisija je njegovo zaslišanje vzela neresno in v bistvu od njega nismo zvedeli prav nič pa bi lahko, po domače, »pizdil« sem pred TV ker mu predsednica ni bila sposobna zastaviti logičnih vprašanj, ki so sledila negovim odgovorom. Vsem nam je pokazal, da v Sloveniji še vedno obstaja paralelna država.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2662087

Strani: 1

FIN-527377 sporočil: 971
Valjda ne misliš, da bi govoril resnico, ki bi bremenila njega in tovarišijo? Omerta rules.

Lahko je izvajati show za publiko, če veš, da si v svojem bantustanu nedotakljiv. Ne razumem, kaj tu ni jasno in še enkrat, kaj je na tem takega, da te razganja od občudovanja in navdušenja ob norčevanju ostarelega kriminalca iz države in sistema? Si oboževalec Al Caponeja?

Pustiva, grem v bazen in potem gledat kako nadaljevanko, da bom laže zaspal v tej nočni mori, ukradeni Sloveniji.
1357 sporočil: 4.264
Ravnokar sem gledal Pezdirja in Možino. Dobil sem pa občutek da sta oba, Možina in Pezdir, čeprav imata akademske nazive intelektualno nedovžna, milo rečeno. Vse države tega sveta, od največjih demokracij zahodnega sveta pa do najbolj okorelih diktatur tretjega sveta funkcionirajo tako da en del svoje državne dejavnosti finacirajo preko vsporednih dejavnosti, pojem vsporedno sem vzel iz Kavčičevega dokumentarca Vzporedna ekonomija. Zakaj sem Možino in Pezdirja razglasil za intelektualno nedolžna? To da je v času SFRJ denar, predvsem devize, ostajal v tujini namesto da se je vrečal v tedanjo državo je samo pozitivna stvar zato ker so s tem denarjem še vedno upravljali ti ki so ta denar ustvarili. Če bi se ta denar vrnil v tedanjo državo bi se izgubil v buđetu tedanje države in bi bil porabljen za kakršnekoli že neumnosti. Konec koncev je bil ta denar ki je bil skrit v tujini porabljen za javne dobrine ( Maček je s tem denarjem zgradik Gotenico in opremil tedanjo TO, Niko Kavčič je s tem denarjem ustanovil en kup podjetij v Sloveniji od katerih mnoga še danes normalno poslujejo, in ustanovil Ljubljansko banko, ki je bila važen faktor slovenske gospodarske dominacije v tedanji SFRJ). Zame osebno so veliko bolj problematični razni Bavčarji in Šroti, ki so si hoteli ta podjetja in denar teh podjetij naložen v tujini po osamosvojitvi lwta 91. prilastiti za osebno bogatenje kar pa ni bil slučaj pri zgoraj omenjenih ljudeh iz gospodarskega dela UDBE ( ti ljudeje niso v ničemer izstopali po svojem premoženju od ostalega prebivalstva; hiša ali stanovanje, avto , vikend samo to je bilo bolj ali manj splošno dostopno tedaj vsem, ki os imelk v tistem času stalno zaposlitev).

Strani: 1