Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

FIN-527377 sporočil: 971
[FIN-311684]
Nekaterim ne bo všeč in bi raje videli, da tega zaslišanja ne bi bilo. 89 letni Zemljarič je preprosto briljiral in pokazal, da je parlamentarna komisija prešibka za zaslišanje tega 90. letnika. V bistvu je Zemljarič vodil preiskavo samega sebe. Kako je mojstrsko pridobival na času...kako si je lepo počasi s svinčnikom zapisal Cupin, ne Zupin, ne ne dvakrat "p", torej Zuppin...Zagotovo ga za nastop ni pripravil piar, kajti ta je lahko direktor piarja. Na komisiji ni bil 90. letni starček, bil je mojster, kar je komisija prezrla.
Super tip, ni kaj. Adolf je bil bojda talentiran umetnik, vsekakor pa blesteč govornik. Oseba znana po imenu Tito naj bi bila kot domnevni Josip Broz slovenskega rodu. Pol Pot je bil dobrodušen plesalec in bonvivant med študijem v Parizu. Mitja Ribičič je rad pisal pesmi. So?

Žal ne razumem navdušenja nad ostarelim udbašem, ki je pošiljal ljudi pobijat politične sovražnike v tujini. Potem pa si za nagrado uredil sila bogato starost na (tudi) moj račun preko kraje v zdravstvu. Samostojne in preko podobne podgane Miklavčiča. Kaj je na tem pozitivnega in vrednega odobravanja?

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2662082

Strani: 1

FIN-311684 sporočil: 18.411
Zadnja sprememba: FIN-311684 04.07.2017 20:47
[FIN-527377]
> [FIN-311684]
>..89 letni Zemljarič je preprosto briljiral in pokazal, da je parlamentarna komisija prešibka za zaslišanje tega 90. letnika. V bistvu je Zemljarič vodil preiskavo samega sebe. Kako je mojstrsko pridobival na času...
Žal ne razumem navdušenja nad ostarelim udbašem...si napisal.


Kakšno navdušenje? Si gledal njegov nastop? Kontroliral je prav vse, komisija mu ni bila kos, mogoče bi mu bil Pezdir. Kaj je pouk njegovega zaslišanja? Na zaslišanje se je pripraviti bilo treba in najmanj prebrati tisoče strani, ki omenjajo Zemljariča. Komisija je njegovo zaslišanje vzela neresno in v bistvu od njega nismo zvedeli prav nič pa bi lahko, po domače, »pizdil« sem pred TV ker mu predsednica ni bila sposobna zastaviti logičnih vprašanj, ki so sledila negovim odgovorom. Vsem nam je pokazal, da v Sloveniji še vedno obstaja paralelna država.

Strani: 1