Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

sopranos sporočil: 9.814
[bigl]
> [sopranos]
> > [bigl]
> > Ekonomika ni romantika, dragi žirovci. Sicer pa bi lahko firmo že na začetku sami olastninili, razmišljam in bi vsi našteto odpalo, z vašim trpljenjem vred. Želim vam, da vam uspe. Ampak omenjeni tekaški čevlji so zame predragi, 700 evrov že ne dam zanje:-). So cenejši tam med 100 in 200 evri prav tako odlični. Lep dan.
>
> Po mojem si zgrešil poanto.
>
> Alpino so skušali odkupiti Žirovci oz. vodstvo, ki je bilo iz Žirov. Oddali so fer ponudbo. Potem je pa v akcijo stopila ljubljanska mafija in zadevo prevzela na zelo, zelo sporen način. In potem se je začelo izčrpavanje. Nato so se pujsi pri koritu malo menjali. Dokler ljudje niso popizdili.
>
> Kar se pa cene tiče, naj čevlje prodajajo po čim višji ceni, ki jo je trg še pripravljen sprejeti. Meni bi bilo super, če bi v Sloveniji izdelovali Ferrarije. Pa čeprav vem, da si ga ne bom mogel privoščiti.

Podrobnosti ne poznam, ampak skušali, da so in dali fer ponudbo je premalo brez denarja na mizo. Takšnih primerov je bilo nešteto. Sklepam, da so pristali na t.i.skladu za razvoj al nekaj takega. Razlog za to je že moral bit. Kdo pa so bili takrat njihovi domači direktorji pa je verjetno na kakšnem zapisniku:-).

Tekaški čevlji, prav je, da jih delajo iz karbona in za svetovno špico. Ampak takšnih ne potrebujem in so zelo kakovostni tudi za pol ali tretjino cenejši. Ti so t.i. "krava molznica", ki daje mleko, da preživijo in se razvijajo. Napredek v materialih je v primerjavi s starimi svetloben, amapak to oni dobro vedo, pa tekači tudi.

Upam, da je opisano v članku uvod v res novo in uspešno zgodbo, amapak kaj, ko ljudje tako radi ponavljamo, bi rekel filozof Kierkegaard. Naj se spomnijo in ponavljajo uspehe...Lep dan.
Še vedno ne razumeš. Kopači so ponudili okrog 25 eur na delnico, kupec je pa ponudil 2 centa na delnico več kot Kopači. Prodajalec in kupec sta bila povezana!!!!! Tukaj bi se morali angažirati kriminalisti, ker ne moreš dati za 2 centa višje ponudbe, ne da bi kršil tajnost postopka. A to v Sloveniji nikogar ne zanima. Važno je, da se krade. Ali to potem pomeni propad firme, pa nikogar več ne zanima. Pomembno je samo to da se pravi ljudje omastili.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2648346

Strani: 1

pelle sporočil: 337
podkrepimo s podatki o prodajalcu:

www.finance.si/107325

www.mladina.si/92529...hobotnica/
sopranos sporočil: 9.814
[sopranos]
> [bigl]
> > [sopranos]
> > > [bigl]
> > > Ekonomika ni romantika, dragi žirovci. Sicer pa bi lahko firmo že na začetku sami olastninili, razmišljam in bi vsi našteto odpalo, z vašim trpljenjem vred. Želim vam, da vam uspe. Ampak omenjeni tekaški čevlji so zame predragi, 700 evrov že ne dam zanje:-). So cenejši tam med 100 in 200 evri prav tako odlični. Lep dan.
> >
> > Po mojem si zgrešil poanto.
> >
> > Alpino so skušali odkupiti Žirovci oz. vodstvo, ki je bilo iz Žirov. Oddali so fer ponudbo. Potem je pa v akcijo stopila ljubljanska mafija in zadevo prevzela na zelo, zelo sporen način. In potem se je začelo izčrpavanje. Nato so se pujsi pri koritu malo menjali. Dokler ljudje niso popizdili.
> >
> > Kar se pa cene tiče, naj čevlje prodajajo po čim višji ceni, ki jo je trg še pripravljen sprejeti. Meni bi bilo super, če bi v Sloveniji izdelovali Ferrarije. Pa čeprav vem, da si ga ne bom mogel privoščiti.
>
> Podrobnosti ne poznam, ampak skušali, da so in dali fer ponudbo je premalo brez denarja na mizo. Takšnih primerov je bilo nešteto. Sklepam, da so pristali na t.i.skladu za razvoj al nekaj takega. Razlog za to je že moral bit. Kdo pa so bili takrat njihovi domači direktorji pa je verjetno na kakšnem zapisniku:-).
>
> Tekaški čevlji, prav je, da jih delajo iz karbona in za svetovno špico. Ampak takšnih ne potrebujem in so zelo kakovostni tudi za pol ali tretjino cenejši. Ti so t.i. "krava molznica", ki daje mleko, da preživijo in se razvijajo. Napredek v materialih je v primerjavi s starimi svetloben, amapak to oni dobro vedo, pa tekači tudi.
>
> Upam, da je opisano v članku uvod v res novo in uspešno zgodbo, amapak kaj, ko ljudje tako radi ponavljamo, bi rekel filozof Kierkegaard. Naj se spomnijo in ponavljajo uspehe...Lep dan.

Še vedno ne razumeš. Kopači so ponudili okrog 25 eur na delnico, kupec je pa ponudil 2 centa na delnico več kot Kopači. Prodajalec in kupec sta bila povezana!!!!! Tukaj bi se morali angažirati kriminalisti, ker ne moreš dati za 2 centa višje ponudbe, ne da bi kršil tajnost postopka. A to v Sloveniji nikogar ne zanima. Važno je, da se krade. Ali to potem pomeni propad firme, pa nikogar več ne zanima. Pomembno je samo to da se pravi ljudje omastili.
No, sem prav malo pogooglal zdevo.

Imena mafijcev iz Ljubljane so Milan Podpečana in Branko Podpečan ter Matjaž Lenassi.

Šef Soda Miland Podpečan je prodal Alpino svojemu sinu Branku podpečanu oz. firmi Infond Holding 2. WTF?!?!? V drugi fazi pa je Alpini zavladal Matjaž Lenassi, ki je v Aplino prišel prav s pomočjo Podpečana. WTF2?!?!?

Hecno je, da se sedaj vse to ve, pa nikjer nobenih kriminalistov. Tako to je, če policija v Sloveniji deluje po političnih navodilih in se raje ukvarja z malimi ribami.
bigl sporočil: 13.698
Sem zapisal, da ne poznam podrobnosti, torej jih ne vem, ne pa da jih ne razumem.

Brez tožnika ni sodnika, če prav razumem. A Kje je torej vzrok? Lep dan.

Strani: 1