Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Donald in Melania se selita v Belo hišo!
Strani: 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17
sporočil: 1.005
[picikato]Rdeči medijski jurišniki ste začeli zadnje čase neprikrito groziti. Ne bi bilo slabo vedeti, zakaj vam raste greben. Zgodovina se tako rada ponavlja.
> [FIN-527377]
> > [picikato]
> > To kar ti pišeš programirani bebo jaz nikoli nisem napisal. To kar jaz pišem pa je to kar je Janša sam napisal in zamolčal. Patetična dementnost njegovih udarnikov brez pameti že četrt stoletja štanca ene in iste izgovore.
>
> 16:102... Pa še vedno ti ni jasno. Naj ti sonce blažene sreče nikoli ne zaide.
Ne bodi toliko nestrpen, kmalu boš nagrajen.
sporočil: 662
čas vnosa: 14.11.16 16:35
[najobj]
> [Petunija1]
> > [najobj]
>
> > ... čuj, če si že pri tem, kaj sem si jaz prav zapomnil in kaj ne, sem si jaz očitno zelo dobro zapomnil, kaj je FFeeBBoo napisal, le da ti zdaj trdiš, da z njegovo dosmrtno čakalnico nimaš nič ... OK, saj po svoje imaš prav, ker nisi ti kriva za uredniško politiko totega foruma ...
> >
> > P.S.: če skupaj s kameradi iz takratne tovarniške ekipe SDS-a tudi mene ne bi nekajkrat probala naterat s totega foruma, bi ti za FFeeBBoota mogoče celo verjel, ampak ... alzo, če skrajšam, res si težka in bi te raje prenašal na svojem hrbtu kot pa poleg sebe ...
> Fibo nabija v tri krasne, vsak, ki pogleda v njegov profil lahko vidi, da ga ni nihče vrgel v čakalnico ampak je iz nje, z novim nickom, že štartal, ker je Gustl takrat pač uvedel to politiko. Ampak seveda boš raje verjel moškemu kolegu kot meni, ane. Da sem tebe želela spraviti iz foruma je še ena velika bedarija. Realne dileme ali bi me raje prenašal na hrbtu ali poleg sebe seveda ne boš imel, lahko me pa NE prenašaš na tem forumu, v resnici bi mi bilo to izjemno ljubo, tako da, naredi mi to uslugo in se ne vpikuj več v moje komentarje.
... čuj, najprej to forum.finance.si/?m=...886&single preberi, potem pa še nekaj postov pred tem in tiste, ki so sledili ...
no, zdej veš: poleg "ekstenzivno navzven transmitiranih edipalnih kompleksov", kar je, če zelo povzamem obče sprejeta diagnoza na tem forumu, ima problem tudi s pomnenjem. pa disleksijo ma tud kot vidim zgoraj
sporočil: 4.775
[republican]Res je.
Te Janša vs Kučan debate so približno tako otročje, kot moj oče je močnejši od tvojega.
Pa ti povem še enkrat tisto zgodbo o resnici. Je imel premožen mož dobro službo, odlično plačo, srečno družino, ljubečo ženo in čudovite otroke. Pa je kar naekrat postal zamišljen, čuden, strmel v kamin in se zapiral vase dokler se ni nekega lepega dne odločil, da zapusti dom in gre iskat resnico. Povsod kamor je prišel je najprej vprašal kje bi jo lahko videl. Seveda so ga pošiljali sem in tja na vse strani neba. Več let je tako taval po svetu dokler ni na smrt utrujen zašel v neko temno in hladno votlino sredi gozda k neki strašno grdi starki, ki mu je dala polno nasvetov in modrosti, on pa ji je v zameno vdano služil. Ker pa jo je vsakič znova predno je zaspal spraševal, če je videla resnico mu je nekega dne, ko se je spet odpravljal na pot naposled le priznala. Jaz sem resnica. Lahko poveš ljudem vse česar sem te naučila samo prosim te nikar jim ne govori, da sem stara in grda.
[FIN-527377]A ti res še nisi opazil, da uporabljam tvoje besede.
> [picikato]
> > [FIN-527377]
> > > [picikato]
> > > To kar ti pišeš programirani bebo jaz nikoli nisem napisal. To kar jaz pišem pa je to kar je Janša sam napisal in zamolčal. Patetična dementnost njegovih udarnikov brez pameti že četrt stoletja štanca ene in iste izgovore.
> >
> > 16:102... Pa še vedno ti ni jasno. Naj ti sonce blažene sreče nikoli ne zaide.
>
> Ne bodi toliko nestrpen, kmalu boš nagrajen.
Rdeči medijski jurišniki ste začeli zadnje čase neprikrito groziti. Ne bi bilo slabo vedeti, zakaj vam raste greben. Zgodovina se tako rada ponavlja.
sporočil: 14.456
[FIN-454644]Če se prav spomnim definicije dumpinga, gre za prodajo blaga in storitev pod lastno/proizvodno ceno. To menda lahko počneš v naslednjih primerih:
Dumping je problem za drzavo, za potrosnika pa to pomeni ugoden nakup.
1. Če delaš z izgubo, to pomeni v škodo lastnikov podjetja, države, ki ostane prikrajšana za (del) davka od dobička, na dolgi rok pa tudi upnikov in zaposlenih, če z dumpingom firmo spraviš na kant.
2. Če ti razliko med dumpinškimi cenami in lastnimi stroški (z akobogda nekaj dobička vred) krijejo kupci na drugih trgih, ponavadi na domačem.
3. Z manipulacijo tečaja domače valute in omejeno odprtostjo domačega trga, ko ti dumping financira npr. devizna šticunga.
4. K temu bi jaz dodal še socialni dumping, ampak tako menimo mi, ki smo bolj leve sorte.
O zadovoljstvu bistrega potrošnika, ki s svojo plačo danes kupuje poceni, jutri pa s podporo za nezaposlene glasuje proti isteblišmentu in elitam, je nekaj namignil že tovariš Najobj.
[kajulci]Like Dr Jekyll and Mr Hyde.
>Ne vem kako se obneseta dva browserja na pcju, in vsak svoja prijava, okno ob oknu. Komot pa maš phone in pc
Ajam pol še preklaplat ne rabim. Hm. Sam meni raj ne takih stvari govort, ker me lahko hitr kaka obsesija pograbi in potem bom tu zalezovala vse kar leze in gre, sploh, če je tko preprosto :D
Ian Hunter - You're Never Alone With A Schizophrenic youtu.be/ZH-fPfk7Mvk
[republican]In vsaka bi se rada drugim zlagala, da je lepa in mlada, čeprav je grda in stara. Spet ne štekaš kot ponavadi.
Predvsem resnica ni ena sama.
sporočil: 6.899
[kajulci]Tebe so najbrž v neki katoliški šoli vzgojili... Ker se vidi da je meso strašno žleht, dušica pa tako omikana in naklonjena visokim kulturnim standardom.
>Ne vem kako se obneseta dva browserja na pcju, in vsak svoja prijava, okno ob oknu. Komot pa maš phone in pc
Ajam pol še preklaplat ne rabim. Hm. Sam meni raj ne takih stvari govort, ker me lahko hitr kaka obsesija pograbi in potem bom tu zalezovala vse kar leze in gre, sploh, če je tko preprosto :D
(pizda sm jst bolnik)
[FFeeBBoo]Pomoje to, da nekdo meni, da ga ena precej običajna in dolgočasna okrasna zelenjava lahko "spravi s foruma", pove več o njegovi trezni presoji, kot pa o dosegu in vplivu te dolgočasne okrasne rastline.
> [najobj]
> > [Petunija1]
> > > [najobj]
> >
> > > ... čuj, če si že pri tem, kaj sem si jaz prav zapomnil in kaj ne, sem si jaz očitno zelo dobro zapomnil, kaj je FFeeBBoo napisal, le da ti zdaj trdiš, da z njegovo dosmrtno čakalnico nimaš nič ... OK, saj po svoje imaš prav, ker nisi ti kriva za uredniško politiko totega foruma ...
> > >
> > > P.S.: če skupaj s kameradi iz takratne tovarniške ekipe SDS-a tudi mene ne bi nekajkrat probala naterat s totega foruma, bi ti za FFeeBBoota mogoče celo verjel, ampak ... alzo, če skrajšam, res si težka in bi te raje prenašal na svojem hrbtu kot pa poleg sebe ...
>
> > Fibo nabija v tri krasne, vsak, ki pogleda v njegov profil lahko vidi, da ga ni nihče vrgel v čakalnico ampak je iz nje, z novim nickom, že štartal, ker je Gustl takrat pač uvedel to politiko. Ampak seveda boš raje verjel moškemu kolegu kot meni, ane. Da sem tebe želela spraviti iz foruma je še ena velika bedarija. Realne dileme ali bi me raje prenašal na hrbtu ali poleg sebe seveda ne boš imel, lahko me pa NE prenašaš na tem forumu, v resnici bi mi bilo to izjemno ljubo, tako da, naredi mi to uslugo in se ne vpikuj več v moje komentarje.
>
> ... čuj, najprej to forum.finance.si/?m=...886&single preberi, potem pa še nekaj postov pred tem in tiste, ki so sledili ...
no, zdej veš: poleg "ekstenzivno navzven transmitiranih edipalnih kompleksov", kar je, če zelo povzamem obče sprejeta diagnoza na tem forumu, ima problem tudi s pomnenjem. pa disleksijo ma tud kot vidim zgoraj
Džizs, že 716 komentarjev na 24 straneh! Pa ljudi, si
predstavljate, koliko ameriške davkoplačevalce stane, če morajo
CIA, NSA, IPD vse tole prevesti in analizirati?! :-)
sporočil: 32.720
Zadnja sprememba: najobj 14.11.2016 19:50
[Petunija1]... čuj, ker nobenenmu konkretno nisem rekel žal besede, sem z dežurnimi forumskimi kreteni jaz forumaše zmerjal približno tako, kot Frankl zmerja mene, ko v svojih basnih www.finance.si/88207...-in-Golobu Slovence zmerja z Butalci ... ja, je pa res, da Frankl od admina ne more dobit rumeni karton, ker bi admin od Frankla dobil rdečega ...
Torej, zmerjal si forumaše in admin ti je dal opomin. Hudo. Cry me a river.
[pobalin]Lej, trump je reku "people need jobs". No, pa bojo meli kaj za delat. Za plače bo FED mal dokupil mašine od lexmarka... Even more jobs.
Džizs, že 716 komentarjev na 24 straneh! Pa ljudi, si predstavljate, koliko ameriške davkoplačevalce stane, če morajo CIA, NSA, IPD vse tole prevesti in analizirati?! :-)
Predstavljaj si kako je na rtv forumu...
Zadnja sprememba: najobj 14.11.2016 20:01
[FFeeBBoo]
> [najobj]
> > [Petunija1]
> > > [najobj]
> >
> > > ... čuj, če si že pri tem, kaj sem si jaz prav zapomnil in kaj ne, sem si jaz očitno zelo dobro zapomnil, kaj je FFeeBBoo napisal, le da ti zdaj trdiš, da z njegovo dosmrtno čakalnico nimaš nič ... OK, saj po svoje imaš prav, ker nisi ti kriva za uredniško politiko totega foruma ...
> > >
> > > P.S.: če skupaj s kameradi iz takratne tovarniške ekipe SDS-a tudi mene ne bi nekajkrat probala naterat s totega foruma, bi ti za FFeeBBoota mogoče celo verjel, ampak ... alzo, če skrajšam, res si težka in bi te raje prenašal na svojem hrbtu kot pa poleg sebe ...
>
> > Fibo nabija v tri krasne, vsak, ki pogleda v njegov profil lahko vidi, da ga ni nihče vrgel v čakalnico ampak je iz nje, z novim nickom, že štartal, ker je Gustl takrat pač uvedel to politiko. Ampak seveda boš raje verjel moškemu kolegu kot meni, ane. Da sem tebe želela spraviti iz foruma je še ena velika bedarija. Realne dileme ali bi me raje prenašal na hrbtu ali poleg sebe seveda ne boš imel, lahko me pa NE prenašaš na tem forumu, v resnici bi mi bilo to izjemno ljubo, tako da, naredi mi to uslugo in se ne vpikuj več v moje komentarje.
> ... čuj, najprej to forum.finance.si/?m=...886&single preberi, potem pa še nekaj postov pred tem in tiste, ki so sledili ...
no, zdej veš: poleg "ekstenzivno navzven transmitiranih edipalnih kompleksov", kar je, če zelo povzamem obče sprejeta diagnoza na tem forumu, ima problem tudi s pomnenjem. pa disleksijo ma tud kot vidim zgoraj... eh, jebiga ...
P.S.: ker vidim komentar, ki ga ne vidim, me zdaj malo firbec matra, kdo od standardnih forumskih superignorantov spet ni mogel pomagat, da me s svojim skritim komentarjem ne bi še dodatno superignoriral ...
Zadnja sprememba: najobj 14.11.2016 20:07
[Petunija1]... eh, sem takoj opazil, da sem se zajebal, nisem pa si mogel mislit, da ves čas dežuraš in si komentirala prej, preden sem jaz svojo neumnost tukaj zgoraj uspel popravit ...
> [najobj]
> P.S.: ker vidim komentar, ki ga ne vidim, me zdaj malo firbec matra, če sem Petunijo tako razjezil, da me je dala na superignore in njenega komentarja tvojega komentarja ne morem videt ... khmm, ali pa si kdo od standardnih forumskih superignorantov spet ni mogel pomagat, da me s svojim skritim komentarjem ne bi še dodatno superignoriral ...
Jao, jao, kaj spet blodiš. In kako točno je videti komentar, ki ga ne vidiš?
P.S.: ker me firbec matra, bi mi lahko povedala, kdo od standardnih superignorantov si ni mogel pomagat, da me ne bi dodatno superignoriral ... khmm, pa da imam vsaj neko korist od tebe ...
Zadnja sprememba: najobj 14.11.2016 20:25
[Petunija1]
> [najobj]
> nisem pa si mogel mislit, da ves čas dežuraš
Itak, neprijatelj stalno vreba.
> P.S.: ker me firbec matra, bi mi lahko povedala, kdo od standardnih superignorantov si ni mogel pomagat, da me ne bi dodatno superignoriral ... khmm, pa da imam vsaj neko korist od tebe ...
Bom pomagala, če uspeš vprašanje bolje artikulirati, ker v tem trenutku ne vem kaj sploh želiš. Bi pa lahko vedel, da je Nemirni tisti, ki je vedno najbolj pameten in se praska tam kjer ga ne srbi.... ja, NemirniTujec ali republican, ker je Črt pač malo prepameten za take gluposti, drugih svojih superignorantov pa se ne spomnim ...
[Petunija1]
> [najobj]
> ... ja, NemirniTujec ali republican, ker je Črt prepameten za take bedarije, drugih svojih superignorantov pa se ne spomnim ...
Ampak a lahko poveš kaj konkretno se je zgodilo?... eh, NemirniTujec je kar naenkrat poniknil in sem kar nekaj cajta mislil, da je nehal pisat, republican mi je zagrozil, da me bo dal na superignore, če se ne bom vedno strinjal z njim, medtem ko Črtu ni šlo v glavo, da si drznem dvomiti o koristnosti forumske čakalnice, jebiga ...
sporočil: 48.253
[Petunija1]Najprej ti nisem mislil odgovoriti, ker to kar pises je cisto zajebavanje.
Skratka, ko bo tvoj otrok odrasel in en dan rekel, stari, daj posodi denar, da si grem v žilo vbrizgat heroin, boš mu rekel, ni problema sine/hči, izvoli, tako si se pač svobodno odloči in tako naj bo. Ziher, ja.
1) Otroci so po definiciji zame (max!) tisti, ki niso polnoletni. Mar govorimo po tvoje o drogiranju in prostituciji mladoletnih?
2) Ce govorimo o polnoletnih ljudeh, jim pac ne mores prepreciti tega, da padejo na drogo, v prostitucijo, itd. Zgodovina je polna ljudi ki so rekli "ne, moj otrok ze ne!", pa ni nic pomagalo.
3) Poanta je, da moras otroka tako vzgojiti, da se mu to ne zdi fajn. Poleg tega pa, kakorkoli se slisi depresivno, geni prinesejo svoje. Sem ze slisal za primere, kjer je mularija padla v drogo, in starsi so se sprasevali "zakaj moj otrok", obenem pa je bil eden od starsev alkoholik. Nagnjenost do droge se do neke mere deduje. In, ce govorimo o prostituciji in promiskuiteti, imam zoprn filing, da se tudi to deduje.
Tezko je po moje tip presenecen, da se mu hcerka sk*rba, ce ga je njegova mat uvatila na podoben nacin.
[NemirniTujec]Upam, da bo Trumpu kdo povedal, da so Lexmark letos kupili Kitajci. Zdaj so še Harman prodali Korejcem. Očitno Američani razprodajajo nacionalno srebrnino. :-)
Lej, trump je reku "people need jobs". No, pa bojo meli kaj za delat. Za plače bo FED mal dokupil mašine od lexmarka... Even more jobs.
Potem pa imaš take zgodbe:
Chinese buyers seek insurance to protect against failed U.S. deals
Insurers have begun offering protection for cross-border deals that might fall apart due to regulatory scrutiny, targeting Chinese companies that are aggressively pursuing acquisitions in the United States.
www.reuters.com/arti...SKBN1361ZP
[republican]Drzi, tudi to mi je ze padlo na pamet, da je to tezko razlociti (ta dva vpliva) ce nimas kontroliranih studij na dvojckih.
> [bc123a]
> Poleg tega pa, kakorkoli se slisi depresivno, geni prinesejo svoje. Sem ze slisal za primere, kjer je mularija padla v drogo, in starsi so se sprasevali "zakaj moj otrok", obenem pa je bil eden od starsev alkoholik. Nagnjenost do droge se do neke mere deduje. In, ce govorimo o prostituciji in promiskuiteti, imam zoprn filing, da se tudi to deduje.
>
> Tezko je po moje tip presenecen, da se mu hcerka sk*rba, ce ga je njegova mat uvatila na podoben nacin.
Po moje gre bolj za vzorce, kot za gene. Alkoholiki s svojim zgledom na otroke prenašajo vzorce obhašanja, tudi če jim stalno govorijo, da se ne smejo opijat, ali drogirat. Podobno velja za promiskuiteto. Veš kako pravijo za otroke... ponavadi ne poslušajo kaj jim starši govorijo, ampak opazujejo kaj počnejo in jih posnemajo... če že ne zavestno, pa podzavestno. What monkey see, monkey do.
Zadnja sprememba: anon-184333 14.11.2016 23:40
[republican]Od kod vam ideja, da če o kom govoriš resnico ga sebi osovražiš? O kakšni to konkurenci v naši politiki pa govoriš in kdo tam komu gleda bolj pod prste in kdo tu komu resnično gre na živce? Čemu bi moral voliti tako kot vsi ignoranti, ki (ne)hvalijo boga? Aleluja.
> [picikato]
> > [republican]
> > Predvsem resnica ni ena sama.
>
> In vsaka bi se rada drugim zlagala, da je lepa in mlada, čeprav je grda in stara. Spet ne štekaš kot ponavadi.
Veš česa ti ne štekaš (pa nisi edini)? Da je konkurenca (torej tvoj osovraženi Janša) v politiki nujno potrebna... Če Janša (ali kdo drug) ne bi gledal svojim političnim nasprotnikom pod prste, bi (in tudi so) počeli kar bi hoteli. Namesto da ti gredo na živce vsi, ki ne volijo tako kot ti, hvali boga, da ne.
[bc123a]K sreči je teh študij obilo, in potrjujejo, da če gensko finega dvojčka daš vzgajat prikoličarskim pijancem, bodo precej slabši rezultati, kot če otroka pijancev posvoji družina ki mu nudi normalne družbene priložnosti - od boljše soseske, do boljših šol in do boljšega pridobljenega sorodstva, ki dela v boljših firmah, na boljših mestih.
> [republican]
> > [bc123a]
> > Poleg tega pa, kakorkoli se slisi depresivno, geni prinesejo svoje. Sem ze slisal za primere, kjer je mularija padla v drogo, in starsi so se sprasevali "zakaj moj otrok", obenem pa je bil eden od starsev alkoholik. Nagnjenost do droge se do neke mere deduje. In, ce govorimo o prostituciji in promiskuiteti, imam zoprn filing, da se tudi to deduje.
> >
> > Tezko je po moje tip presenecen, da se mu hcerka sk*rba, ce ga je njegova mat uvatila na podoben nacin.
>
> Po moje gre bolj za vzorce, kot za gene. Alkoholiki s svojim zgledom na otroke prenašajo vzorce obhašanja, tudi če jim stalno govorijo, da se ne smejo opijat, ali drogirat. Podobno velja za promiskuiteto. Veš kako pravijo za otroke... ponavadi ne poslušajo kaj jim starši govorijo, ampak opazujejo kaj počnejo in jih posnemajo... če že ne zavestno, pa podzavestno. What monkey see, monkey do.
Drzi, tudi to mi je ze padlo na pamet, da je to tezko razlociti (ta dva vpliva) ce nimas kontroliranih studij na dvojckih.
Mimigrede, folk ogromnih ivy league šolnin ne plačuje, ker je tam koncentrirano znanje. Ampak ker je tam koncentriran kapital, ki pravtako zmore to plačati. Dobiš prave povezave in prijateljstva.
[republican]Lepo od tebe, da se veseliš, ker veš, kako jaz volim. In zakaj ne bi smel iti v cerkve?
> [picikato]
> Čemu bi moral voliti tako kot vsi ignoranti, ki (ne)hvalijo boga? Aleluja.
Spet ne štekaš, kaj ti hočem povedat. NI ti treba volit tako kot vsi... in tudi ti bi moral bit vesel, da vsi ne volijo tako kot ti. Upam da veš, da sem na to mislil s hvaljenjem boga, ne pa da bi moral hodit v cerkev...
[NemirniTujec]Vem da je taksnih studij obilo, ampak mene zanima ta povezava v sirsem smislu. Lej, starsi so lahko pijanci, pa das otroka vzgajat finim starsem in bo z njim vse v redu, bo uspesen, ampak bo se vedno lahko alkoholik (le da bo na druzbeni poziciji, kjer recimo to ne bo problem oziroma vidno). Ali pa bo recimo smrcal koko in bil trader na wall streetu.
K sreči je teh študij obilo, in potrjujejo, da če gensko finega dvojčka daš vzgajat prikoličarskim pijancem, bodo precej slabši rezultati, kot če otroka pijancev posvoji družina ki mu nudi normalne družbene priložnosti - od boljše soseske, do boljših šol in do boljšega pridobljenega sorodstva, ki dela v boljših firmah, na boljših mestih.
Mimigrede, folk ogromnih ivy league šolnin ne plačuje, ker je tam koncentrirano znanje. Ampak ker je tam koncentriran kapital, ki pravtako zmore to plačati. Dobiš prave povezave in prijateljstva.
Ker to je recimo tisto, kar je zanimivo - starsi ena vrsta odvisnosti, otroci druga vrsta odvisnosti. Nisem ziher da je tu druzbeni vpliv tako pomemben.
[republican]Zakaj te pa potem to muči? A ti tega ne moreš?
Stari še zmeraj ne štekaš. Zaradi mene lahko hodiš v cerkev in voliš kogar hočeš.
sporočil: 662
čas vnosa: 15.11.16 08:52
[NemirniTujec]
Pomoje to, da nekdo meni, da ga ena precej običajna in dolgočasna okrasna zelenjava lahko "spravi s foruma", pove več o njegovi trezni presoji, kot pa o dosegu in vplivu te dolgočasne okrasne rastline.
lej, nekdo mora biti kriv če sam nisi :)
ps. pri žalitvah in "žalitvah" je tako, da se presoja subjektivno. glavni kriterij je, ali se nekdo čuti užaljenega ali ne - in če to prijavi seveda. tudi na sodniji, čeprav tam vsaj kontekst in okoliščine debate upoštevajo. in modus operandi okrasne zelenjave je precej znan. očistimo ta forum press hehe
Zadnja sprememba: najobj 15.11.2016 10:42
[Petunija1]
> [najobj]
> > [Petunija1]
> > > [najobj]
> >
> > > ... ja, NemirniTujec ali republican, ker je Črt prepameten za take bedarije, drugih svojih superignorantov pa se ne spomnim ...
>
> > Ampak a lahko poveš kaj konkretno se je zgodilo?
> ... eh, NemirniTujec je kar naenkrat poniknil in sem kar nekaj cajta mislil, da je nehal pisat, republican mi je zagrozil, da me bo dal na superignore, če se ne bom vedno strinjal z njim, medtem ko Črtu ni šlo v glavo, da si drznem dvomiti o koristnosti forumske čakalnice, jebiga ...
To si že vse povedal, jaz nisem vedela kaj si mislis tem, da ne vidiš komentarja, ampak zdaj mi je jasno, da si mislil to, da je pri Fibovem postu označeno, da ima 1 komnetar, ki pa ga tebi ne prikaže.... čuj, jaz se včasih sam sebi zdim butast, da pišem na toti forum, take kolobocije pa so še za bolj butastega od mene malo preveč, kaj šele da bi bil tako butast, da bi poleg računalnika še na telefonu bral, kaj pišejo nemirni forumski modreci, ki zaradi pretirane vznemirjenosti svoje modrosti skrivajo pred mano ...
Kdo drug kot NT je moral svoj nos zraven vtakniti in malo drek zmešati, napisal je pa tole: "Pomoje to, da nekdo meni, da ga ena precej običajna in dolgočasna okrasna zelenjava lahko "spravi s foruma", pove več o njegovi trezni presoji, kot pa o dosegu in vplivu te dolgočasne okrasne rastline."
Če te te stvari zanimajo, se odlogiraj in preberi komentarje kot neprijavljen, superignore ni bulletproof, vsaj zaenkrat še ne, čeprav navijajo, da bi bil.
P.S.: da ne bi koga užalil, ne bom napisal, kaj si mislim o tistih, ki na totem - brez tebe očitno spet takorekoč klinično mrtvem - forumu superignorira vse tiste, ki se z njim vedno ne strinjajo, da med istomislečimi potem lahko zadovoljen sam sebe treplja po ramenu, češ kako je pameten, ker se vsi strinjajo z njim ...
Zadnja sprememba: anon-184333 15.11.2016 11:33
[republican]Vidim, da nisi razumel zgodbe o resnici. Žal ti je ne morem tukaj narisat, da se nebi toliko mučil z njo.
> [picikato]
> > [republican]
> > Stari še zmeraj ne štekaš. Zaradi mene lahko hodiš v cerkev in voliš kogar hočeš.
>
> Zakaj te pa potem to muči? A ti tega ne moreš?
Mene muči? Tebe očitno muči Janša in si tako obremenjen z njim, da ves čas pljuvaš po njemu.
sporočil: 4.301
iii, ko si glih rtv forum omenil, kaj tam se je po "novem" (me bolj
po redko pot zapelje v njihovo smer) moraš registrirat če želiš
videt komentarje???
LpA
LpA
[republican]Sem ti že odgovoril, da bi se vsaka rada drugim zlagala, da je lepa in mlada, čeprav je grda in stara. Spet ne štekaš kot ponavadi.
Sem ti že napisal, da resnica ni ena sama.
[Petunija1]Govoric kot prava levicarka.
Zato se vam pa, v sled zgoraj omenjenega, mehko poserjem na vašo liberalno mantro o "svobodni izbiri", ki je zgolj krinka za to, da močni še najprej jebejo šibke in jim potem še govorijo, da so si sami tako izbrali, torej naj se ne pritožujejo.