Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Komunisti, neoliberalisti, isti
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
[#2607281] 12.07.16 19:49 · odgovor na: (# 2607277)
[jeanmark]... alzo, če jaz zdaj tebe prav razumem, so toto www.24ur.com/novice/...order.html luknjo vrtali celih 17 let, da se jim bo investicija povrnila že drugi dan, ker privatniki niti v Švici ne živijo tako dolgo, da bi lahko čakali še naslednjih 17 let, kolikor so morali čakat, da se od Züricha do Milana z vlakom pripeljejo eno uro hitreje ... khmm, ker je totim privatnikom zdaj vsaka ura zelo pomembna, potem ko so skurili polovico svojega poslovnega življenja, da so tisto luknjo v hrib sploh izvrtali ...
> [Endimion]
> Ker sama infrastruktura nima nikoli računice. Je pa nujni in ne zadostni pogoj za neke eksterne učinke.
To ni res. Mislim, prvi del ni res, drugi pa seveda je. Po svetu imaš kup privat infrastrukture. Ki ima računico.
> Nikjer ne piše da bo z drugim tirom super. Je pa gotovo da brez njega ne bo super.
Agree. A veš, če vržeš kup polen na ogen, boš morda lahko pečenko spekel ali jo celo zažgal, če kup drv ne vržeš gor, pa je zihr ne boš. Ampak, ker drva niso neomejen resours, se je vseeno potrebno še vprašati, če bi pa drva morda lahko koristneje porabil. Za lesene dildote recimo.
P.S.: na totem forumu sem večkrat napisal, da ima Slovenija neizmerno srečo, da leži na najkrajši poti od Dunaja do Trsta, ker če bi na avstrijskem dvoru pred skoraj dvesto leti sl.wikipedia.org/wik...BEeleznica imeli take zarukane in kratkovidne vladarje, bi ti v tistih hribih sekal drva, ne bi pekel pečenke, ampak bi okopaval krompir in hodil peš ...
Neposredni odgovori na sporočilo št. 2607281
Strani: 1
[#2607430] 13.07.16 13:23 · odgovor na: (# 2607281)
... alzo, če jaz zdaj tebe prav razumem, so toto www.24ur.com/novice/...order.html luknjo vrtali celih 17 let, da se jim bo investicija povrnila že drugi dan, ker privatniki niti v Švici ne živijo tako dolgo, da bi lahko čakali še naslednjih 17 let, kolikor so morali čakat, da se od Züricha do Milana z vlakom pripeljejo eno uro hitreje ... khmm, ker je totim privatnikom zdaj vsaka ura zelo pomembna, potem ko so skurili polovico svojega poslovnega življenja, da so tisto luknjo v hrib sploh izvrtali ...
Slabo me razumeš. Meni se sanja ne, kakšno računico imajo Švicarji. Ampak .... [tukaj sedaj crt polinka tisto zgodbo o klicateljih bogov na tihomorskem otoku v času druge svetovne vojne in dobrotah železnihptiz iz neba].
Skratka, morda pa švicarji vedo kaj, kar je nam skrito.
Strani: 1