Izbrani forum: Servis
Izbrana tema: NOVO - spremembe v forumu 4.0
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
sporočil: 1.344
Zadnja sprememba: rub15 09.10.2015 15:18
[najobj]Za mene visenje na tem forumu ni zaman. Izvem veliko informacij, ki jih drugje ni.
... čuj, poleg tega pa smo na totem forumu še bolj produktivni, ker pišemo zastonj v obeh (zastonj = zaman) pomenih te besede ... khmm, da zdaj niti ne govorim o nas, ki še plačamo, da lahko pišemo več in zato še bolj zastonj ...
P.S.: ker drugih forumov ne spremljam, nimam pojma, kaj je Videmšek kje pisal, jaz samo verjamem, da nič ne verjamem oziroma verjamem, kar mi je najbolj logično in kar meni samemu pove odgovor na "follow the money", ki pa se običajno razjasni dosti kasneje, če sploh kdaj ...Jaz drugače selekcioniram informacije. Po sistemu ali neka informacija drži-ali ne drži. Kar sedaj z internetom ni težko preveriti. Zato sem tudi zelo občutljiv na razne cenzure pa na politično korektnost in na podobna jajca, ki skrivajo osnovne gradnike/informacije o neki zadevi.
Je Bulat prvi v jugi vzpostavil internetno povezavo? drži - ne drži?
Je Borka Džonova Jerman-Blažič pripeljala internet v jugo? drži - ne drži?
Je Borka Džonova Jerman-Blažič zatatajila Bulata? drži - ne drži?
Je bil Bulat "kasneje prepoznan s strani hrvaške akademske in raziskovalne mreže CARNET kot "prvi internaut" ? drži - ne drži?
Ima Borka Džonova Jerman-Blažič ego v velikosti majšega planeta? drži - ne drži?
Je novinarski članek o začetnikih interneta v jugi, ki ignorira Bulatovo vlogo navadno sranje? drži - ne drži?
Vsak ima pač svoj sistem za prepoznavanje resnice.