Zasebnost

Izbrani forum: Borza

Izbrana tema: CICG

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

Micare sporočil: 1.582
[Borza] Tema: CICG
[#2523404] 28.05.15 16:37 · odgovor na: anon-127812 (#2523328)
Odgovori   +    0
Joj mene, joj.

Ogledalce, ogledalce na elektronski vtičnici, povej... Če bi imel čarobno besedo, bi vidu vse ponudbe...Kdo kodo ima?

Dogaja se to, kar bi si želel, če bi bil kupec.

Postopek prodaje preko konzorcija (visoko moralna, lojalna druščina dokazanih poštenjakov) prodaja premoženje, ki ni njihova osebna last. Informacije, ki so zaupne narave niso naprodaj, čeprav ima vsaka k.... svojo ceno, sam d`narja ni.

Intenzivna prodaja poteka že od 12. decembra 2014, ko je bil rok za oddajo obvezujočih ponudb. Vmes menda prekinitev - odmor, masaža, topli napitki, morda sveža kri...

12.06.2015 bo šest mesecev tega pogajanja. Če bi bla Cinkarna ženska, bi se trebušček že lepo vidu. Ob vsem tem se nam obeta kilavo dete, ker je že zdaj tam polno babic.

Bravo kupcem, če vztrajajo, ker je tak način prodaje očitno tudi igra živcev. Kot kupec, bi si želel še podaljškov, ne pa tudi enajstmetrovk - klasične dražbe, ob določen uri z znano izklicno ceno. Če do odločitve ni prišlo v rednem delu igre, takoj enajstmetrovke. Zgleda, kot da se igrajo podaljški podaljškov, nekaj takega kot se je zgodilo pri Telekomu. Poslednji igralec pred praznim golom počasi kotali žogico v gol. Še ena dva podaljška pa bodo poslali vse skupaj v kur..rnk. Bravo tistim, ki so napisali take zakone, ki omogočajo tak scenarij.

Zgleda, da tudi pred skupščino ne bo prevzema. A kdo ve, če je kdo vložil nasprotni predlog glede višine dividende. Tudi to je voda na mlin morebitnega kupca -saj ni več dividende - cena pol nižja. Umaknite golmana, ki leži negiben, na tleh, da butalec, slučajno ne zgrabi žogo, ko ali če slučajno pride do njega.

Tržna cena je po mojem mnenju mizerna, če se gleda na vse možne kazalnike. Ponudba bo tudi mizerna - v stilu: saj smo dosegli 30% nad tržno ceno. Če bi jaz prevzemal, bi želel prav tako stanje pred prevzemom. Na žalost en razlog več za to, da prevzem bo.

Čudno, da ni kake afere? Kako to, da se ta klasični prijem še ni uporabil. Zgleda, da še ni konec koncev. Niso še nasral kakega naivneža, da naredi kako neumnost. Ziher se še zna zgodit...

Bil je dobljen težek boj, a bitka vnaprej izgubljena. Militarizem - ven s takim besedilom. Bila je velika ljubezen, a po dveh letih je hormonov zmanjkalo.

Vsem skupaj želim toplo, sončno poletje, z dežjem in donosi tu pa tam.

LP

P.S.

Pozor!

V kremah za sončenje je TiO2 in mnogih tabletah tudi. Zna poskočit cena!