Izbrani forum: Avto
Izbrana tema: članek Za moške z denarnico ravno prave velikosti
Strani: 1
sporočil: 482
In katerega dobiš za 26.830€? Ampak ta displej na armaturki mi pa
tako ceneno zgleda, kar nekaj štrli ven, ko bi vsaj tako naredili,
da se po odvzemu kontakta skrije v armaturno ploščo.
sporočil: 2.568
Neodvisen, uspešen, sodoben in drugačen moški, star okoli 40 let
ter z najmanj 26.830 evrov v žepu
- takšen naj bi bil tipičen slovenski kupec novega Mercedesa CLA Shooting Brake
Takšen moški je že zdavnaj zapustil Slovenijo, pa ni važno s katerim prevoznim sredstvom. Predvidevam, da ta uspešen moški plača 19 odstotni ddv in ne 22 odstotni na vozilo.
- takšen naj bi bil tipičen slovenski kupec novega Mercedesa CLA Shooting Brake
Takšen moški je že zdavnaj zapustil Slovenijo, pa ni važno s katerim prevoznim sredstvom. Predvidevam, da ta uspešen moški plača 19 odstotni ddv in ne 22 odstotni na vozilo.
sporočil: 2.989
CLA SB 180 s sibkejso razlicico 1,6-litrskega bencinarja. Saj pise.
Prednji pogon, rocni menjalnik.
sporočil: 482
Zgleda, da sem slep,...piše pa: ....se namreč začnejo pri 28.260
evrov ter končajo pri 57.110 evrov....
sporočil: 7.885
[FIN-557341]Ja saj piše, da je za drugačne moške, za one ki jim je od zadaj všeč. :)
od zadaj mi je grd. Ampak okusi so različni!
sporočil: 2.568
[FFeeBBoo]:) jp časi se spreminjajo, takšen s trebuškom se v ta avto sploh ne more namestiti udobno, sosedje se pa po moje pri teh nerazumnih izdatkih za avto itak samo smejejo, ker znajo izračunat, koliko sosed izgubi na vrednosti vsako leto :)
> [klemenstp]
> Neodvisen, uspešen, sodoben in drugačen moški, star okoli 40 let ter z najmanj 26.830 evrov v žepu
> - takšen naj bi bil tipičen slovenski kupec novega Mercedesa CLA Shooting Brake
>
> Takšen moški je že zdavnaj zapustil Slovenijo, pa ni važno s katerim prevoznim sredstvom. Predvidevam, da ta uspešen moški plača 19 odstotni ddv in ne 22 odstotni na vozilo.
jaz sem vedno štel da so mečke za mal starejše atate, take s trebuščkom. moj opis bi bil zato tak: 55 let star možakar, ki je ravnokar jerbal in uspešno prodal družinsko nepremičnino, zdaj pa se je odločil, da bo 14 let starega fiata zamenjal z avtom, ki bo sosede spravil v depresijo, ženo pa posledično v ekstazo
sporočil: 2.033
[igor1976]Osnovna cena je blizu golfa in v tem primeru se da že krepko premisliti. Seveda pa pozabi potem na vzdrževanje, tam se razliki ne da izogniti. Je pa lep in napredek od tistih pred 10 leti. In ni namenjen vsakemu.
Zgleda, da sem slep,...piše pa: ....se namreč začnejo pri 28.260 evrov ter končajo pri 57.110 evrov....
sporočil: 59
nobenega za ta denar,.. preberite si še enkrat članek,.. Cene se
začnejo pri 28.260 EUR in ne 26.830 EUR kot pišete vi,...
sporočil: 1.660
čas vnosa: 28.03.15 11:55
zakaj so mu dali tko širok okvir okrog sredinskega displaya, vsaka
TV ma 100x ožjega, zgleda prow mimo
Strani: 1