Izbrani forum: Avto
Izbrana tema: članek Mazdin kultni roadster bodo razkrili rokerji Duran Duran
Strani: 1
sporočil: 1.623
Od kdaj so Duran Duran rokerji?
V osemdesetih to zagotovo niso bili, mogoče so sedaj (jih ne spremljam več)
V osemdesetih to zagotovo niso bili, mogoče so sedaj (jih ne spremljam več)
sporočil: 32.284
Zadnja sprememba: najobj 03.09.2014 11:42
[milos9]... ja, na toti sliki zgledajo pravi hard rokerji, ne samo navadni rokerji ...
Menda že od leta 1978
P.S.: to www.youtube.com/watc...IVe-rZBcm4 so rokerji ...
sporočil: 1.623
[milos9]Torej ne poznaš. Zakaj potem rokerji? Po tvoje bi bili lahko tudi narodnjaki..
Menda že od leta 1978
sporočil: 1.050
Zadnja sprememba: milos9 03.09.2014 20:39
Angleški rock band ustanovljen leta 1978. Resda niso iz mojega
obdobja, kar še ne pomeni, da jih ne poznam in da to ne drži
sporočil: 3.218
Glede na odzive komentatorjev bi rekel, da je to reklama za
Duranovce :)
Drugače pa, špica , tale MX..
Zadnja sprememba: najobj 04.09.2014 09:15
[aleksander]... čuj, kaj tota dva Durana sta še živa ? ...
Glede na odzive komentatorjev bi rekel, da je to reklama za Duranovce :)
P.S.: MX-5 zgleda super, Mazda je itak super, ampak za drugi ali tretji avto je za mene predrag, jebiga ...
sporočil: 457
čas vnosa: 04.09.14 08:58
[milos9]Potem pa očitno ne veš, kaj je to rok. Take smo rokerji prezirali z dna duše in jih klicali šminkerji. Z podloženimi reklci (po možnosti še zavihani rokavi), ''koliđ'' čeveljčki, bele nogavice in hlače na korenček. Pa obvezno ozka usnjena kravata. Bljak!
Angleški rock band ustanovljen leta 1978. Resda niso iz mojega obdobja, kar še ne pomeni, da jih ne poznam in da to ne drži
Zadnja sprememba: najobj 04.09.2014 09:25
[nelevnedesn]
> [milos9]
> Angleški rock band ustanovljen leta 1978. Resda niso iz mojega obdobja, kar še ne pomeni, da jih ne poznam in da to ne drži
Potem pa očitno ne veš, kaj je to rok. Take smo rokerji prezirali z dna duše in jih klicali šminkerji. Z podloženimi reklci (po možnosti še zavihani rokavi), ''koliđ'' čeveljčki, bele nogavice in hlače na korenček. Pa obvezno ozka usnjena kravata. Bljak!... čuj, jaz predlagam, da ustanovimo parlamentarno komisijo, da res ugotovimo, kaj je res ...
P.S.: z bljakom se strinjam, ampak rock nekateri razumejo z vidika časa nastanka muzike, ne pa stila ...
sporočil: 27.801
[najobj]rekli so...
> [nelevnedesn]
> > [milos9]
> > Angleški rock band ustanovljen leta 1978. Resda niso iz mojega obdobja, kar še ne pomeni, da jih ne poznam in da to ne drži
> Potem pa očitno ne veš, kaj je to rok. Take smo rokerji prezirali z dna duše in jih klicali šminkerji. Z podloženimi reklci (po možnosti še zavihani rokavi), ''koliđ'' čeveljčki, bele nogavice in hlače na korenček. Pa obvezno ozka usnjena kravata. Bljak!
... čuj, jaz predlagam, da ustanovimo parlamentarno komisijo, da res ugotovimo, kaj je res ...
nismo se drzali ni soulova
ni diksija
ni dzezova
i zasto bismo se sad, pobogu, drzali rokova?
[crt]
> [najobj]
> > [nelevnedesn]
> > > [milos9]
> > > Angleški rock band ustanovljen leta 1978. Resda niso iz mojega obdobja, kar še ne pomeni, da jih ne poznam in da to ne drži
>
> > Potem pa očitno ne veš, kaj je to rok. Take smo rokerji prezirali z dna duše in jih klicali šminkerji. Z podloženimi reklci (po možnosti še zavihani rokavi), ''koliđ'' čeveljčki, bele nogavice in hlače na korenček. Pa obvezno ozka usnjena kravata. Bljak!
>
> ... čuj, jaz predlagam, da ustanovimo parlamentarno komisijo, da res ugotovimo, kaj je res ...
rekli so...... ja, itak so pri nas roki samo zato, da se jih ne držimo ...
nismo se drzali ni soulova
ni diksija
ni dzezova
i zasto bismo se sad, pobogu, drzali rokova?
sporočil: 13.528
[nelevnedesn]Tudi poza iz osemdesetih, ki mi je šla na živce. Live and let live, če nekdo misli da je roker pa naj bo.
> [milos9]
> Angleški rock band ustanovljen leta 1978. Resda niso iz mojega obdobja, kar še ne pomeni, da jih ne poznam in da to ne drži
Potem pa očitno ne veš, kaj je to rok. Take smo rokerji prezirali z dna duše in jih klicali šminkerji. Z podloženimi reklci (po možnosti še zavihani rokavi), ''koliđ'' čeveljčki, bele nogavice in hlače na korenček. Pa obvezno ozka usnjena kravata. Bljak!
Strani: 1