Izbrani forum: Servis
Izbrana tema: Predlog
Strani: 1
sporočil: 2.857
Podpiram idejo!
Finance se morajo še izboljšati.
Še en predlog uredništvu iz moje strani: opazil sem, da ni več toliko predstavitev uspešnih podjetniških zgodb. Kaj je razlog? Pomanjkanje denarja, pomanjkanje zgodb, pomanjkanje ljudi, ali preprosto čas dopustov?
Še en predlog uredništvu iz moje strani: opazil sem, da ni več toliko predstavitev uspešnih podjetniških zgodb. Kaj je razlog? Pomanjkanje denarja, pomanjkanje zgodb, pomanjkanje ljudi, ali preprosto čas dopustov?
sporočil: 13.642
[Rokc5]Pomanjkanje zgodb in akterjev v njih, ki bi se zeleli predstaviti. V tej drzavi pac ni zaželeno strleti iz povprecja.
Podpiram idejo!
Ce imate predloge, z veseljem naredimo.
Je nekaj takega v planu. Je pa to izziv, avtorje prepricat, da
komunicirajo naprej. Vsekakor bo šlo v to smer.
sporočil: 6.899
En divji forumski predlog - morda je veliko dela, morda je
brezvezen predlog...:
Pro-aktivno ignore: Da lahko izberem forumaše, ki se jim moji zapisi ne prikazujejo :-)
Tak osam precej prispevam k temu, da ne jezim tistih, ki so po izkušnjah precej živčni, ko kaj napišem :-)
Pro-aktivno ignore: Da lahko izberem forumaše, ki se jim moji zapisi ne prikazujejo :-)
Tak osam precej prispevam k temu, da ne jezim tistih, ki so po izkušnjah precej živčni, ko kaj napišem :-)
[NemirniTujec]To ze imamo. Napisi tekst in ga poslji po zasebnem sporocilu tistim, ki to lahko preberejo :)
En divji forumski predlog - morda je veliko dela, morda je brezvezen predlog...:
sporočil: 6.899
[Gustl]:-) :-)
> [NemirniTujec]
> En divji forumski predlog - morda je veliko dela, morda je brezvezen predlog...:
>
> Pro-aktivno ignore: Da lahko izberem forumaše, ki se jim moji zapisi ne prikazujejo :-)
>
> Tak osam precej prispevam k temu, da ne jezim tistih, ki so po izkušnjah precej živčni, ko kaj napišem :-)
To ze imamo. Napisi tekst in ga poslji po zasebnem sporocilu tistim, ki to lahko preberejo :)
Moral sem probat... a si predstavljaš, kaka svetovna krivica bi bila, če nek zaprisežen pikčasti ne bi mogel videt, kaj piše oni progasti lopov, ki ga sam sicer ignorira, ampak ga vseeno mora imet na očeh?
Saj razumeš, da so take scene štosne, in da je povsem brezplodno to poskušati na nekem malem obskurnem forumu brez publike... kot jaz razumem, da je stroškovni nesmisel to programirati in nadzirati.
sporočil: 2.857
Imam štiri predloge, ki lahko izboljšajo finančno stanje časopisa
in mu krepko povečajo medjski domet:
1. Vrnitev Stanislava Kovača
2. Vrnitev Jake Elikana
3. Vrnitev Rada Pezdirja
4. Objava velikega 8-stranskega intervjuja z Mičem Mrkaićem
1. Vrnitev Stanislava Kovača
2. Vrnitev Jake Elikana
3. Vrnitev Rada Pezdirja
4. Objava velikega 8-stranskega intervjuja z Mičem Mrkaićem
Strani: 1