Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

philips sporočil: 5.586
[bozo666]
PETAN je zvit in bo drago prodal svoji rit.

Mogoče bo celo prekinil OMERTO v mafijskih poslih prodaj oz. nakupov lupin podjetij Rajka JANŠE, kjer sta sodelovala Zavrl in Rajko Janša, dejansko pa je bilo to pot OBVOD.....po preizkušenem receptu iz zadeve IMOS......da se je plačalo JJ in to preko brata Rajka.

Petan je pač krepko preplačal ničvredno lupino Rajkovega podjetja a nič zato.....imel je svojo računico.......preko Rajka pa je del denarja že prišel do Janeza Janše......brat Rajko je kar plačal nov avto Urški.....očitno dal keš tudi JJ za njegovega VOLVA, za katerega ne zna pojasniti izvora gotovine......

No, počakajmo kako se bo Petan pogodil s tožilstvom......kaj bo priznal in kaj ne oz. kakšno kazen bo predlagal tožilec.

Zna se zgoditi, da bo res prekinjena OMERTA , ker bo Petan reševal svojo kožo s tem, da bo potunkal ostale 3....brata Janšo in Zavrla.....in dobil nžjo kazen.

Počasi bo(mo) prišlo(i) do točke, ko bo IJJ izgubil toliko moči in vpliva da bo njegovo omrežje razpadlo in bodo vsi samo še svojo rit reševali.
In IJJ to ve, njegov rešilni scenarij pa je predstaviti se kot žrtev sistema.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2426308

Strani: 1

bozo666 sporočil: 3.026
Točno to, in JJ ni neumen in se tega dobro zaveda, zato tudi igra na vse ali nič...........ostanejo mu tete in strici, ki preberejo kvečjemu Nedeljski dnevnik, pa še ta počasi razgalja nekatere zgodovinske zadeve na katerih potvarjanju je JJ delil slovenski narod.

Njegovi POLTRONI, ki so brez njega NIČ, se tudi zavedajo , da bo HUDIČ, zato tudi igrajo na VSE ali NIČ.

Grizejo na vse konce......do neke točke......potem bodo opazili, da se eni že sogledujejo z NSi in potem bo omrežje res začelo dokončno razpadati.

Druga varianta pa je, da se bo igral plan 2......JJ se navidezno umakne ....v upanju nižjih kazni......stranka nekako preživi.....on v zaporu čepi in računa na predčasen odpust iz zapora ter umik v Avstralijo.

Če bo kazen le previsoka bodo odšli na pokopališče tisti iz Avstralije, mlajša generacija pa le ni tako zanesljiva kot odhajajoča, ki je še vroča.

Skratka, mislm da se bo moralo marsikaj poklopiti, da mu bo uspelo po nekaj letih oditi z družino v Avstralijo.Kup ČE-jev, zato je težko napovedati EPILOG in konec njegovih NADLOG.

Strani: 1