Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

pomurski sporočil: 1.855
Zadnja sprememba: pomurski 06.06.2014 12:45
[rokko999]
Podpornikov, ravno toliko, kot premore cerkev v Sloveniji fanatičnih vernikov. In potem članki tega tipa: www.iskreni.net/druz...malna.html
ki tem revežem še bolj ukrivljajo razumevanje tega sveta ...
Kultivacija neoconomajzerske vojske po jenkijevskem receptu ampak keč je, da so pri nas ljudje malo bolj izobraženi kot v USA, tudi znanje tujih jezikov je boljše in s tem obveščenost, po drugi strani ni velikega interesa po vzgoji fahidiotov, saj ni velike vojaške mašinerije, ki bi te ljudi konzumirala...

Na grunt slovenskih davkoplačevalcev bodo morali zliti še veliko strupov, zasebnih neokonomajzerskih šol, vrtcev in fakultet, da bo domovina rodila neokonomajzersko oprane glave, na katere bo stražni-stolp-propaganda delovala. Edini potencial je polpismeni sds-živelj, ki pa se počasi poslavlja.

Je pa rez izprijena ta bolestna skopuškost kleriškega plemstva, da se mora posluževati crowdfundinga, donacij in podobnih socialno-podjetniških štosov, res bolano.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2404877

Strani: 1

FIN-259198 sporočil: 826
[pomurski]

Je pa rez izprijena ta bolestna skopuškost kleriškega plemstva, da se mora posluževati crowdfundinga, donacij in podobnih socialno-podjetniških štosov, res bolano.
Res bolano je, da moramo za RTV Slo donirati prisilno.
Če nisi vsega prebral: iskreni.net zbira prostovoljne prispevke.
rub15 sporočil: 1.259
Jaz pa resno predlagam, da se revidira sedanji pogled na svet (Darwin, okrogla Zemlja itd.) Več kot očitno je namreč, da smo kot človeštvo zavozili - na podlagi takih trditev - v neke čudne vode in bi nam zatrjevanje, da je Zemlja ploščata, center vesolja, da nas je ustvaril Bog po lastni podobi - pred par tisoč leti in podobno lahko samo koristilo, lahko bi našli izhod iz sedanjega stanja. Mislm, za probat je, kaj pa lahko še izgubimo.

Strani: 1