Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Janša pred zaporom, SDS zmaga

Strani: 1 2 3 4 5 6

bc123a sporočil: 48.253
[#2397677] 26.05.14 11:26 · odgovor na: anon-164788 (#2397670)
Odgovori   +    17
[dalibor188]
V Sloveniji bi se moralo zgoditi nekaj podobnega kot v Islandiji. Vse, ki so državo pripeljali do tega stanja v katerem smo postaviti pre sodišče pa ne glede ali so levi ali desni. In postaviti take ljudi ki niso obremenjeni z preteklostjo in ne pripadajo nobenemu polu.
V sloveniji je celo volilno telo razklano na pol, ti bos pa iskal ljudi "ki ne pripadajo nobenemu polu!?". Ne ga srat.
NimbusN sporočil: 228
[#2397692] 26.05.14 11:42
Odgovori   +    9
Res: "Evropske volitve, na katerih sta kar močan poraz doživela Igor Lukšič in Zoran Janković (skupaj z njegovim »špicenkandidatom« Mencingerjem), kažejo na dve stvari. Ljudem je očitno dovolj prevlade (kaviar)levičarjev, (kaviar)sindikalistov, (kaviar)medijskih delavcev, (kaviar)levičarskih profesorjev in tajkunov. Ta groteskna koalicija nima več naboja. Več ljudi kot do nedavnega hoče samo pošteno zaslužiti, normalno delati, skrbeti zase, družine, državo in dovolj imajo (kaviar)leporečnežev, ki so prepričani, da jim vse kar pripada. Gre za rezultat danes močnejšega prepričanja, da je naprej treba nekaj ustvariti in nato prodati, šele nato lahko nekaj imaš oziroma imamo, ne pa da so rente in privilegiji nekaj samo po sebi umevnega in rezervirani za neko kasto."?

No, bojim se, da je realnost vse kaj drugega... Najbolj množično obiskana prireditev na Gorenjskem ta konec tedna je bila že tradicionalno "Dan Mladosti" v Begunjah www.facebook.com/eve...059321649/
anon-173305 sporočil: 41
[#2397694] 26.05.14 11:44
Odgovori   +    7
Frankl, Frankl!!
macon sporočil: 12.861
[#2397698] 26.05.14 11:49 · odgovor na: bozo666 (#2397431)
Odgovori   +    15
[bozo666]
To je moč sklepati iz predloženih dokazov oz. mailov, tako njegovih sostorilcev kot tudi fincev in sevda toka denarja.

Krogla iz finske je bila izstreljena......proti Avstriji.....in del krogle se je odbil v SLO......točno v takem delu kot je to razvidno iz številnih mailov.

Sicer pa si sami preberite sodbo. 2 uri, lepo počasi, pa vam bo jasno.

A glavna zadeva, ki grozi Janši ni Patrija, ampak IMOS, ki bo ljudem dosti bolj razmljiv in bo zapečatil Janšino usodo.

Dobil bo dosti višjo kazen kot pri Patriji, tako da bosta z Bavčarjem zapor zapustila hkrati.......če bo sevda v torek Bavčar obsojen.Počakajmo.

Ne smete pozabiti, da JJ čakajo še manjši postopki.....drobiži.....ki pa lahko prinesejo kakšno dodatno leto. Zobec, Perčič in še kdo.

Skratka, glejte naprej......tudi če bi si Pahor drznil pomilostiti ga......je z njim konec, ker nihče ne bo hotel z njim v kolacijo, ker je GOSPOD NEPOJASNJENA GOTOVINA.

Tega pa ljudje ne marajo več, ker počasi dojemajo, da je ukradel njim.
Iz zapisanega sklepam, da ni nobenega dokaza.
anon-116035 sporočil: 933
[#2397699] 26.05.14 11:50
Odgovori   +    2
G Frankl, ste morda pozabili na kaviar desničarje, ki niso še ničesar naredili razen zapravili goro denarja. Ne všeč so vam taki ljudje in jih ščitite v imenu neke svobode, enakopravnosti in tako to. Nehajte, imam vas za resnega človeka. Če ne verjamete besedam prosite sodelavke naj spremljajo 10 ur parlament na TV3 in vam bodo misli in razprave desničarjev dale koristnost teh bebcev jasno sliko.

Edina stvar, ki jo zaznavam na desni kot narejeno dobro je, da je Černač kot minister za okolje delno porušil mitnice na avtocesti.
anon-163619 sporočil: 1.991
[#2397700] 26.05.14 11:50 · odgovor na: anon-184513 (#2397206)
Odgovori   +    13
[odlocno]
V grlu me stiska ob misli, da je na tem forumu toliko funkcionalno nepismenih. In vi se imate za neko intelektualno elito. Takoj, ko je potrebno ob branju vklopiti razum, vam vsi senzorji odpovejo. Jasno, kake samokritike tudi tokrat ne bo.
Kakšen orgazem, "od jesenic do dževdželije - neka se zna, da pamet imam samo ja"!

Tisti, ki imajo kaj pod streho, se šele zavedajo, kaj pomeni krog neznanja - pa da ti ne razlagam teorije! Očitno ti veš več kot drugi, sicer jih ne bi tlačil v mero, tebi do kolena! Pejd na trg se prodaj, kolikšna je tvoja cena, ti povedo drugi, tisto kar se sam ceniš, si vtakni nekam...!

Da pa so tvoji komentarji totalen prepis rdečega časopisja, ala "Gantarr",
-samokritika pri sebi, pol pa razsvetljenje!
anon-238577 sporočil: 14.015
[#2397703] 26.05.14 11:55 · odgovor na: (#2397664)
Odgovori   +    4
Zadnja sprememba: anon-238577 26.05.2014 12:01
[velikidrobizek]
> [fibonaci]
> > [velikidrobizek]
> > > [fibonaci]
> > > Bravo gospa Drobižkova, vi bi morali biti v politiki, samo ženske nas lahko rešite.
> > >
> > > (čisto nič se ne hecam, da ne bo kdo kaj mislil ...) :)
> >
> > Jaz raje pomagam iz ozadja. ;) Ta funkcija me čisto nič ne zanima. Resno.
>
> To je preveč egoistično. Treba se je malo žrtvovat za skupnost.

Že, že, jaz raje obdelujem vrtiček po svoje, na svoj način. :) In postopoma. Če naenkrat vse dam od sebe, bom pregorela...
Gospa Drobižkova, jaz vem, da vi niste kar tako in vidim tu neke skrite altruistične potenciale, ni dobro, da jih skrivate na svojem posestvu, njim je treba dati prostor da se razvijejo, lepo zalivat ... mi ne verjamemo takim sramežljivim izgovorom ;)

>Poleg tega pa je slava&čast&oblast najmočnejši afrodizijak. Tiste ženske, ki so ga kdaj poskusile, ga nikoli več ne izpustijo iz rok, do zadnjega ... :)

Me imaš za copy-paste Melitka Župevc? :)
eh, jaz sem mislil na kakšne kalibre svetovnega formata, na pa take lokalne sirote ...
anon-172094 sporočil: 229
[#2397713] 26.05.14 12:06 · odgovor na: anon-309880 (#2397092)
Odgovori   +    20
Hvala ti Bozo in tebi podobnim,
tudi meni si potrdil, da sem se odločil prav z glasom za SDS.
Kar tako naprej, se bo članstvo v doglednem času približalo 50.000 in volivci 500.000.
anon-215576 sporočil: 1.073
[#2397733] 26.05.14 12:35 · odgovor na: anon-172094 (#2397713)
Odgovori   +    15
enako se je zgodilo tudi meni.
Če ne bi bilo Ljubega >Božota, ne bi šel na volitve.
Tako pa sem.
Hvala Božo.
anon-40596 sporočil: 137
[#2397745] 26.05.14 12:54 · odgovor na: anon-116035 (#2397699)
Odgovori   +    4
A tebi je slučajno Majda Potrata(časa) referenca za dobrega poslanca?
Ne nas smejat no ....
najobj sporočil: 33.181
[#2397748] 26.05.14 12:56 · odgovor na: mimoidoci (#2397650)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: najobj 26.05.2014 12:59
[mimoidoci]
> [NemirniTujec]
> > [fibonaci]
> > > [Petunija1]
> > > > [velikidrobizek]
> > > >
> > > Slutijo odločitev US, ki bo sodbo o Patrii, če ni "vodotesna" in verjetno ni, razveljavilo, navsezadnje je bilo 6 od 9-tih ustavnih sodnikov imenovanih za časa mandata prve Janševe vlade in je pravzaprav edina državna institucija, ki je naklonjena desnici.
> >
> > Pa kaj je tebi, tega ne smeš govoriti na glas! Kdo pa bo še verjel partijskemu ustavnemu sodišču?
> > Eh, ženski dolgi jeziki ... :)
> SDS-ovski misleni proces at its finest :-) V sloveniji ni naroda, so samo različna plemena.
Miselni proces je od Janka Lorencija iz zadnje Mladine. Priporočam.
Sploh odkar si mi svetoval, da je potrebno gledati tudi levo.
... čuj, mimoidoči ... evo, zdaj pa jaz ne vem, če ti nikoli ne greš čez cesto ali pa je s tabo tako, ker si že šel ...
anon-237178 sporočil: 2.624
[#2397770] 26.05.14 13:06
Odgovori   +    5
TOČNO TO. DAJMO SLIŠATI:
Bodo te volitve, na katerih bo večini kandidatov jasno, da je najprej treba nekaj ustvariti zato, da bi lahko imeli in ki vedo, da denarja lahko tudi zmanjka? Da ti nič ne pripada kar tako, da se je za denar treba potruditi? Upajmo. Kajti čas za to je zdaj končno dozorel.
anon-43949 sporočil: 4.362
[#2397776] 26.05.14 13:11 · odgovor na: (#2397529)
Odgovori   +    7
[gsavli]
> [NemirniTujec]
> > [fibonaci]
> > > [Petunija1]
> > > > [velikidrobizek]
> > > >
> > > Slutijo odločitev US, ki bo sodbo o Patrii, če ni "vodotesna" in verjetno ni, razveljavilo, navsezadnje je bilo 6 od 9-tih ustavnih sodnikov imenovanih za časa mandata prve Janševe vlade in je pravzaprav edina državna institucija, ki je naklonjena desnici.
> >
> > Pa kaj je tebi, tega ne smeš govoriti na glas! Kdo pa bo še verjel partijskemu ustavnemu sodišču?
>
> SDS-ovski misleni proces at its finest :-) V sloveniji ni naroda, so samo različna plemena.

ni pošteno, da so sodišča naklonjena pikčastim! edino pošteno bi bilo, da bi bila naklonjena progastim!

:)
Šavsnjeni, dobro se še spominjamo, kdo je spravil skupaj takšno sodstvo in kako. Zato tudi poznamo njegovo barvo. Sodstvo mora biti do politike nevtralno.

Ne potrebujemo "naprednega", ampak pravično sodstvo, ki sodi po ustavi in zakonih, ne pa po svojem intimnem političnem prepričanju (kdor ga ima) ali animozitetah ali celo kar po naročilu "stricev", ki so ga nastavili.
nagolici sporočil: 1.678
[#2397789] 26.05.14 13:19 · odgovor na: anon-184513 (#2396984)
Odgovori   +    10
Kdaj bo pa raziskana afera Baričević? Bodo ujeli
in kaznovali spolne iztirjence? Mogoče nikoli.
Bodo polovili vse lopove, ki so kradli in uničevali
Slovenijo? Mogoče nikdar. Je to znak, da so sodišča
politična? Je!
[#2397795] 26.05.14 13:23 · odgovor na: anon-202494 (#2397593)
Odgovori   +    8
[Breiva]
Ceprav sem zadovoljen, da je levica, v glavnem SD dozivela tak disaster, pa vseeno mislim, da je za Slovenijo velika skoda, da nima ene normalne levice in ene normalne liberalne stranke.

Raznih muh enodnevnic, kot so PS, Zares, LDS, in po novem Cerar, Verjamem in se nekateri so samo produkti Kucana in njegove mafije pod vodstvom Jankovica. Teh ni mogoce resno jemati in so samo skart levega prostora za enkratno uporabo.

SD bi se lahko razvila v eno normalno zmerno levo stranko, a ima idiotsko kadrovsko zasedbo, ki je tudi pod vplivom Kucana in radikalnih komunistov, ki se vedno zivijo v zeleznih casih, da o njihovem voditelju (Pavlihi) sploh ne govorimo.

Sredina je kar dobro zasedena z NSI in SLS, ki sta pokazali, da lahko tudi sodelujeta.

Liberalne stranke pa dejansko sploh nimamo, LDS je bila samo kamuflaza komunistov, DL pa se je izrodila.

Desus pa zame sploh ni stranka, ampak le drustvo upokojencev.

Da bi Slovenija prisla iz godlje, v kateri je, bi rabila normalne stranke da desni (ki ze obstajajo), na levi in v sredini, drugace se nam slabo pise.

Seveda pa so najvecji problem kadri, saj v politiko odhajajo samo drugorazredniki (npr. Luksic), ki ladjo se naprej potapljajo.

Z ugotovitvijo, da nujno potrebujemo normalno stranko levice, se globoko strinjam, ne glede na to, ali bi jo osebno volil, ali ne. Takšna stranka je nujno potrebna in bi omogočila normalno parlamentarno sodelovanje z desnico in sredino pri reševanju perečih problemov, ki jih že imamo ali onih še hujših, ki se bodo šele pojavili. Kot to poteka drugje po Evropi, kjer je političen prostor normalen in ni okužen z boljševiškim skaženim umom.

Vendar se mi zdi naloga vzpostavljanja takšne levice skoraj nemogoča, kot kažejo že Pahorjevi neuspešni poskusi.
nagolici sporočil: 1.678
[#2397798] 26.05.14 13:24 · odgovor na: anon-230691 (#2397040)
Odgovori   +    7
Ja, drži. Deloma je volilno telo še vedno zbegano z opranimi možgani in
s pre(kratkim) spominom. A počasi se vsaj nekaterim Kranjcem le odpirajo
oči. Bog živi Slovenijo, Slovenke in Slovence!
[#2397824] 26.05.14 13:37 · odgovor na: (#2397661)
Odgovori   +    5
[jakakaka]
> [odlocno]
> > [velikidrobizek]
> > PS: Drugič vklopi gumb sarkazem OFF ali ON. :)
>
> Ponovno; moj zapis ni sarkazem, žal niti tokrat ne razumeš.
>
> Naj naštejem nekaj dejstev, dejstvo je:
>
> - da je bil Janša obsojen, žal ne moremo zanikati,
> - da ni bil obsojen na osnovi dokazov temveč indicev, tudi ne,
> - da je našo politiko do zdaj vodilo veliko lopovov, je dokaz pokradena Slovenija,
> - da je Janša obsodilo levičarsko "ljudsko" sodišče, ki nima nič zveze s pravno državo in vladavino prava, je znano dejstvo.
>
> Kaj za božjo voljo, ti v stavku "Taka je usoda Slovenije, ki jo vodijo sami kandidati za zapor, torej ni nič čudnega, če enkrat zmaga obsojenec od tistih, ki bi morali biti sami v zaporu." še ni jasno?
>
> Sploh ne preberete, kaj je napisano, temveč že na začetku pritisnete minus, če mislite, da piše nekaj proti Janši.
>
> Naj ob tej priložnosti razložim, da mislim:
> - da se mora politika v Sloveniji nujno spremeniti,
> - da mora levica izgubiti ves svoj vpliv,
> - da se mora vzpostaviti pravna država
> - in sploh ne nazadnje, da se morajo znižati davki in vzpostaviti ugodno klimo za gospodarstvo.

>
> Da bi pa Slovenijo nujno moral voditi Janša in nihče drug, ne tega pa ne mislim.

Ste pa resno prizadeti...

Prizadet si ti, se ti dobro vidi.

Najbrž ti bolj ustreza nasprotje, anede:

- politika v Sloveniji se ne sme spremeniti (čeprav je položaj v Sloveniji, tako političen kot gospodarski, nevzdržen)
- levica mora ohraniti ves svoj vpliv (drugi, ki imajo drugačne ideje, kako zastaviti stvari, pa ne smejo imeti nikakršnega vpliva)
- pravna država se ne sme vzpostaviti (sodili bodo kar medijsko izbrani javnomnenjski "strici", ali partijski komiteji, kot nekoč)
- davke je treba še zvišati, za gospodarstvo pa naj nam ne bo mar (kot so levičarji delali že sedemdeset let).

Zagotovo se nam bodo odprla nebesa, tako kot Kubancem, Severnim Korejcem itd...
bozo666 sporočil: 3.026
[#2397830] 26.05.14 13:41 · odgovor na: anon-302297 (#2397492)
Odgovori   +    1
Kako površno branje mojih pisanj in kako plitvo razmišljanje.....tako na nivoju......ma, bom to izpustil, ker nočem biti podoben SDS-ovcem, ki še ne poznajo color TV. Za njih je vse črno -belo.Ne poznajo nians oz. palete barv.

EVO, za vas popravni izpit v razumevanju;

Res je deplasirano, če nekdo, ki je bil tako rdeč.... kot jaz ne bom, tudi če padem v kak kotel rdeče pese....,tako slabšalno govori o prejšnjem sistemu, katere zvest vojšak je bil.

Kaj si vi mislite o takih konvertitih?

Ali jim je za zaupati ?

Normalno je , če nekdo odide v drugo stranko, ni pa normalno, če potem take meče ven in se smeši.

To je isto kot če bi po ločitvi od žene , s katero si bil npr. 10 ali 20 let, govoril kako je prasica, kako je lena , kako je umazana.

Vsak pameten bi te vprašal " kako to, da si z njo bil 20 let, če je tako umazana?"
[#2397836] 26.05.14 13:47 · odgovor na: macon (#2397698)
Odgovori   +    1
Macon me asocira na mačka......maček pa na nekoga, ki se mu ne ljubi kaj dosti migati......loviti miši......raje počaka na gospodinjo in ostanke kosila.

Gospod MACON......negirajte tisto znano....NOMEN EST OMEN....in se potrudite prebrati sodbo.

Saj 2 uri ni tako dosti, sploh če bo deževalo in ne bo za kako delo primerno.

Mogoče mi boste hvaležni, ker boste doživeli razodetje, da vse rumeno, le ni cvetje.

Lahko je kako manipulativno sranje-verbalna driska v stilu NA NEZNANEM KRAJU, OB NEZNANEM ČASU....ITD
[#2397840] 26.05.14 13:50 · odgovor na: anon-215576 (#2397733)
Odgovori   +    0
Ni zakaj, tako je tudi prav. Najbolj narobe je to, kar je naredila levica.....večina jih je glumila na vikendih ali doma na vrtu ipd, namesto, da bi šli na volitve.
XTAXA sporočil: 2.304
[#2397847] 26.05.14 13:55 · odgovor na: bozo666 (#2397836)
Odgovori   +    6
ime je vse - pri nas rečemo težkemu btu macola, kladvu, ki ga zavaljen udbouc niti pod razno ne morejo dvigniti pa macon.

lp
Robert
[#2397855] 26.05.14 14:00 · odgovor na: XTAXA (#2397847)
Odgovori   +    0
Gospod XTAXA, vse bolj občudujem vaš smisel za humor.

To je sol življenja, ne pa tiste mrke face a la restant, ki še nima na sebi progast gvant.

Kakšne frise bo pokal, ko se bo za rešetke spokoal, če se že zdaj tako grdo drži in seje ogenj in žveplo po drugače mislečih.
anon-13966 sporočil: 180
[#2397859] 26.05.14 14:03 · odgovor na: (#2396997)
Odgovori   +    3
[pajot]
> [jezdec666]
> Seveda, kakopak, če pa ne, je pa tudi ustavno sodišče skorumpirano mar ne?

Nikakršnega "če pa ne" ne bo.
"če pa ne" bodo pa levaki rekli, da je US skorumpirano janšistično gnezdo sodnikov. Že vidim, kako bodo skakali, kot ob odločbi, da referendum ne sme biti 4.5
XTAXA sporočil: 2.304
[#2397868] 26.05.14 14:08 · odgovor na: bozo666 (#2397855)
Odgovori   +    7
Dobro, kdo bo pokal face v zaporu: Mencinger, Janković, Kučan, Lukšič? Ne razumem prav dobro, koga si imel v mislih.

lp
Robert
anon-106712 sporočil: 3.698
[#2397879] 26.05.14 14:14
Odgovori   +    2
Frankla je za tole pisanje lahko sram. Tole je eno samo nabijanje brez dejstev, kar tako. Če pa kot novinar vidi samo eno stran, potem pa bog pomagaj takemu novinarju.
anon-207617 sporočil: 6.899
[#2397941] 26.05.14 14:40 · odgovor na: mimoidoci (#2397650)
Odgovori   +    2
[mimoidoci]
> [NemirniTujec]
> > [fibonaci]
> > > [Petunija1]
> > > > [velikidrobizek]
> > > >
> >
>

Miselni proces je od Janka Lorencija iz zadnje Mladine. Priporočam.
Sploh odkar si mi svetoval, da je potrebno gledati tudi levo.
Ti si mene čist preveč lokalno razumel. Ko gledamo proti severu (kar je pri nas navada :-), je na levo Italija... recimo Umberto Eco... tudi levičar. Ali pa Beppe Grillo. Volijo komedijanta v protest, ne pa klavcev, kot pri nas. Lorencija pa le na miru pusti, da ne fašeš kakega čira.

Tudi jaz nisem našel priporočene sobotne priloge, ker jo je en od levičarskih bralcev v obeh kafičih sunil, in je več ni bilo. Prosto po maniri družbene lastnine, saj je vendar tista priloga v kafiču za vse, torej predvsem za njega.

Da bi se odrekel enega evra za Delo, pa je v nasprotju z mojimi načeli, pa naj so še tako upogljiva (na levo ali kamorkoli :-))
bobek13 sporočil: 4.301
[#2397948] 26.05.14 14:42 · odgovor na: NimbusN (#2397692)
Odgovori   +    8
Zadnja sprememba: bobek13 26.05.2014 14:43
[NimbusN]
Res: "Evropske volitve, na katerih sta kar močan poraz doživela Igor Lukšič in Zoran Janković (skupaj z njegovim »špicenkandidatom« Mencingerjem), kažejo na dve stvari. Ljudem je očitno dovolj prevlade (kaviar)levičarjev, (kaviar)sindikalistov, (kaviar)medijskih delavcev, (kaviar)levičarskih profesorjev in tajkunov. Ta groteskna koalicija nima več naboja. Več ljudi kot do nedavnega hoče samo pošteno zaslužiti, normalno delati, skrbeti zase, družine, državo in dovolj imajo (kaviar)leporečnežev, ki so prepričani, da jim vse kar pripada. Gre za rezultat danes močnejšega prepričanja, da je naprej treba nekaj ustvariti in nato prodati, šele nato lahko nekaj imaš oziroma imamo, ne pa da so rente in privilegiji nekaj samo po sebi umevnega in rezervirani za neko kasto."?

No, bojim se, da je realnost vse kaj drugega... Najbolj množično obiskana prireditev na Gorenjskem ta konec tedna je bila že tradicionalno "Dan Mladosti" v Begunjah www.facebook.com/eve...059321649/
tako tako, realnost je čisto nekaj drugega... je bla žena na nekem eventu v družbi enih 20 komada "izobraženih" pup pa še kakšen desc se je zraven najdo in vse o čem so znali govorit je bilo nezaslišanost naše pravne ureditve, ki baje omogoča, da Janša tudi iz zapora lahko vlada državi?!?!? evo JJ strpajo v zapor, pa še vedno morajo strici svoje ovčke kar naprej strašit s tem hudobnim volkom, ki je baje v tistih 5 od 25let zafural državo... wtf?????

lpA
anon-196540 sporočil: 1.612
[#2397961] 26.05.14 14:50 · odgovor na: macon (#2397277)
Odgovori   +    12
Fascinira me kako ti idiotki vedno volijo t.i. nove obraze v denarnici imajo pa vedno manj denarja. Razen, če so to tisti, ki so vedno pri pravem koritu in denar potem ni problem. Ker pa osebno poznam kar nekaj takih , ki so jih novi obrazi nategnili na suho pa ne morem verjeti. Osel gre samo enkrat na led ti levi bebčki pa vedno .
anon-178479 sporočil: 18.832
[#2398004] 26.05.14 15:16 · odgovor na: ivon (#2397046)
Odgovori   +    5
[ivon]
V tiskani sobotni izdaji, v času volilnega molka, si je urednik tiskanega Dela privoščil celo naslov v stilu pisanja nekaterih spletnih komentatorjev
"Celica za Janšo na Dobu pripravljena"

In pozabljajo tudi frankli, da:
Med pozivom na prestajanje kazni in zapolnitvijo celice o kateri govori Delo je vendarle neka prepreka. Reče se ji ustavno sodišče, ki je razglasilo za protiustaven (protizakonit) nepremičninski zakon, sic!
Ko pa gre za zaščito človeka, njegovih pravic, svoboščin in dostojanstva, pa mora biti še bistveno bolj občutljivo-pravično!

Medijsko zamolčevani strokovnjak za kazensko pravo dr. Bele:

1. sodišče se je celo udinjalo ideji, ki je bila prisotna tudi v MEDIJIH, da mora priti do obsodilne sodbe, da je treba nekoga eliminirati iz javnega življenja.
2. sodišče ni spoštovalo načela ZAKONITOSTI (Ustava)
Vrhovno sodišče je v svojih odločbah( sodbe povojnih vojaških sodišč zoper "izdajalce") poudarilo, da nihče ne more biti obsojen zaradi svojega statusa, članstva v določeni skupini. Kar velja tudi za JJ, ki ne bi smel biti obsojen, ker je bil v času sklepanja poslov predsednik vlade in predsednik SDS, kot izhaja iz SODBE proti njemu!.
3. sodišče ne sme odkrivati dejstev, ampak mora dejstva iz obtožnice le preverjati!
Če jih šele odkriva, se ne moreš braniti!

Torej tako kot v totalitarnem sistemu, kadija tuži, kadija sudi!!!

In seveda ne tako kot na Finskem

Finsko okrožno sodišče v kraju Hämeenlinna je predstavnike finske Patrie oprostilo vseh obtožb podkupovanja v primeru prodaje oklepnikov Sloveniji. Kot je odločilo, tožilstvu ni uspelo dokazati obtožb podkupovanja, državi pa je naložilo plačilo sodnih stroškov v višini 1,235 milijona evrov, poroča finska tiskovna agencija STT.
Po poročanju finskih medijev, je sodišče še povedalo, da »ostaja razumen DVOM o tem, da so obtoženi dejanje storili.«(»However it said that a reasonable doubt remained that they were guilty of the alleged acts.«)
"Obstaja utemeljen dvom, da so krivi..." to je pravilen prevod.
anon-259195 sporočil: 903
[#2398007] 26.05.14 15:17
Odgovori   +    2
Ali so se Franklu že popolnoma skisali možgani? Izgleda že tako. Pahor naj kar pomilosti Janšo, neumen je popolnoma dovolj, toda potem naj izpraznijo vse slovenske zapore, obdržijo naj (pogojno) samo še morilce. Kajti nihče v slovenskih zaporih ni naredil večje škode tej državi, kot jo je naredil Janša. Da neki novinar, ki se ima celo za dobrega novinarja, piše take nezaslišane stvari in nagovarja predsednika države naj oprosti političnega voditelja, ki je pravnomočno obsojen korupcije, ni vredno neke evropske države. Pa toliko se desna opcija in njeni podporniki širokoustijo o Evropi.

Strani: 1 2 3 4 5 6

vm-kiva