Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Mencinger o desnih in normalnih volivcih

Strani: 1 2 3 4 5 6

anon-11190 sporočil: 719
[#2395069] 22.05.14 12:57 · odgovor na: anon-238577 (#2394944)
Odgovori   +    6
[fibonaci]
> [najobj]
> > [shevchenko]
Evo, jaz sem že prispeval tri glasove, več glasovnic mi ni ratalo dobiti, pa da jih jebeš ...

PS
Če bo Joža povedal vsaj pol toliko kot je Nigel Farage, smo dobri.
A normalni vsi dobite po tri glasovnice, ali tisti bolj normalni še kakšno več?
anon-178283 sporočil: 370
[#2395071] 22.05.14 12:59 · odgovor na: tstih (#2395035)
Odgovori   +    0
Jaz imam steklino.
bpusnik sporočil: 1.123
[#2395072] 22.05.14 13:01
Odgovori   +    3
Bolj star, bolj nor (senilen).
anon-238577 sporočil: 14.015
[#2395074] 22.05.14 13:02 · odgovor na: anon-11190 (#2395069)
Odgovori   +    1
[lebena]
> [fibonaci]
> > [najobj]
> > > [shevchenko]
> Evo, jaz sem že prispeval tri glasove, več glasovnic mi ni ratalo dobiti, pa da jih jebeš ...
>
> PS
> Če bo Joža povedal vsaj pol toliko kot je Nigel Farage, smo dobri.

A normalni vsi dobite po tri glasovnice, ali tisti bolj normalni še kakšno več?
Normalni dobijo po eno, valjda, ampak jaz se ne štejem med normalne, rajši imam tri ... :)
anon-11190 sporočil: 719
[#2395075] 22.05.14 13:05 · odgovor na: tstih (#2395035)
Odgovori   +    2
[tstih]
Dajmo mi to znanstveno. tinyurl.com/olulkb3
pizda...
Menci ma prav, res sem shizofrenik :D
anon-79735 sporočil: 16.531
[#2395078] 22.05.14 13:08 · odgovor na: anon-238577 (#2395074)
Odgovori   +    0
[fibonaci]
> [lebena]
> > [fibonaci]
> > > [najobj]
> > > > [shevchenko]
> > Evo, jaz sem že prispeval tri glasove, več glasovnic mi ni ratalo dobiti, pa da jih jebeš ...
> >
> > PS
> > Če bo Joža povedal vsaj pol toliko kot je Nigel Farage, smo dobri.
>
> A normalni vsi dobite po tri glasovnice, ali tisti bolj normalni še kakšno več?

Normalni dobijo po eno, valjda, ampak jaz se ne štejem med normalne, rajši imam tri ... :)
Vsak dobi za vsakega kandidata po eno, obkroži pa lahko samo enega, sicer glasovnica ni veljavna ;)
[#2395081] 22.05.14 13:14 · odgovor na: anon-129390 (#2394985)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: anon-238577 22.05.2014 13:22
[tasilo]
Bom kratek - in naravnost k bistvu:

Kar si je Mencinger privoščil, ustreza definiciji javno izraženega sovražnega govora, zagovarjanja diskriminacije in vzpodbujanja k nestrpnosti. Hkrati pomeni resno kršitev Ustave in Ustavnih načel ter nekaj zakonov (za dobro vago).

Taka dejanja se preganjajo po uradni dolžnosti!

Amen.
Eh eh, dragi tasilo, ti imaš že nekaj izkušenj in bi moral vedeti, da najprej potrebuješ kakšno pravno podlago.
Torej vzemi to "kriminalno izjavo", poišči katero kaznivo dejanje bi naj to bio, primerjaj eno in drugo ali ima vse potrebne znake, poglej malo pravno prakso in komentarje glede takih primerov, potem pa to objavi in bomo videli, ali je res kaj na tem!
Brez tega je to samo prazno nabijanje.

PS: Zdaj me pa zanima:

1.) ali bodo pooblaščeni državni organi zmaknili svoje riti in odreagirali kot se šika - beri: kot jim nalaga zakon!
2.) ali bodo mediji o vsem tem javno kaj napisali
3.) ali bo kdo Mencingerja prijavil ustreznim organom

Vprašanja so seveda retorična ...

PPS: Apeliram na vse, naj o tej Mencingerjevi svinjariji - ki JE kaznivo dejanje! - čim več govorijo in pišejo.
Malo te zanaša proti kakšnim fundamentalističnim moralizatorskim puritanskim krogom, ki na oni strani luže za vsako najmanjšo pizdarijo kličejo na pomoč državo in mahajo z gesli "There ought to be a law against this..."

Pojasnilo: tako kot vsaka svinjarija ni kaznivo dejanje, tudi vsaka pizdarija ni ...
anon-182327 sporočil: 1.484
[#2395092] 22.05.14 13:29 · odgovor na: anon-201778 (#2394557)
Odgovori   +    3
[vsejeres]
Izobraženi bedak Menciger
Za Mncingerja bolj velja : nerazgledan, primitiven in ne preveč izobražen bedak vendar zelo, zelo pohlepen na denar.
[#2395095] 22.05.14 13:32 · odgovor na: (#2395082)
Odgovori   +    2
[Petunija1]
Ah, saj vsi vemo, da je treba izjave komunjazlov razumeti ravno v obratnem smislu, kot so izrečene.

Tako da, kar je ata Menco v resnici želel povedati, je naslednje: " Obstajajo normalni volilci in tisti, ki bodo podprli mene."
Draga gospa Petunija, povejte mi samo enega kandidata na volitvah, ki svojih potencialnih volicev NE smatra za normalne, najpametnejše in pravilno razmišljajoče?
Vsi ostali so pa seveda neka druga kategorija ...
anon-104967 sporočil: 1.542
[#2395105] 22.05.14 13:38 · odgovor na: (#2395082)
Odgovori   +    8
[Petunija1]
Ah, saj vsi vemo, da je treba izjave komunjazlov razumeti ravno v obratnem smislu, kot so izrečene.

Tako da, kar je ata Menco v resnici želel povedati, je naslednje: " Obstajajo normalni volilci in tisti, ki bodo podprli mene."

S tem se pa tudi ti, dragi Shaman, težko ne strinjaš, kajne.
Ne vem , kaj se vsi tako razburjate zaradi mojega prijatelja Mencingerja, ki ga imam čast spremljati že tam od leta 82 nekje, ko sem moral pisat povzetke njegovih umotvorov v "Gospodarskih gibanjih" Pravne fakultete. Kot sem nekoč že zapisal, mi je šel na q predvsem zaradi tega, ker je skoz dokazoval , da imam previsoko plačo in jo na vsak način hotel znižat, do hudiča pa ni bil zato, da bi malo spremenili sestankovalni in poleževalni in pijančevalni gospodarski sistem, ki dejansko ni mogel sfinancirat niti 5% moje plače.

Zato sem danes kot desni volilec (sicer bivši, ker dokler ni večinskega sistema, me ne vidijo več, na EU pa itak ne - me ne zanima, kdo se bo zjutraj ob 6h grebel na recepciji EU parlamenta, da se poštemplja, da je bil prisoten na zasedanju in dobil sejnino, pol pa gas domov, kot je bilo videt v eni nemški oddaji) ponosen in počaščen, da me Mencinger nima za tako normalnega kot je on in njegovi.
[#2395124] 22.05.14 13:51 · odgovor na: najobj (#2395045)
Odgovori   +    1
[najobj]
> [tasilo]

... čuj, tvoja državljanska dolžnost e-uprava.gov.si/e-up...0&zdid=161 je, da Mencingerja ovadiš ...
čuj, samo da ne bi ti zares našega Hanibala Lectorja napeljal na kakšno krivo ovadbo, kako bomo potem brez njega ...?
anon-182327 sporočil: 1.484
[#2395127] 22.05.14 13:52 · odgovor na: (#2394777)
Odgovori   +    10
[janezpizdek]
> [Gustl]
> > [janezpizdek]
> > Zanima me ali bodo Finance zdaj zahtevale od Mencingerja, da se opraviči 2/3 slovenski volivcev in 9/10 EU volivcev, ker nas pošilja v asilum, saj da smo po njegovem nenormalni.
> >
> > No pa čakajmo in glejmo.
> >
> > LP shaman
>
> Čemu in s kakšnim vzvodom naj bi to Finance zahtevale?

Ko je Kovač, umetniško simbolično, zgolj figurativno, takorekoč, ilustrativno kvečjemu, na straneh Financ napisal, z obnašanjem Mencigerja skladno in realno vrednostno sodbo, da spada veleškodljivec Mencinger v zapor (Saj itak vsa murglorska tolpa spada fpržun, ali pa vsaj na lustracijski seznam oseb, ki imajo prepoved približevanja državi in davkoplačevalčevemu žepu in svobodi),...

... je pod Kovačevo kolumno pisalo približno tako: "Da so tu izražena stališča avtorjeva in da se Finance žnjimi nujno ne strinjajo in to pa to".

No, tole Kovaču ni pomagalo, uredništvo Financ je terjalo, da se naj Kovač komunistukriptofašistu Mencingerju opraviči (ne spomnim se natančno, ali je celo uredništvo spisalo opravičilo Mencingerju. Upam, da ni.).

Glede na to, da je del bralcev Financ, morebiti celo del novinarjev Financ, bil s strani udbokomunistokriptofašista Mencingerja grobo žaljen, ko nas je udbokomunistofašistek označil za nenormalne in za ubogljive, takorekoč za nekega politika bićiz, bi človek nekak pričakoval, da Finance uporabijo enake vatle, oz v enakem dušebrižništvu od kriptofašista terjajo, da se nam opraviči, saj so mu ravno Finance daroval milost objave njegovih arogantnih stališč. Toliko bolj, ker pod objavo Mencigerjevega stališča niso, tak, kot pri Kovačevim, spodaj dodale disklejmer, da to "morebiti ni stališče Financ". Al je?

Moje pričakovanje, oz zahteva baš Financam, da to od Mencigerja zahtevajo, temelji izključno na tem, da so Finance pomagale popularizirati fašisto-totalitarno-komunistično prepotentno stališče kriptofašista in starega prakticionista totalitarizma, uglednega komunistofašista Mencigerja.

Pa eto, sem si dejal, čuj , lahko bi potem Finance zahtevale tudi opravičilo, če so že, z objavo, Mencigerju pomagale javno užaliti milijon Slovencev in preko 200 milijonov EU volivcev. Samo to in nič drugega nisem pričakoval. Če Finance tega ne bi objavile, jaz ne bi izvedel, kaj o meni javno izjavlja kriptofašistična spaka. Ne bi vedel, saj v SLO berem izključno Finance, za vse ostalo pa imam tuje medije in mastercard.

PS
Če kaj pomaga, naj poudarim, da ne zahtevam, da se opraviči meni, saj jaz komunajzerkritpofašistovega opravičila itak ne sprejmem, ker komunajzerkrpitofašistovi iskrenosti ne verjamem. Takorekoč, jaz se tu borim za druge, de. Samaritansko nesebično, de.

Disklejmer: Tako Mencigerja doživljam jaz in ni nujno da se s tem doživljanjem strinjajo Finance. De? Nje?, ...ma...

Dejstvo: Finance so pomagale proliferirati stališča kriptofašistakomunista Mencigerja. De? Nje?

Vprašanje: Ali to pomeni, da je za pričakovati, da bodo Finance v bodoče skozi objave, poleg komunistofašističnih popularizirale tudi stališča pripadnikov drugih od EU z deklaracijo obsojenih ekstremističnih gibanj - fašistov in nacistov?

LP shaman
Na Financah ne morejo biti užaljeni, saj volijo striktno leve stranke in so po Mencincingerju "normalni" volilci zato opravičila ne potrebujejo. Opravičilo levakov pa je takoali tako samo metek u čelo tako, kot je to že eden komentatorjev prej zapisa. Zame je Mencinger primitivec, ki vso svojo pamet, ki jo ima uporablja za grabljenje denarja, ki mu ga kleptonacikomunistična svojat omogoča. Ekonomsko znanje pa je svetlobna leta daleč od njegovih možgančkov
anon-231230 sporočil: 4.037
[#2395138] 22.05.14 13:58 · odgovor na: bozo666 (#2394996)
Odgovori   +    11
[bozo666]
Spoštovani gospod VINOPIVEC, ker je na tem forumu ogromno prijemov tipa GOEBELS, moram tudi jaz uporabiti isto.........to je kaj ponoviti, čeprav sem osamljen, da jim manipulativna taktika ne uspe v popolnosti.

Saj veste, 10x ponovljena laž počasi postane resnica..........in to se tu dela na veliko.......zato mi dovolite tudi kašno preveč.....kot pravite dementno repliko.

Veste, najhujša je splošna amnezija, ki je pogojena z nenehnim ponavljanjem laži.

Zato tudi jaz ........čeprav sem osamljen a vednio manj-k sreči....večkrat ponovim kontraargument.

REPETITUM EST MATER STUDIORUM

Ubogi bozo, vem, da ti je laže opravljati partijsko nalogo, če ne citiraš teksta, ki mu odgovarjaš. Ni potrebno zbrati misli, napišeš pač naučeno. Le dvoje ti tule navržem.

Nikakor ni potrebno poseči v zgodovino in tam daleč iskati vrhunskega učenca komunistične sovjetske propagande (z dvema B v priimku), ki jo je prignal raven više, dovolj je pogledati danes in sem k učencem iste šole in podobnega Goelobjega imena, ki s pridom vključujejo še veliko sodobnejše tehnologije, da laž prikažejo kot resnico. Tudi kakega resničnega ali fiktivnega prastarega udbaša kratke pameti in rdeče preteklosti, ki dela na star način na novem mediju. Tvitaš tudi?

V drugo pa se ne smeši s svojo od kdove kod nabrano latinščino, sem te že pred kratkim poprosil. Repetitio, ponavljanje, ne repetitum, ponovljeno, ima materinsko vlogo v tem prastarem izreku.
[#2395171] 22.05.14 14:21 · odgovor na: anon-129390 (#2395022)
Odgovori   +    7
Zadnja sprememba: anon-231230 22.05.2014 14:24
[tasilo]
> [bobek13]
> > [tasilo]
> > Bom kratek - in naravnost k bistvu:
> >
> > Apeliram na vse, naj o tej Mencingerjevi svinjariji - ki JE kaznivo dejanje! - čim več govorijo in pišejo.
>
> eh Tasilo, to lekcijo, da ni vsaka svinjarija kaznivo dejanje smo pa ja že vzeli... pa če se ne motim, glihkar povzdiga svoj glas en, ki bo nam (ta fu*njenim) to še enkrat razložil... kar pozdravljam, saj nam (nekaterim - ta fu*njenim) prvikrat tega ni uspelo ponotranjiti...

Dragi prijatelj, Tvoj odgovor je duhovito ciničen, a ne morem si kaj, da ne bi k temu dodal: Vrag je vzel šalo!

Tega mora biti konec! Konec enkrat - in za vekomaj! Mencingerjeva kategorična izjava presega vse civilizacijske norme! Ta arogantna, ohola, vzvišena, domišljava, naduta, samovšečna prasica je šla čez vsako mejo. Do takega sovražnega govora ne sme biti NIKAKRŠNE TOLERANCE!

Dovolj je tolerance, skomiganja z rameni in vsegliharstva do teh nenadjebljivo arogantnih figur, ki si domišljajo, da so apbsolutno nedotakljivi in da si lahko nekaznovano privoščijo karkoli. Ne! Ne morejo! Pika!

Vrč toliko časa hodi po vodo, da se razbije. In upam da se bo ta Mencingerjev čeber tokrat "pokazno-metodski" temeljito razbil!

Mencingerjeva izjava JE kaznivo dejanje! Na izrecen poziv, naj se opraviči, je eksplicitno in kategorično zabrusil, DA SE NE BO OPRAVIČIL! Kar njegovemu početju daje še veliko večjo težo! Mencinger ni pakazal niti kančka, niti trohice obžalovanja!!! Lahko bi celo rekli: kaznivo dejanje v nadaljevanju. Človeka je treba pripreti, ker obstaja velika verjetnost nadaljevanja in ponovitve.
Vzvišena aroganca nedotakljivih... Imaš prav. To kar ledeno veje iz njih, iz drže, pogleda, tona glasu... Se živo spomnim v dneh, ko je prišlo na dan Meršolovo udbaštvo in sem šel mimo one kavarnice/čokoladnice v kleti Maxija pred parlamentom, ob mizici na sončku pa so kramljali in zaničljivo gledali mimoidoče ofce Meršol, Bavcon in še en kremenit starejši udbopartijec, katerega imena se zdalje ne spomnim. Kakšen spomenik pomembnosti, moči! Ko sem jim z dveh metrov vrnil pogled in ga ne umaknil, z najmanj enako mero zaničevanja, je bilo te nedotakljive poze konec. In so pogledali v kozarčke in skodelice pred seboj. Razumejo le pravico močnejšega in strah. Pa ledeni pogled murgelpalčka in senilne brkate pojoče žage ne cesti...
anon-104967 sporočil: 1.542
[#2395194] 22.05.14 14:37 · odgovor na: (#2395146)
Odgovori   +    4
[Petunija1]
> [fxm12000]
> > [Petunija1]
> > Ah, saj vsi vemo, da je treba izjave komunjazlov razumeti ravno v obratnem smislu, kot so izrečene.
> >
> > Tako da, kar je ata Menco v resnici želel povedati, je naslednje: " Obstajajo normalni volilci in tisti, ki bodo podprli mene."
> >
> > S tem se pa tudi ti, dragi Shaman, težko ne strinjaš, kajne.
>
> Ne vem , kaj se vsi tako razburjate zaradi mojega prijatelja Mencingerja, ki ga imam čast spremljati že tam od leta 82 nekje, ko sem moral pisat povzetke njegovih umotvorov v "Gospodarskih gibanjih" Pravne fakultete. Kot sem nekoč že zapisal, mi je šel na q predvsem zaradi tega, ker je skoz dokazoval , da imam previsoko plačo in jo na vsak način hotel znižat, do hudiča pa ni bil zato, da bi malo spremenili sestankovalni in poleževalni in pijančevalni gospodarski sistem, ki dejansko ni mogel sfinancirat niti 5% moje plače.
>
> Zato sem danes kot desni volilec (sicer bivši, ker dokler ni večinskega sistema, me ne vidijo več, na EU pa itak ne - me ne zanima, kdo se bo zjutraj ob 6h grebel na recepciji EU parlamenta, da se poštemplja, da je bil prisoten na zasedanju in dobil sejnino, pol pa gas domov, kot je bilo videt v eni nemški oddaji) ponosen in počaščen, da me Mencinger nima za tako normalnega kot je on in njegovi.

Razburjamo se za to, ker je njegova izjava samo še en dokaz več o dvojnih standardih v našem političnem in medijskem prostoru, o katerih nekateri že vseskozi trobezljamo, nekateri si pa še vedno zatiskajo oči ter čakamo in čakamo na dejanje, ko bo sodu le izbilo dno. Volilna abstinenca in malodušje gotovo ne bosta spremenili ničesar.
Glede meril in podobnih orodij pri nas tako ni za razpravljat. Da bo nekoč nekaj najbrž izbilo sodu dno, bo najbrž res: dvomim sicer, da bomo ravno Slovenci pristopili k temu poslu, nas bo najbrž spet moral nekdo nagnat k temu. Pred leti so bili to pač Srbi, ker so glih toliko podjetni in nori, da so šli v nek tak podvig, kdo drug pa zdaj ne vem kdo bi bil: eni eurobirokrati ziher ne, imajo opravka sami s svojimi pozicijami in s tem to dno ravno toliko mašijo, da ne poči. Američanom se pa očitno ne ljubi, pa še v EU smo.
najobj sporočil: 32.610
[#2395247] 22.05.14 15:13 · odgovor na: anon-238577 (#2395124)
Odgovori   +    1
[fibonaci]
> [najobj]
> > [tasilo]
>
> ... čuj, tvoja državljanska dolžnost e-uprava.gov.si/e-up...0&zdid=161 je, da Mencingerja ovadiš ...
čuj, samo da ne bi ti zares našega Hanibala Lectorja napeljal na kakšno krivo ovadbo, kako bomo potem brez njega ...?
... eh, saj mu nič nočem, jaz samo minuse zbiram ...
[#2395252] 22.05.14 15:14 · odgovor na: najobj (#2395247)
Odgovori   +    0
[najobj]
> [fibonaci]
> > [najobj]
> > > [tasilo]
> >
> > ... čuj, tvoja državljanska dolžnost e-uprava.gov.si/e-up...0&zdid=161 je, da Mencingerja ovadiš ...

> čuj, samo da ne bi ti zares našega Hanibala Lectorja napeljal na kakšno krivo ovadbo, kako bomo potem brez njega ...?

... eh, saj mu nič nočem, jaz samo minuse zbiram ...+
itak ... čakaj da pride spet Zoki na tapeto, bomo vse nadoknadili :)
najobj sporočil: 32.610
[#2395253] 22.05.14 15:15 · odgovor na: (#2395136)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: najobj 22.05.2014 15:16
[Petunija1]
> [fibonaci]
> > [Petunija1]
> > Ah, saj vsi vemo, da je treba izjave komunjazlov razumeti ravno v obratnem smislu, kot so izrečene.
> >
> > Tako da, kar je ata Menco v resnici želel povedati, je naslednje: " Obstajajo normalni volilci in tisti, ki bodo podprli mene."
> Draga gospa Petunija, povejte mi samo enega kandidata na volitvah, ki svojih potencialnih volicev NE smatra za normalne, najpametnejše in pravilno razmišljajoče?
> Vsi ostali so pa seveda neka druga kategorija ...
Spoštovani gospod Fibo Naci, povejte mi samo še enega kandidata, poleg Mencota, ki to tudi na glas, pri javnem volilnem soočenju pove.
... alzo, če jaz zdaj tebe prav razumem, Menco ni normalen in res ne vem, zakaj tak cirkus zaradi nenormalnih ...
shevchenko sporočil: 21.898
[#2395259] 22.05.14 15:18 · odgovor na: najobj (#2395253)
Odgovori   +    0
mencinger absolutno ni normalen, ker je edini izmed kandidatov, ki bi mu zaupal, da varuje moje owce. kandidatov je 120, torej pade mencinger v < 1%. definicija nenormalnosti.
[#2395301] 22.05.14 15:42 · odgovor na: shevchenko (#2395259)
Odgovori   +    3
[shevchenko]
mencinger absolutno ni normalen, ker je edini izmed kandidatov, ki bi mu zaupal, da varuje moje owce.
Na Veliki planini? Jaz bi tudi, če bi jih imel. Povabita kaj, ko bosta spekla jagenjčka.

(mimogrede, ne pogovarjaj se preveč z njimi, slabo vpliva na kognitivne sposobnosti)
bobek13 sporočil: 4.301
[#2395370] 22.05.14 16:50 · odgovor na: anon-129390 (#2395022)
Odgovori   +    4
Saj imas prav... ma radi mentalnega zdravja svojega, se poskusam drzat humorja... da me ne odpeljejo kje v Ormoz...

;)

lpA
anon-293122 sporočil: 11
[#2395421] 22.05.14 18:13 · odgovor na: (#2395079)
Odgovori   +    0
"Neoliberalec (kuga)" tule.
anon-293324 sporočil: 153
[#2395436] 22.05.14 18:40
Odgovori   +    2
Znate tisto: vsi so bili pijani, le jaz sem ležal pod stolom. Bolano.
anon-203614 sporočil: 790
[#2395470] 22.05.14 19:48 · odgovor na: simona2 (#2394821)
Odgovori   +    2
[simona2]
> [janezpizdek]
> > [Gustl]
> > > [janezpizdek]
> > >
>
> Tako je. Jaz svoje napake priznam takoj in se brez težav opravičim, kakor tudi sicer plačam svoje zapitke, de.
>
> LP shaman

ja, sej, mencinger in kovac se pa ne opravicujeta, ne sama od sebe ne kako drugace. Ce generaliziram, je tocno to problem, zakaj se ze dvajset let kregamo o domobrancih in o vsem, ker je v slo vecina normalnih po kucanu ali pa normalnih po jansi, zahodnocivilizacijsko normalnih in ekonomsko ter nasploh liberalnih pa je odlocno premalo...
Ga. Simona,

Snowdonia vam je dvakrat odgovorila, da ne bi mogla bolje. Resnica in neresnica, naravna zakonitost in njeno zanikanje nista eno in isto. Drugače imamo orwellovski doulespeak in doublethink, oziroma, dr. Mencigerju verjetno zlo ljubi dialektični materializem.

Zakaj se ne odzovete in svojega stališča (dodatno) ne argumentirte? Vam je izpod časti ali ste ostali brez besed?
anon-203614 sporočil: 790
[#2395475] 22.05.14 19:58 · odgovor na: (#2395048)
Odgovori   +    7
[snowdonia]
> [simona2]
>
> ja, sej, mencinger in kovac se pa ne opravicujeta, ne sama od sebe ne kako drugace. Ce generaliziram, je tocno to problem

Mencinger: 2+2=5, 2+2=5, 2+2=5, itd., ad infinitum...
Kovač: 2+2=4, 2+2=4, 2+2=4, itd., ad infinitum...
Simona: oba sta glih, itd., ad infinitum...

Kateri dve osebi sta resnični problem?

Ilustracija 2+2=5 je iz Orwella:
1000 plusov za ta komentar bi dal, pa ne morem. To je to. Žal pa v naši družbi vse več ljudi jebe elementarna logika. Opa, rekel sem "jebe" in da logike ne obvlada vse več ljudi. Je že kdo užaljen? Sem fašist?
anon-23357 sporočil: 1.499
[#2395539] 22.05.14 22:50
Odgovori   +    3
Zadnja sprememba: anon-23357 22.05.2014 22:51
Človek je zavozil ekonomijo v Sloveniji. Bog ne daj, da dobi priliko in jo zavozi še v EU!
anon-125191 sporočil: 3.718
[#2395554] 22.05.14 23:27 · odgovor na: anon-126255 (#2394579)
Odgovori   +    0
[Karaya]
Buteljka vrhunskega vina je že pripravljena.
Pol pa še ni krize v Sloveniji..
anon-181188 sporočil: 419
[#2395568] 23.05.14 00:09
Odgovori   +    3
Torej desni volilci po njegovem nISo normalni --- ?????? Gospod Profesor ...pardon Tovaris profesor me je razocaral
martuljek sporočil: 697
[#2395581] 23.05.14 02:44
Odgovori   +    6
Bedak je vedno bedak. Če ga šolaš na univerzi, dobiš univerzitetno izobraženega bedaka.
Gustl sporočil: 13.647
[#2395630] 23.05.14 07:30 · odgovor na: anon-182327 (#2395127)
Odgovori   +    4
[VIKTOR1]

Na Financah ne morejo biti užaljeni, saj volijo striktno leve stranke ...
To imas pa prav. Nismo mi te srece, da bi imeli na voljo desne stranke.

Strani: 1 2 3 4 5 6