Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Mencinger o desnih in normalnih volivcih

Strani: 1 2 3 4 5 6

anon-128335 sporočil: 450
[#2394927] 22.05.14 10:14 · odgovor na: najobj (#2394919)
Odgovori   +    12
[najobj]
ampak če se bo Mencinger v parlamentu javljal k razpravi, bo vsaj zanimivo ...
Bo EU vsaj izvedela zakaj postajamo najbolj retardirana država v EU.
anon-226535 sporočil: 2.703
[#2394932] 22.05.14 10:18 · odgovor na: (#2394926)
Odgovori   +    5
Zadnja sprememba: anon-226535 22.05.2014 10:35
[janezpizdek]
On je rekel da so desni ubogljivi, oni na katere on računa, torej njegovisvoji, pa normalni.

Statistika volitev od leta 1992 dalje kaze, da je njegovih svojih, tj normalnih vedno tam nekje med cca 500k in 560k. Puckoti gor al dol.

Odtod moja matematika, ki pravi 560k deljeno z 1,7m je 1/3 normalnih, kar pomeni, da je nenormalnih ubogljivih cuckof 2/3.

Seveda, če bi pa jaz zaj tu nesramno y bogamy tudi tendenciozno cepil sramno dlako najdeno pod klopjo poslanca v SLO Saboru, bi utegnu ugotoviti, da on kandidira na listi Saraorce oz Seropozitivne Slovenije (SS), bi se mi utegnilo izračunati, da je za Zokija, de, glasovala CelaSlovenija(TM), tj 315 jurjof zares normalnih normalnih, pa bi jaz tam natolceval, da je v SLO normalnih cca 315k deljeno iz sez z 1,7 meljona = 1/5. De? Nje?

Pa bi izpadlo "da se Slovenija nič kaj bicveno kobajagi nea razlikuje of preostale EU. Tam je razmerje 1/10 proti 9/10 v korist nenormalnih. Normalni so pa seveda v glavnem locirani v SLO in nekdanjih komunajzl deželah.

Disklejmer: Dežurnega forumskega udbaša prosim, naj bo pravi ded vsaj enkrat v življenju, pa nas reši muk, pogleda v sezname udbaških špicljof, te nam to cifro tu razodene, da bomo vedeli koliko je zares pravih normalnih tj seropozitifcof v Sloveniji.

LP shaman
ne on je rekel, da so najbolj trdi ubogljivi(jasno je ciljal na sds), ostali pa normalni, torej tudi "netrdi" desnicarji so normalni.

ah, saj bi bilo fajn, da bi bilo trdih 2/3, slo bi bila danes bistveno manj v dreku:)

p.s. ne bom nic brisal, bom samo povedal da vzamem nazaj, ker sem v resnici komaj zdaj opazil, da sem jaz neposorno prepbral izjavo:) eh, hitenje pa to:)
najobj sporočil: 32.605
[#2394935] 22.05.14 10:23 · odgovor na: anon-128335 (#2394927)
Odgovori   +    4
[PolarBear]
> [najobj]
> ampak če se bo Mencinger v parlamentu javljal k razpravi, bo vsaj zanimivo ...
Bo EU vsaj izvedela zakaj postajamo najbolj retardirana država v EU.
... jebiga, tudi slaba reklama je boljša od nobene reklame ...

P.S.: niti slučajno ne mislim, da Mencinger govori same neumnosti, prej nasprotno ... ja, je pa res, da on govori preveč enostavno, pa ga zato znanstveniki ne razumejo ...
anon-45881 sporočil: 7.327
[#2394943] 22.05.14 10:33 · odgovor na: Gustl (#2394871)
Odgovori   +    11
[Gustl]
> [markoff]
> > [Gustl]
> > > [janezpizdek]
> > > Zanima me ali bodo Finance zdaj zahtevale od Mencingerja, da se opraviči 2/3 slovenski volivcev in 9/10 EU volivcev, ker nas pošilja v asilum, saj da smo po njegovem nenormalni.
> > >
> > > No pa čakajmo in glejmo.
> > >
> > > LP shaman
> >
> > Čemu in s kakšnim vzvodom naj bi to Finance zahtevale?
>
> Čemu in s kakšnim vzvodom pa ste pospremili Kovača iz Financ? Oz. "poskrbeli", da bo ali sam odšel ali pa se uklonil stricu Naziju, tako kot ste se vi?

A veš, ko mami bere sinkotu prvljice vsak večer pa sinkotu dol visi, kako gre pravljica, on na vsak način želi, da mami pove različico, da volk na koncu poje Rdečo Kapico, ker mu je pač tak zaključek ljubši.
Lej, Gustl, ne žalit vernikov v Rdečo kapico, kamor se sam prištevam. Nekateri verjamejo pravljicam RKC, drugi pravljicam Islamistov, tretji pravljicam KP, četrti pravljicam Janeza Janše.

Tvoje pravljice so meni tako verodostojne, kot cerkev Flying Spaghetti Monster ali onih zombijev z zvonci.
anon-238577 sporočil: 14.015
[#2394944] 22.05.14 10:33 · odgovor na: najobj (#2394919)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: anon-238577 22.05.2014 10:43
[najobj]
> [shevchenko]
> moj glas imaš, mencinger.

... evo, sicer zelo dvomim, da bom šel na volitve, ampak če bom šel, ima tudi mojega ...

P.S.: noben naš EU poslanec - tudi če bi ga eventualno hotel uveljavljat - itak nima nobenega vpliva na nič, ampak če se bo Mencinger v parlamentu javljal k razpravi, bo vsaj zanimivo ...
Evo, jaz sem že prispeval tri glasove, več glasovnic mi ni ratalo dobiti, pa da jih jebeš ...

PS
Če bo Joža povedal vsaj pol toliko kot je Nigel Farage, smo dobri.
anon-149637 sporočil: 3.223
[#2394945] 22.05.14 10:36 · odgovor na: najobj (#2394919)
Odgovori   +    10
[najobj]...

P.S.: noben naš EU poslanec - tudi če bi ga eventualno hotel uveljavljat - itak nima nobenega vpliva na nič, ampak če se bo Mencinger v parlamentu javljal k razpravi, bo vsaj zanimivo ...
Upam,da ne misliš tako zanimivo kot je bili v našem parlamentu,ko se je javljal k razpravi Jelinčič.Inteligentna in sprejemljiva govornika sta oba.Osnovna celica njunih inteligenc pa je v žepu in na bančnem računu.Kjerkoli že,eden laže drugi noče nič omeniti.
bozo666 sporočil: 3.026
[#2394946] 22.05.14 10:36 · odgovor na: anon-231230 (#2394843)
Odgovori   +    4
Počakajmo,gospod VINOPIVEC, počakajmo, do zadjega kozarca........ta je najslajši, sploh, če se gosilna zapira in ne strežejo več.....

V tem zadnjem kozarcu vina, bo za ene precej pelina, za druge pa resnica.

Ali drugače:

Ko se bodo končali nekateri drugi postopki zoper Janšo, predvsem IMOS.....bo fant že odsedel pol prve kazni.....me zanima kako velik bo volilni bazen slepih vernikov ljubljenega vodje.

Saj veste, podgane začnejo zapuščati ladjo.........tako kot se je dogajalo z ZK.....zapustil jo je Janša, zapustil jo je Gorenak in mnogi drugi.

Tako bo tudi tu, ker drugače ne more niti biti, saj je zgodovina naša najboljša učiteljica.
RTM sporočil: 4.799
[#2394947] 22.05.14 10:38 · odgovor na: anon-201778 (#2394557)
Odgovori   +    10
[vsejeres]
Izobraženi bedak Menciger

kreten nacionalnega interesa!
[#2394949] 22.05.14 10:41 · odgovor na: anon-45881 (#2394865)
Odgovori   +    2
[markoff]
> [Gustl]
> > [janezpizdek]
> > ...uredništvo Financ je terjalo, da se naj Kovač komunistukriptofašistu Mencingerju opraviči ..
>
> Ne, od nikogar nismo zahtevali, da naj se opraviči. Od tu naprej je vse, kar si povedal, irelevantno.

Ministry of Truth at (hard) work again. 1984, 2014, saj je samo 30 let razlike.

Ni se mu bilo potrebno opravičiti, ampak odgovora mu pa le niste dovolili objaviti. Čeprav ni bilo niti za mišji qrac toliko radikalno, kot en samcat stavek strica Nazija.
Pa kaj ste navali s tem opravičevanjem? Poglejte si malo po Ameriki kakšni so kriteriji nastopanja na predvolilnih mitingih. Menda je jasno, da vsak kandidat nagovarja svoje volilce, in če nekaj pove, pri tem vztraja in se noče nikomur opravičevati, potem je to sporočilo njegovim volilcem, ne pa verskim fanatikom na drugi strani.
Če nekdo premišljeno nariše karikaturo Mohameda, se ne bo šel naslednji dan opravičevat talibanom. Itak nima nobenega smisla ...
anon-226535 sporočil: 2.703
[#2394954] 22.05.14 10:45 · odgovor na: bozo666 (#2394946)
Odgovori   +    12
[bozo666]
Počakajmo,gospod VINOPIVEC, počakajmo, do zadjega kozarca........ta je najslajši, sploh, če se gosilna zapira in ne strežejo več.....
kar te okarakterizira kot pijanca. v nasprotnem primeru bi vedel, da je najslajsi kozarec prvi.
anon-45881 sporočil: 7.327
[#2394955] 22.05.14 10:45 · odgovor na: anon-238577 (#2394949)
Odgovori   +    10
[fibonaci]
> [markoff]
> > [Gustl]
> > > [janezpizdek]
> > > ...uredništvo Financ je terjalo, da se naj Kovač komunistukriptofašistu Mencingerju opraviči ..
> >
> > Ne, od nikogar nismo zahtevali, da naj se opraviči. Od tu naprej je vse, kar si povedal, irelevantno.
>
> Ministry of Truth at (hard) work again. 1984, 2014, saj je samo 30 let razlike.
>
> Ni se mu bilo potrebno opravičiti, ampak odgovora mu pa le niste dovolili objaviti. Čeprav ni bilo niti za mišji qrac toliko radikalno, kot en samcat stavek strica Nazija.

Pa kaj ste navali s tem opravičevanjem? Poglejte si malo po Ameriki kakšni so kriteriji nastopanja na predvolilnih mitingih. Menda je jasno, da vsak kandidat nagovarja svoje volilce, in če nekaj pove, pri tem vztraja in se noče nikomur opravičevati, potem je to sporočilo njegovim volilcem, ne pa verskim fanatikom na drugi strani.
Če nekdo premišljeno nariše karikaturo Mohameda, se ne bo šel naslednji dan opravičevat talibanom. Itak nima nobenega smisla ...
Po tvojem mnenju v Sloveniji Kazenski zakonik in njegove določbe obstajajo kar tako in forumski admini brišejo določene poste izključno in samo po osebni presoji, ne po strokovni (če odmislimo 24kur, kjer je stanje točno takšno)? Da lahko vsak žali vsepovprek kogar hoče?

Kdaj pa si nazadnje spremljal kakšno predvolilno kampanjo v ZDA? Lahko navedeš konkreten primer, ko je nekdo hudo žalil določeno skupino ljudi, se ni opravičil in ni bil preganjan ne kazensko in ne civilno?

Seveda na vprašanje ne boš odgovoril in celo tale dotični stavek boš izbrisal, če boš sploh stisnil na "Odgovori". V najboljšem primeru pa se sprenevedal.
[#2394956] 22.05.14 10:46 · odgovor na: anon-129390 (#2394604)
Odgovori   +    10
[tasilo]
Mencinger: "Ne bom se opravičil."

Menciger in opravičilo?! Lepo vas prosim ...

Mencinger se nikoli ne opravičuje. Mencinger vedno le zahteva(!) opravičila.
ja, finance pa počepnejo kot kura pred petilinom.
anon-6136 sporočil: 1.518
[#2394957] 22.05.14 10:46
Odgovori   +    8
PO mencingerju : Levo = normalni
V vseh svetovnih jezikih: levo = ničvredno, mračno, brezveze... (sinister, sinistro,...)
Isto seveda tudi v SSKJ, no imamo seveda tudi Mencingerjev SSKJ, ki je normalen in uradni SSKJ ki je pač kr neki -> Toporišič je torej desničar.
anon-231230 sporočil: 4.037
[#2394961] 22.05.14 10:57 · odgovor na: bozo666 (#2394946)
Odgovori   +    16
[bozo666]

V tem zadnjem kozarcu vina, bo za ene precej pelina, za druge pa resnica.

Ali drugače:

Ko se bodo končali nekateri drugi postopki zoper Janšo, predvsem IMOS.....bo fant že odsedel pol prve kazni.....me zanima kako velik bo volilni bazen slepih vernikov ljubljenega vodje.

Saj veste, podgane začnejo zapuščati ladjo.........tako kot se je dogajalo z ZK.....zapustil jo je Janša, zapustil jo je Gorenak in mnogi drugi.

Tako bo tudi tu, ker drugače ne more niti biti, saj je zgodovina naša najboljša učiteljica.
Ubogi rezervni kader bozo, ali res pod milim nebom nisi več sposoben česa drugega spraviti iz sebe kot ta večna ena in ista udbaška lajnanja, ene in iste besedne zveze, ena in ista imena, ne glede na temo, ne glede na post, ki mu odgovarjaš - kot kak dizelski motor z naduho? Kato starejši je nepopisno mučil senat s svojim "Ceterum autem censeo Carthaginem esse delendam", a je bil sicer izjemno razgledan, inteligenten in luciden govornik, zato ga niso odnesli ven z nogami naprej. Ti pa...

Bemti, me je res kar strah, da pride s starostjo demenca kar takole nepovabljena.
[#2394962] 22.05.14 10:58 · odgovor na: simona2 (#2394786)
Odgovori   +    11
[simona2]
Izjava Mencingerja je fasisticna, kar bo pisalo v mojem komentarju.
guspa je zavohala priložnost in pristavil svoj "objektivni" piskerček.
anon-325622 sporočil: 324
[#2394964] 22.05.14 10:59
Odgovori   +    9
Torej, če bo prevladal razum, bo Menci dobil 2 zica v EU parlamentu.
A prav razumem?
[#2394967] 22.05.14 11:02 · odgovor na: anon-45881 (#2394955)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: anon-238577 22.05.2014 11:07
[markoff]
> [fibonaci]
> > [markoff]
> > > [Gustl]
> > > > [janezpizdek]
> > > > ...uredništvo Financ je terjalo, da se naj Kovač komunistukriptofašistu Mencingerju opraviči ..
> > >
> > > Ne, od nikogar nismo zahtevali, da naj se opraviči. Od tu naprej je vse, kar si povedal, irelevantno.
> >
> > Ministry of Truth at (hard) work again. 1984, 2014, saj je samo 30 let razlike.
> >
> > Ni se mu bilo potrebno opravičiti, ampak odgovora mu pa le niste dovolili objaviti. Čeprav ni bilo niti za mišji qrac toliko radikalno, kot en samcat stavek strica Nazija.
>
> Pa kaj ste navali s tem opravičevanjem? Poglejte si malo po Ameriki kakšni so kriteriji nastopanja na predvolilnih mitingih. Menda je jasno, da vsak kandidat nagovarja svoje volilce, in če nekaj pove, pri tem vztraja in se noče nikomur opravičevati, potem je to sporočilo njegovim volilcem, ne pa verskim fanatikom na drugi strani.
> Če nekdo premišljeno nariše karikaturo Mohameda, se ne bo šel naslednji dan opravičevat talibanom. Itak nima nobenega smisla ...

Po tvojem mnenju v Sloveniji Kazenski zakonik in njegove določbe obstajajo kar tako in forumski admini brišejo določene poste izključno in samo po osebni presoji, ne po strokovni (če odmislimo 24kur, kjer je stanje točno takšno)? Da lahko vsak žali vsepovprek kogar hoče?

Kdaj pa si nazadnje spremljal kakšno predvolilno kampanjo v ZDA? Lahko navedeš konkreten primer, ko je nekdo hudo žalil določeno skupino ljudi, se ni opravičil in ni bil preganjan ne kazensko in ne civilno?

Seveda na vprašanje ne boš odgovoril in celo tale dotični stavek boš izbrisal, če boš sploh stisnil na "Odgovori". V najboljšem primeru pa se sprenevedal.
Evo, posebej za tebe :)

O ameriških kampanjah ti ne bom razlagal, to si lahko sam pogledaš.

Če kdo reče nekomu, da je nenormalen volilec, to še ni nobena žaljivka. Normalni so tisti v tihi večini na sredini, levo in desno od tega so že rahlo nenormalni. (ne glede politične usmeritve, pač pa glede aktivistične zagretosti)
Verski fanatiki, ki popenijo ob vsaki najmanši kritični omembi Njegovega imena (Mohameda, Ivana itd.), pri tem pa veselo pljuvajo po vseh ostalih kandidatih, za mene niso normalni in racionalni volilci. Sem danes že enkrat rekel, da bi zaradi politične higiene bilo dobro razmisliti o začasnem odvzemu volilne pravice. Demokracija bi že preživela, zaradi tega je ne bo konec.

PS
Ali se bodo tudi vsi drugi kandidati kdaj opravičili volilcem za vse prazne obljube, ki jih zdaj na veliko trosijo po deželi, pa jih bodo pozabili že na Dan mladosti zvečer in nihče ne bo hotel slišati, da so s takimi praznimi obljubami žalili razum povprečno razgledanega volilca?
[#2394981] 22.05.14 11:10 · odgovor na: anon-11190 (#2394848)
Odgovori   +    7
[lebena]
> [simona2]
> Izjava Mencingerja je fasisticna, kar bo pisalo v mojem komentarju.

ura je 9:03,komententarja pa še ni....
A se morate uskladiti z Murglami?
opazuj spodnjo povezavo:

shamanovecrtice.blogspot.com/
anon-129390 sporočil: 9.830
[#2394985] 22.05.14 11:13 · odgovor na: (#2394744)
Odgovori   +    24
Zadnja sprememba: anon-129390 22.05.2014 11:29
Bom kratek - in naravnost k bistvu:

Kar si je Mencinger privoščil, ustreza definiciji javno izraženega sovražnega govora, zagovarjanja diskriminacije in vzpodbujanja k nestrpnosti. Hkrati pomeni resno kršitev Ustave in Ustavnih načel ter nekaj zakonov (za dobro vago).

Taka dejanja se preganjajo po uradni dolžnosti!

Amen.

PS: Zdaj me pa zanima:

1.) ali bodo pooblaščeni državni organi zmaknili svoje riti in odreagirali kot se šika - beri: kot jim nalaga zakon!
2.) ali bodo mediji o vsem tem javno kaj napisali
3.) ali bo kdo Mencingerja prijavil ustreznim organom

Vprašanja so seveda retorična ...

PPS: Apeliram na vse, naj o tej Mencingerjevi svinjariji - ki JE kaznivo dejanje! - čim več govorijo in pišejo.
FIN-366791 sporočil: 1.268
[#2394986] 22.05.14 11:14
Odgovori   +    11
Normalni volilci ga bodo ignorirali na volitvah v nedeljo.
anon-186808 sporočil: 271
[#2394991] 22.05.14 11:18
Odgovori   +    16
Spoštovani g. Mencinger,
Vrste, ki se niso znale prilagoditi razmeram v naravi, svetu so izumrle.
Posplošeno jim pravimo kar ˝DINOZAVRI˝ Spoštujem da svoje teze kontinuirano zagovarjate. Danes je ob kameleonstvu to precej redko, Bo pa evolucuja z vamšimi teorijami neizbežno pometla tako kot z dinozavri. Z vsem dolžnim spoštovanjem; ni logično in ne izide se da ljudje ki nič oz. malo delajo pišejo zakone in solijo pamet tistim ki polnijo Blagajno.
Sorry ne gre!
zavarone sporočil: 430
[#2394995] 22.05.14 11:24
Odgovori   +    12
Ni vredno komentarja. Mencinger za svetovno znane ekonomiste ni popolnoma noben strokovnjak saj je s svojimi nasveti in napovedmi vedno ustrelil v prazno.

In kdo je bil na Brdu v PS po njegovem normalen, Jankovićevci ali ostali.
bozo666 sporočil: 3.026
[#2394996] 22.05.14 11:25 · odgovor na: anon-231230 (#2394961)
Odgovori   +    1
Spoštovani gospod VINOPIVEC, ker je na tem forumu ogromno prijemov tipa GOEBELS, moram tudi jaz uporabiti isto.........to je kaj ponoviti, čeprav sem osamljen, da jim manipulativna taktika ne uspe v popolnosti.

Saj veste, 10x ponovljena laž počasi postane resnica..........in to se tu dela na veliko.......zato mi dovolite tudi kašno preveč.....kot pravite dementno repliko.

Veste, najhujša je splošna amnezija, ki je pogojena z nenehnim ponavljanjem laži.

Zato tudi jaz ........čeprav sem osamljen a vednio manj-k sreči....večkrat ponovim kontraargument.

REPETITUM EST MATER STUDIORUM
bobek13 sporočil: 4.301
[#2395009] 22.05.14 11:46 · odgovor na: anon-129390 (#2394985)
Odgovori   +    9
[tasilo]
Bom kratek - in naravnost k bistvu:

Apeliram na vse, naj o tej Mencingerjevi svinjariji - ki JE kaznivo dejanje! - čim več govorijo in pišejo.
eh Tasilo, to lekcijo, da ni vsaka svinjarija kaznivo dejanje smo pa ja že vzeli... pa če se ne motim, glihkar povzdiga svoj glas en, ki bo nam (ta fu*njenim) to še enkrat razložil... kar pozdravljam, saj nam (nekaterim - ta fu*njenim) prvikrat tega ni uspelo ponotranjiti...

;)

lpA
mimoidoci sporočil: 6.271
[#2395013] 22.05.14 11:53 · odgovor na: bozo666 (#2394996)
Odgovori   +    12
[bozo666]
Spoštovani gospod VINOPIVEC, ker je na tem forumu ogromno prijemov tipa GOEBELS, moram tudi jaz uporabiti isto.........to je kaj ponoviti, čeprav sem osamljen, da jim manipulativna taktika ne uspe v popolnosti.

Saj veste, 10x ponovljena laž počasi postane resnica..........in to se tu dela na veliko.......zato mi dovolite tudi kašno preveč.....kot pravite dementno repliko.

Veste, najhujša je splošna amnezija, ki je pogojena z nenehnim ponavljanjem laži.

Zato tudi jaz ........čeprav sem osamljen a vednio manj-k sreči....večkrat ponovim kontraargument.

REPETITUM EST MATER STUDIORUM

bozo, ti si kvečjemu antireklama za latinščino in NOB.
anon-129390 sporočil: 9.830
[#2395022] 22.05.14 12:09 · odgovor na: bobek13 (#2395009)
Odgovori   +    11
Zadnja sprememba: anon-129390 22.05.2014 12:10
[bobek13]
> [tasilo]
> Bom kratek - in naravnost k bistvu:
>
> Apeliram na vse, naj o tej Mencingerjevi svinjariji - ki JE kaznivo dejanje! - čim več govorijo in pišejo.

eh Tasilo, to lekcijo, da ni vsaka svinjarija kaznivo dejanje smo pa ja že vzeli... pa če se ne motim, glihkar povzdiga svoj glas en, ki bo nam (ta fu*njenim) to še enkrat razložil... kar pozdravljam, saj nam (nekaterim - ta fu*njenim) prvikrat tega ni uspelo ponotranjiti...
Dragi prijatelj, Tvoj odgovor je duhovito ciničen, a ne morem si kaj, da ne bi k temu dodal: Vrag je vzel šalo!

Tega mora biti konec! Konec enkrat - in za vekomaj! Mencingerjeva kategorična izjava presega vse civilizacijske norme! Ta arogantna, ohola, vzvišena, domišljava, naduta, samovšečna prasica je šla čez vsako mejo. Do takega sovražnega govora ne sme biti NIKAKRŠNE TOLERANCE!

Dovolj je tolerance, skomiganja z rameni in vsegliharstva do teh nenadjebljivo arogantnih figur, ki si domišljajo, da so apbsolutno nedotakljivi in da si lahko nekaznovano privoščijo karkoli. Ne! Ne morejo! Pika!

Vrč toliko časa hodi po vodo, da se razbije. In upam da se bo ta Mencingerjev čeber tokrat "pokazno-metodski" temeljito razbil!

Mencingerjeva izjava JE kaznivo dejanje! Na izrecen poziv, naj se opraviči, je eksplicitno in kategorično zabrusil, DA SE NE BO OPRAVIČIL! Kar njegovemu početju daje še veliko večjo težo! Mencinger ni pakazal niti kančka, niti trohice obžalovanja!!! Lahko bi celo rekli: kaznivo dejanje v nadaljevanju. Človeka je treba pripreti, ker obstaja velika verjetnost nadaljevanja in ponovitve.
tstih sporočil: 5.199
[#2395035] 22.05.14 12:19
Odgovori   +    8
Dajmo mi to znanstveno. tinyurl.com/olulkb3
anon-175245 sporočil: 1.607
[#2395037] 22.05.14 12:21
Odgovori   +    9
polna usta so ga ko šinfa desne, čes da so nestrpni, ksenofobni ... V bistvu je pa nastel svoje vrline!
najobj sporočil: 32.605
[#2395045] 22.05.14 12:36 · odgovor na: anon-129390 (#2395022)
Odgovori   +    2
Zadnja sprememba: najobj 22.05.2014 12:36
[tasilo]
> [bobek13]
> > [tasilo]
> > Bom kratek - in naravnost k bistvu:
> >
> > Apeliram na vse, naj o tej Mencingerjevi svinjariji - ki JE kaznivo dejanje! - čim več govorijo in pišejo.
>
> eh Tasilo, to lekcijo, da ni vsaka svinjarija kaznivo dejanje smo pa ja že vzeli... pa če se ne motim, glihkar povzdiga svoj glas en, ki bo nam (ta fu*njenim) to še enkrat razložil... kar pozdravljam, saj nam (nekaterim - ta fu*njenim) prvikrat tega ni uspelo ponotranjiti...
Dragi prijatelj, Tvoj odgovor je duhovito ciničen, a ne morem si kaj, da ne bi k temu dodal: Vrag je vzel šalo!

Tega mora biti konec! Konec enkrat - in za vekomaj! Mencingerjeva kategorična izjava presega vse civilizacijske norme! Ta arogantna, ohola, vzvišena, domišljava, naduta, samovšečna prasica je šla čez vsako mejo. Do takega sovražnega govora ne sme biti NIKAKRŠNE TOLERANCE!

Dovolj je tolerance, skomiganja z rameni in vsegliharstva do teh nenadjebljivo arogantnih figur, ki si domišljajo, da so apbsolutno nedotakljivi in da si lahko nekaznovano privoščijo karkoli. Ne! Ne morejo! Pika!

Vrč toliko časa hodi po vodo, da se razbije. In upam da se bo ta Mencingerjev čeber tokrat "pokazno-metodski" temeljito razbil!

Mencingerjeva izjava JE kaznivo dejanje! Na izrecen poziv, naj se opraviči, je eksplicitno in kategorično zabrusil, DA SE NE BO OPRAVIČIL! Kar njegovemu početju daje še veliko večjo težo! Mencinger ni pakazal niti kančka, niti trohice obžalovanja!!! Lahko bi celo rekli: kaznivo dejanje v nadaljevanju. Človeka je treba pripreti, ker obstaja velika verjetnost nadaljevanja in ponovitve.
... čuj, tvoja državljanska dolžnost e-uprava.gov.si/e-up...0&zdid=161 je, da Mencingerja ovadiš ...

P.S.: nisem glih najbolj ziher, da Mencinger tudi v čuzi ne bi mogel kaznivega dejanja ponoviti in še enkrat reči, da so eni normalni, drugi pa ne, čeprav sem jaz ziher, da v Sloveniji sploh ni povprečnih ali podpovprečnih, ampak da smo vsi Slovenci nadpovprečni ...
anon-166315 sporočil: 226
[#2395066] 22.05.14 12:54
Odgovori   +    6
Že po izgledu in tresočih rokah se pri starčku vidi, da je za v doma za ostarele ne pa Evropski parlament.

Strani: 1 2 3 4 5 6