Zasebnost

Izbrani forum: Servis

Izbrana tema: Pomagajte ustvariti nov konzervativni medij

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

Rokc5 sporočil: 2.857
Zadnja sprememba: Rokc5 16.05.2014 19:00
Pozdravljeni,

Ne vem, če je to ravno primeren forum oziroma podforum ampak vseeno:

Vabim vas da podprete nov konservativni medij v nastajanju, ki ga kreira društvo iskreni.net.

Iskreni.net je v Sloveniji znano društvo, ki funkcionira na prostovoljni bazi in se zavzema za zdravo vzgojo, urejeno družinsko življenje, pošteno in odgovorno življenje posameznika, skrb za lastnino, konservativne vrednote in svetost življenja, ki predstavljajo temelj zdrave in trdne družbe. Torej povsem nasprotno, kar propagira velik del slovenskega javnega šolstva in vplivne interesne skupine.

Stari so cca. 5-6 let, pokrivajo se iz donacij posameznikov, imajo pa že več kot 100.000 mesečnih spletnih bralcev.

Društvo se je do sedaj bolj ukvarjalo s katoliškim naukom na področju družine in partnerstva in kako to udejaniti v vedno bolj konservativnemu človeku sovražni družbi. Vsako leto prirejajo recimo festival družin, na katerem se zbere vsako leto nekaj tisoč ljudi, prirejajo pa tudi razne terapevtske delavnice za mlade, mlade pare, zakonce itd.

Zaradi svojega delovanja so bili že skrajno žaljivo in agresivno napadeni s strani skrajno levih medijev, kot sta Mladina in Dnevnik, ki sta širila lažne informacije in želela prepovedati sodelovanje glaševalcev z društvom. Težave so imeli tudi z Ministrstvom za šolstvo, ki jim je odtegnilo že dodeljena sredstva za že izvedene programe, zato sedaj poskušajo delovanje postaviti na neodvsino platformo.
Zaradi obširne kritike tudi vodstva Cerkve (afera Goričane) so bili napadeni tudi s strani nekaterih višjih predstavnikov Cerkve.

Društvo zato želi ustvariti nov konservativni (ampak ne izključno katoliški medij), ki bo NEODVISEN od centrov moči in vplivov (tudi kleriškega dela Cerkve) in ki bi tako katolikom kot tudi na splošno konservativno usmerjenim ponujal alternativno mnenje o današnji situaciji in jih usmerjal kako živeti zdravo in moralno trdno življenje in ne zapasti v levo histerijo.
Radi bi pokrivali tako politiko kot gospodarstvo in pripomogli k osveščanju slovenskih ljudi, da skrajno visoki davki in onemogočanje privatne zasebne pobude niso prava pot.

Trenutno zbirajo sredstva s katerimi bi za začetek odprli spletni video studio in začeli snemati program. Na dolgi rok pa bi radi začeli izdajati tudi nov časnik - zaenkrat so natisnili poskusno prvo številko (zaenkrat mesečnika) Domovina.

Sam sem jih že podprl s skromnim finančnim darom.

Če želite to storiti tudi vi, pojdite na www.iskreni.net in kliknite na gumb 'doniraj'.

Hvala vsem dobrim ljudem za pomoč!