Izbrani forum: Avto
Izbrana tema: članek Rolls Royce wraith: poltretja tona razkošja, sloga in karizme
Strani: 1
sporočil: 3.984
Mehak pritisk na plin z lahkoto premakne skoraj 2,5-metrsko gmoto, dodajanje pa ga na avtocesti živahno premakne do največje dovoljene hitrosti, vseskozi pa merilnik razpoložljive moči niha med 70 in 80 odstotki - toliko rezerve ima V12.Pa pizda moj Fiat 500 je pol metra daljši. In kakšna bula je morala biti šele verzija V11 potem.
sporočil: 3.757
[tekavec];)
> Mehak pritisk na plin z lahkoto premakne skoraj 2,5-metrsko gmoto, dodajanje pa ga na avtocesti živahno premakne do največje dovoljene hitrosti, vseskozi pa merilnik razpoložljive moči niha med 70 in 80 odstotki - toliko rezerve ima V12.
Pa pizda moj Fiat 500 je pol metra daljši. In kakšna bula je morala biti šele verzija V11 potem.
RR ima opcijo, da se sprednji del odlepi od ostanka avta tocno na sredini sprednjih zicev, kadar voznik prevec potopi stopalko za plin.
Milos dober opis. Avto mora biti res fantasticen.
sporočil: 1.195
Mene ta avto asociira na kilski steak iz 2 meseca starane
argentinske govedine. Ogromen, surov, nežno čvrst in nikoli ga ne
moreš premagat, ker te vrže po tleh.
sporočil: 3.006
[janezpizdek]Svetla demokratična bo_dočnost je že mimo, zdaj nas čaka realni svet ruskih dač in ameriškega Cadillaca.
Zato je Miloša treba pohvaliti, saj je nacijo prvi začel pripravljati na tiste lepe nistalgične čase naše svetle demokratćkosocjalistćke bodočnosti, de.
PS
Nu Miloš u tebja, dača jestj tu ilji njet?
LP shaman
sporočil: 18.363
Vrhunska kakovost, dizajnersko pa ponesrečen zadek. Zato pa je
največ fotk sprednje maske:-). Lep dan.
sporočil: 1.476
Uff kakšen kontrast. Duhovno bogastvo arhitekta in duhovna revščina
lastnika. Aja komentar k sliki 1/8.
sporočil: 924
Nu vsjoravno tavariš sekretarj budet katatsja na limuzine, daže v
demokratičeskom socializme. :)
Strani: 1