Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Še 20 let revščine
sporočil: 5.570
Zadnja sprememba: pcs 29.10.2013 22:26
[0329Softb]Mislim, da se je projekt Slovenija že zdavnaj izpridil in usmradil.
Privatizacija, kot si predlagal, je tudi po mojem daleč najrealnejši in najboljši način. V kolikor bi bil "cesar" Slovenije, bi naredil točno to.
Cesar lahko danes samo še joka, kdorkoli že bi to bil.
Lp,
M
Edit: Kar bodo "elite" izgubile zaradi privatizacije (pa itak pozabimo neizbežne one-time provizije), bodo nadomestile z dodatnim ožemanjem gospodarstva in prebivalstva.
sporočil: 4.362
[Inside]Točno to mi je prišlo na misel, ko sem slišal "utemeljitev" Desusove izvršne odbornice, da je treba vlado ohraniti...
Ljudje dobesedno zahtevajo da jih vladajoci se bolj okradejo.
Tudi ce bo 200.000 brezposelnih s poti socializma ne bomo skrenili. Tito bi bil ponosen na nas.
Najbolje, da si tako vlado odnesete domov in jo tam ujčkate, ko vam tako ustreza, idioti zmešani upokojenski! Vaši vnuki pa pohajkujejo naokoli brez dela in vsake perspektive ter životarijo od danes do jutri od vaše penzije. Brez te bi poginili od lakote.
[pirhovec]
> [Dudek]
> >Taki državi ne bo nihče posojal ne vanjo vlagal. Ostala bo zombi.
>
> Aha. Kdo je že govoril o zombijih, pa ste mu j.mater ? Zdaj smo pa naenkrat vsi zombiji.
Ja, posiljevanje s kolektivno krivdo. Jaz nisem kriv, nikdar nisem dal svojega glasu nobenemu derivatu nomenklature.
youtu.be/Qf75IyL8EC0
A potem sva dva? Saj ni mogoče - pri tolikšnih idiotih...
sporočil: 2.669
Zadnja sprememba: anon-69279 29.10.2013 22:43
[Andrejerdna]govori v svojem imenu.
Ljudstvo nima revolucionarnih vstajnikov, te imajo v svoji lasti levičarji.
Ostala raja se pa mirno pustimo j... na sto in en način.
Tako da vlada ostaja do prihoda trojke, ker sami nimamo jajc da bi popucali to nesnago.
jaz se držim spodnjih načel že kar nekaj časa.
dokler nas je malo bo tudi sprememb malo. ko nas bo 1000, 10k, 25k, 50k, 100k, po tem se bodo začela tresti tla, po tem bomo postali vidni in poslušali nas bodo. do tega trenutka nas lahko loči le mesec, ali celo manj, dni. odvisno od vsakega posameznika kdaj bo začel s spremembami pri sebi. žal bomo s tem škodili tudi sebi in tistim, ki jim ne bi radi, na srečo bomo tistim, ki bi jim radi škodili, škodili mucho mucho veliko.
gre se za umetnost možnega, umetnost sprememb, ki so pod našim nadzorom in v naši domeni. preberi si kontrolno teorijo, Wiliam Glasser.
kar je najpomebnejše, gre se da jih zjebemo z igro po njihovih pravilih.
brez ulice, brez razbijanja, brez da damo bandi pokvarjeni motiv da pošljejo policijo in specialce nad nas in obenem s prstom kažejo, lejte jih...
da bi poslali policijo in specialce bi poskrbeli infiltriranci, ker ima banda mafijska preveč za izgubiti.
najlepše v vsem skupaj je, če se vsak sam pri sebi odloči za spremebe, kdo vas pa more kaznovati, ker ne kupujete več čikov, alkota, ker vozite po predpisih, ker ste se zjutraj zbudili z mislijo, fuck nlb/nkbm/a-banko grem zapret račun, da ne nakupujete v mercatorju, da prijavite dursu vse carinike, javno upravne podgane, policaje, ki oddajajo nepremičnine na črno, da boste počakali z nakupom iphona, galaxy-ija ..., ker ste odjavili dodatno zavarovanje, ker ne ločujete smeti, ker ste odpikali gzs/ozs,......, da dragi bralci, spremembe so možne, le v ogledalo se poglejte.
kaj je en mesec, mogoče dva, ajd, tri, odrekanja, če upoštevamo da je cvirntrajbarca na vladi 6,7 mesecev? un cazzo niente!
1. 110% v prometu po pravilih. tu domnevam, da se bodo po tem banditi policajski začeli zmišljevati in lagati za pisanje kazni, zato ni odveč razmisliti o nakupu kamere za v vozilo.
2. imate še trr na nlb, nkbm, abanki? čakate na koga?,
3. od vseh privatnikov zahtevati striktno brez računa. raje vidim da njemu ostane več in manj državi.
4. vožnja z vozilom, minimalno, oz. nujno potrebno. tankanje tam kjer je ceneje, če nanese,
5. nakupovanje hrane,.., tam kjer je ceneje, še posebej tujina v kolikor je smotrno,
6. nakupovanje v merdatorju, najdražjemu sosedu, sayonara,
7. prenehanje z nepremišljenim zapravljanjem na splošno,
8. telefoniranje, zreduciratni na minimum, ali uporaba skypa,...,
9. voda, elektrika, zreducirati na minimum,
10. po možnosti odpovedati rtv naročnino
11. banka, sredstva na vpogled na minimumu. raje keš doma.
12. vsa plačila v čimvečji meri z gotovino. raje dam trgovcu kot banki maržo.
13. vse carinike, skratka javnosektorske pijavke, ki oddajajo stanovanja prijaviti na durs pa naj se jebejo med sabo.
14. ne cinkarit zasebnike, skratka kogarkoli dursu, še posebej s to njihovo zadnjo akcijo. špiclji so pa tako ali tako scum of the scum. za jih pohodit kot ščurka, več niso vredni.
15. prenehanje s kajenjem
16. prenehanje s popivanjem, kvečjemu doma, ali pri komu na vikendu.
17. prenehanje z igranjem lota, ker to je tako ali pa tako davek na bedake.
18. plačilo računov, položnic izključno preko spletne banke
19. odjava od dodatnega zavarovanja (vzajemna)
20. nakup oblačil preko spleta iz tujine (ebay.de)
21. nakup tehnične robe preko spleta iz tujine
22. vso plačevanje z gotovino
23. pogovori s tujino po Skypu oz. predplačiniško kartico iz tujine
24. brezplačni wi-fi internet
25. namesto zapravljanja investicije
26. zdrav duh v zdravem telesu
27. vse življenjsko učenje
18. Občutno manjša provizija kot na šalterju. Zadnjič sem dal provizijo za položnico na NLB šalterju 1,93€!!! Me je skoraj na rit vrglo... Ponavadi dam od 0,20€ do 0,40€.
19. Da tudi to je možno. Lani me je celo dobila angina. Dvakratni obisk zdravnika me je stal 3,5€, ter zdravila 10€. Skupni strošek torej 13,5€ (v celem letu). Res je da če se ti kaj hujšega zgodi, lahko dosti stane, vendar imam lastni “rezervni sklad” za te (nenačrtovane) namene.
20. Cena oblačil občutno nižja, dostava na dom. Če moram kupit recimo čevlje, jih kupim v tujini ali izjemoma v slo trgovini, ampak kupim samo čevlje oz. Stvar, ki jo potrebujem
21. Zopet cena občutno nižja, dostava na dom. Jeba je edino z garancijo, če se je potrebno potem peljat v tujino.
22. Dvig denarja iz banke in plačevanje izključno z gotovino. Odpadejo vse provizije na karticah, bankomatih, trgovinah... ponekod dobiš še celo popust na gotovino.
23. Da, klic (iz Slovenije) iz predplačniške kartice iz Nemčije, je cenejši, kot pa da bi klical iz našega operaterja.
24. Če ga že nimate, ga vsaj omogočite. Se pravi, da prijava ni vezana na geslo. Z sosedom lahko delite stroške. Specifičen primere v glavah Slovencelnov... zakaj bi on imel zastojn če jaz plačam. Pa izgovor, da povezava ne bo delala v redu... Ja kot ,da 24 ur na dan vlečeš filme dol.
25. Namesto, da denar frči od vas, ga raje investirajte v (tuje) delnice, zlato ali kaj drugega. Lahko si kupite tudi kaj luksuza. Jaz sem si recimo kupil teški motor. Lahko ga kadarkoli prodam za ¾ cene. Jaz temu pravim negativna investicija, ker lahko pridem do nekoliko manj denarja, kot sem ga vložil.
26. Zelo pomembno. Zdrava prehrana in gibanje. Odpadejo vsi fast foodi, vse sladke gazirane pijače, torej zopet varčevanje na račun zdravja. Z gibanjem ohranjaš vitalnost, prav tako takrat ne zapravljaš denarja. V vsakem primeru varčuješ.
27. Najbolj samoiniciativno, preko interneta in knjig. Učenje ustvarja nove nevronske vezi v možganih, s tem si tudi “bolj pameten”. Vsekakor pa imaš bolj “odprte oči”. Ni potrebno vpisovati tečajev ali seminarjev za denar... Da nekdo postane mojster (master) nečesa, je potrebno približno 10000 ur. Pač, moraš začet v prvi uri :)
Odpovedati se delu, dnevniku, večeru, primorskim in vsem BS
prekiniti dodatno pokojninsko zavarovanje,..... in naprej še po lastni presoji.
DOPOLNJENO:
odpoved članarine gzs,
odpoved članarine ozs,
ne-ločevanje smeti dokler nam ne dajo popust zaradi ločevanja (tu je potrebna previdnost, da vse dokumente, papirje, pošta, ki vsebuje ime priimek strgate, uničite da banda inšpektorska ne more ugotoviti kdo je bil),...
.. dopolnite seznam...
PS- z veseljem bi rad srečal inšpektorja, ki brska po smeteh, da bi jaz pobrskal po njegovih z..... :-)))
sporočil: 5.835
[dob]O tej pesmici je bilo govora na našem forumu leta 2011. Zanimivo je nadaljevanje, ki ga je napisala danda: "Eno različico tele pesmice smo ponavljali otroci pri štetju, kdo bo lovil. Namesto tiste an ban pet podgan... Pa sploh nismo razumeli, zakaj je mama predlagala, naj rajši štejemo an ban, ker so se nam zdele podgane grde, avioni pa lepi ;)"
Avionček gori gre,
doli meče bombice,
bombica se razleti,
pa povej število ti!
(iz učbenika za tretji razred, 1957)
[sivi pinot barique]
> [XTAXA]
> Sej se zastupva. Brin se lepu pejni u kadi, taku de me rdjč živalski vrt s čito na čjeli na briga kej duosti. :)
čaki prjatu,ma ne da dejlaš brinovc..ma orko...za tašnu medežiju je gotovde potrejbnu sakramejnsku potrplejne.Nej ti rata!
Robert, naredi še kakšno flaškico leskovega olja, tega Simonca bolj nuca kot brinjevo...
sporočil: 6.178
...jaz sem bil 1957 v tretjem razredu...pesmice se ne
spomnim...ampak sem pa že poznal...vrane na veji sedijo, puška
poči, ena pade, koliko jih še sedi...
sporočil: 3.758
[pcs]Hja, se bojim, da imava prav. Za Slovenijo so vsi vlaki že odpeljali.
> [0329Softb]
> Privatizacija, kot si predlagal, je tudi po mojem daleč najrealnejši in najboljši način. V kolikor bi bil "cesar" Slovenije, bi naredil točno to.
Mislim, da se je projekt Slovenija že zdavnaj izpridil in usmradil.
Cesar lahko danes samo še joka, kdorkoli že bi to bil.
sporočil: 1.124
BRAVO - Jašar, BRAVO LUBEJ , bravo slovenčki , vlada vam je danes
ZNIŽALA NETO plačo za 2,99% !!!
Bravo Kohl, BRAVO Simonca !!!
Bravo Kohl, BRAVO Simonca !!!
[dob]..le nasmeh je vedno bolj grenak, poje Ditka.
> [pirhovec]
> Simona, koga si volila 22. aprila 1990? Če si Kučana namesto Pučnika, je tvoja krivda za današnje stanje danes stara 23 in 1/2 let?
pirhovec, tile ljudje trdijo, da hočejo spremembe, a potihoma bi radi takšne spremembe, da kučan kljub spremembam ostane gor in seveda z vlogo, ki jo zdaj ima in jo je vedno imel.
Če kdo jasno napiše, da je treba kučana vtakniti v zapor, ga izločijo iz svoje sredine in mu onemogočijo pisanje člankov.
Potem pa, kot da se ni nič zgodilo, nadaljujejo s pisanjem člankov o propadu Slovenije, pa da bi radi spremembe, ker da so nujne, pa kdaj da so oni že to povedali, pa jih nihče ni poslušal... itd.ddt.
Ajde da se smijemo.
Kajti gre za na naših tleh zelo star vic. Še se spominjam Pučnikovega članka v Perspektivah - drago ga je plačal.
Bojim se, da dandanes ne bi bil nič cenejši, cena pa še bolj perfidna.
sporočil: 277
Pa kaj si ti cel? Kako naj vlada svojim podpirancem, kot sta Jašar
in Ljubej niža plačo?
pri nas se berejo zakoni na različne načine, ampak vsi načini imajo
skupno točko. vsi ti načini so vedno tebi v škodo, minus kakorkoli
da obrneš. vedno si jebena stranka.
[dob]evo sprememb, vsak, ki želi, lahko prične takoj!, caro amico.
> [pirhovec]
> Simona, koga si volila 22. aprila 1990? Če si Kučana namesto Pučnika, je tvoja krivda za današnje stanje danes stara 23 in 1/2 let?
pirhovec, tile ljudje trdijo, da hočejo spremembe, a potihoma bi radi takšne spremembe, da kučan kljub spremembam ostane gor in seveda z vlogo, ki jo zdaj ima in jo je vedno imel.
Če kdo jasno napiše, da je treba kučana vtakniti v zapor, ga izločijo iz svoje sredine in mu onemogočijo pisanje člankov.
Potem pa, kot da se ni nič zgodilo, nadaljujejo s pisanjem člankov o propadu Slovenije, pa da bi radi spremembe, ker da so nujne, pa kdaj da so oni že to povedali, pa jih nihče ni poslušal... itd.ddt.
Ajde da se smijemo.
zate ne dvomim da nisi sprejel ukrepov.
forum.finance.si/?m=...131&single
sporočil: 924
Zadnja sprememba: anon-237381 29.10.2013 23:29
Verjetno nas čaka Ruski scenarij.Enkrat pod Jelcinom, 1998, je Rusija bankrotirala. Denarja ni bilo. Uslužbenci javnega sektorja so hodili v službo zato, da so dobili zastonj boršč (ne plače), sicer pa so poizkusili kaj zaslužiti na črno.
Oficirji so postali varnostniki oligarhov, punce so se odšle prostituirat (Ukrajinke so k nam prišle tam okrog 1994) vzor otrokom so bili gangsterji in prostitutke. Glasbeniki, športniki, znanstveniki, delavci so se masovno odseljevali v tujino.
Ljudje so na okna hiš začeli vgrajevati rešetke in zapahe na vhodna vrata, ki so jih oblekli s pločevino, vsa trgovina je potekala v dolarjih. Še 2007 si moral v sovjetskem mestu iti mimo petih bank in menjalnic, da si prišel do prve trgovine z živili.
V trgovinah ni bilo nič, ekonomija je potekala na principu blagovne menjave. Tako je bilo približno deset let in leta 2000 se je Jelcin z nekaj vodkami v sebi vsem opravičil, ker se njihove sanje niso uresničile.
Po moje bo Evropa pustila, da sami zaprosimo (they'll give us enough rope to hang ourselves) za pomoč oziroma bo počakala, da bomo bankrotirali. Vlada si namerava denar izposoditi na trgu in ob višanju davkov in gibanjih BDP, se nam naslednje leto obeta default. Država pa že zdaj nima denarja, zdaj so izvršbe za prometne prekrške že po treh mesecih.
Takrat se bo zgodilo, da pokojnin ne bo in bodo plača javnim uslužbencem zamudila.
sporočil: 12.753
[0301Nerth]To bo nujno potrebno, vendar se tega premalo zavedamo..Mladi kje ste, začeti se boste morali botiti, za svojo prihodnost............
Ja, res je!!! Dajmo že odpret oči!!! Ali smo sposobni zamenjat tele elite??
sporočil: 37
tole pa je zabavno :
Večino stvari, ki jih omenjaš med 3. in 12. delavci in upokojenci že tako počno, ker pravijo, da drugače ne preživijo. Zdaj se pa vprašaj zakaj se gospodarstvo ohlaja. (če bo teško z odgovorom si poglej iniciativo 45 milijarderjev v ZDA, ki pravijo da je treba davke bogatim povečat, ker oni ne morejo generirati tolikokrat večje povpraševanje kolikokrat večji so njihovi prihodki napram popvprečnemu američanu). Ampak par cvetk pa je vrednih posebnega ogleda:
Se mi zdi, da je vse to z rdečimi lopovi v državi samo izgovor, da ti ni treba plačevati davkov. Če pa te res motijo zgolj lopovi, bi se moral zavzemat za to, da se vse lopove ne glede na barvo pospravi v zapore in se jim nakradeno odvzame. Mimogrede, boš vrnil otroški dodatek, če ga prejemaš, ali ne klical policije ko ti bodo vlomili v hišo? Boš otroke izpisal iz šole?
Sicer pa je cela ta debata pod člankom zgrešena: MDS pravi, da je ključen problem, da so podjetja prezadolžena. Zakaj pa so prezadolžena dragi kolegi? Ker so vodstva (ja tudi ob držanju štange s strani politikov) sprejemala napačne odločitve (menedžerski odkupi, izčrpavanje podjetij ipd.) Ne mi rečt, da pri znanih pogojih poslovanja niste računali na davke in prispevke (ker te vedno vidite kot rešitev za nezmožnost ustvarjanja dodane vrednosti)? Aja, pravite da niste računali na zmanjšano povpraševanje.. Ja kaj pa bo, če bomo znižali minimalno plačo in poslali na zavod za zaposlovanje še ljudi iz JU? Bo povpraševanje zraslo?
Za konec pa:
Večino stvari, ki jih omenjaš med 3. in 12. delavci in upokojenci že tako počno, ker pravijo, da drugače ne preživijo. Zdaj se pa vprašaj zakaj se gospodarstvo ohlaja. (če bo teško z odgovorom si poglej iniciativo 45 milijarderjev v ZDA, ki pravijo da je treba davke bogatim povečat, ker oni ne morejo generirati tolikokrat večje povpraševanje kolikokrat večji so njihovi prihodki napram popvprečnemu američanu). Ampak par cvetk pa je vrednih posebnega ogleda:
3. od vseh privatnikov zahtevati striktno brez računa. raje vidim da njemu ostane več in manj državi.Kaj zdaj, vse pijavke cinkat in ne cinkat zasebnikov? ti ki utajijo davke niso pijavke? Prijavit ja, spiclji pa so scum?
12. vsa plačila v čimvečji meri z gotovino. raje dam trgovcu kot banki maržo.
13. vse carinike, skratka javnosektorske pijavke, ki oddajajo stanovanja prijaviti na durs pa naj se jebejo med sabo.
14. ne cinkarit zasebnike, skratka kogarkoli dursu, še posebej s to njihovo zadnjo akcijo. špiclji so pa tako ali tako scum of the scum. za jih pohodit kot ščurka, več niso vredni.
Se mi zdi, da je vse to z rdečimi lopovi v državi samo izgovor, da ti ni treba plačevati davkov. Če pa te res motijo zgolj lopovi, bi se moral zavzemat za to, da se vse lopove ne glede na barvo pospravi v zapore in se jim nakradeno odvzame. Mimogrede, boš vrnil otroški dodatek, če ga prejemaš, ali ne klical policije ko ti bodo vlomili v hišo? Boš otroke izpisal iz šole?
Sicer pa je cela ta debata pod člankom zgrešena: MDS pravi, da je ključen problem, da so podjetja prezadolžena. Zakaj pa so prezadolžena dragi kolegi? Ker so vodstva (ja tudi ob držanju štange s strani politikov) sprejemala napačne odločitve (menedžerski odkupi, izčrpavanje podjetij ipd.) Ne mi rečt, da pri znanih pogojih poslovanja niste računali na davke in prispevke (ker te vedno vidite kot rešitev za nezmožnost ustvarjanja dodane vrednosti)? Aja, pravite da niste računali na zmanjšano povpraševanje.. Ja kaj pa bo, če bomo znižali minimalno plačo in poslali na zavod za zaposlovanje še ljudi iz JU? Bo povpraševanje zraslo?
Za konec pa:
27. vse življenjsko učenje
sporočil: 1.429
Čeprav so Ukrainke za naše premija!!!! Pri njih je že desetletja
konkurenca, one so urejene U Nulo!!! Naše so ba bolj kmetičke
površne, no podobno kot Prmierka, tak stil!!!!
sporočil: 48.253
[leoncc]V vsakem primeru je bistveno, kako bodo na to odreagirali drzavljani; mokre sanje vecine forumasev so, da se bodo takoj spreobrnili v TeaPartyerje.
Takrat se bo zgodilo, da pokojnin ne bo in bodo plača javnim uslužbencem zamudila.
Problem je v tem, da osebno nisem niti preprican, da ne bo reakcija ravno obratna: klicanje po demokraticnem socializmu in molotovke v podkrepitev zahtevam, razpis novih volitev in zmaga kaksne skrajno leve stranke tipa syriza.
sporočil: 2.339
Ja, plačujemo vašo kozmetiko. Pa nič ne de, saj imamo kavalirja
Karla, ki rešuje Alenko, imamo Igorja nacionale in Janka
velenacionale, pa srečanja z barbiko,...
sporočil: 540
Tovaris Menxhinger, lepo prosim, petctoenaicedemdecetkrat
oprostite. kako prosim ? da naj to ponovim se enaidvajsetkrat
pravite ?
sporočil: 1.620
čas vnosa: 29.10.13 20:07
Se je oglasila ena od bolj odgovornih za stanje v državi ta
trenutek. Za nagrado za svoje pisunstvo je postala celo odgovorna
urednica. Za kozlat.
sporočil: 13.675
[janiprimoz]Kritika je dovoljena, žaljenje ne. Naslednjic gres v cakalnico. Lp, Gustl
Pa ta baba od simonce je totalno butasta !
Pomagala je zjebal šustijaševo vlado in nam s tem vzela zadnjo priložnost, da zlezemo na zeleno vejo. Kako se baba sploh še upa oglašat! Zjebala je vse dobre, iskrive in realne, politično neobremenjene novinarje (Elikan, Kovač). Baba je totalen g**j !
Niti toloko korajže nima, da bi vsaj svoje napake priznala !
Za v arest, skupaj z vso bando f521, f21, murgelskim škratom in vsemi ekomonskimi "doktorji" ! Baba vsaj tiho bodi !
sporočil: 1.355
Če bi bilo tole pisanje mišljeno resno, bi Finance najprej
preklicale opravičilo Mencingerju, takoj nato pa prosilo Stanislava
Kovača, naj napiše še člankov na to temo. On je vsaj verodostojen.
Toplak pač ni.
sporočil: 4
Takšne članke morate objavljati iz dneva v dan. Ljudem je potrebno
jasno povedati kaj se z državo in gospodarstvom dogaja. Povedati je
treba na razumljiv način kaj nas čaka in z imeni in priimki
povedati kdo je odgovoren za stanje v državi. Ljude se bomo potem
le morda do časa prebudili in "vstali" ter izvolili prave ljudi na
prava mesta.
Pa vrnite nam Kovača!
Pa vrnite nam Kovača!
sporočil: 1.355
[OmotK]
Trenutno je rešitev samo ena. Vem, da se ti sliši bogokletno, ampak sprijazni se z realnostjo. JJ na oblast, murgelski boter in vsa njegova balkanska navlaka pa v arest.Zakaj bogokletno, Vsekakor boljše, kot imamo zdaj. Vendar, si predstavljaš vso tisto drhal z redečimi peterokrakami, ki obdaja stanovnika in kučana v Dražgošah, če bi zares do tega prišlo...si predstavljaš, da bi Janša imel jajca porezati pokojnine raznim španskim borcem,njihovim zdaj že vnukom, spomeničarjem in ostali WW2 privilegirani bandi, ki zažira to državo že desetletja...si predstavljaš hanžka, udeta, pirnata, makarovićko, si predstavljaš spomenko, bivšega turka ipd zagovornike "nacionalnega interesa"...
Potem pa še reči, da smo mi gospodarstveniki verniki.
sporočil: 3.223
[kavb0j]Tisto drhal smo imeli možnost videti in slišati. Meni je najbolj ostal v spominu neki džuzepo,ki se je spomil svojega imena Jože takoj,ko je zavohal korist od javnih nastopov.Zakaj on? Verjetno se mnogi tukaj spomnite slike na kateri so mu oči skoraj izpadle,okrog ust pa se mu vleče slina.Še "triglavko" na glavi je potres premaknil.
>[OmotK]
>Trenutno je rešitev samo ena. Vem, da se ti sliši bogokletno, ampak sprijazni se z realnostjo. JJ na oblast, murgelski boter in vsa njegova balkanska navlaka pa v arest.
>Potem pa še reči, da smo mi gospodarstveniki verniki.
Zakaj bogokletno, Vsekakor boljše, kot imamo zdaj. Vendar, si predstavljaš vso tisto drhal z redečimi peterokrakami, ki obdaja stanovnika in kučana v Dražgošah, če bi zares do tega prišlo...si predstavljaš, da bi Janša imel jajca porezati pokojnine raznim španskim borcem,njihovim zdaj že vnukom, spomeničarjem in ostali WW2 privilegirani bandi, ki zažira to državo že desetletja...si predstavljaš hanžka, udeta, pirnata, makarovićko, si predstavljaš spomenko, bivšega turka ipd zagovornike "nacionalnega interesa"...