Izbrani forum: Borza

Izbrana tema: forex 10%+mesečno?

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-297611 sporočil: 1.622
[Borza] Tema: forex 10%+mesečno?
[#2212345] 08.09.13 21:17 · odgovor na: (#2212334)
Odgovori   +    1
[janezpizdek]
[e-enfrice]
V prvem letu, ko sem v Ameriki začel trgovati s CFD-ji, sem na letni ravni, v manj kot pol leta, dosegel 650 odstotkov skupnega dobička. Precej sem kasneje izgubil, ne zaradi neznanja, ampak zaradi tedaj še nedovršene psihe. Kot pripadnik kučanovsko deformirane nacije sem se namreč težje vklopil v ameriško realnost.

Enfrice.
Kot pripadnik kučanovsko deformirane nacije sem se namreč težje vklopil v ameriško realnost.
Hehe. Samo zelo samozavestni dedi lahko to odkrito napišejo. Moj poklon, maestro.

Lp shaman

Shaman, prijatelj ni vse zlato kar se sveti. Tvoj maestro je na tem forumu zaneseno hvalil komunističnega ministra Čuferja. Poišči, če se ti ljubi, jaz dobim drisko, ko samo pomislim na tisto sranje.
Zdaj lahko tisočkrat izjavi, da so kućenovi komunisti sranje, pa me ne bo prepričal, da je kaj drugega kot en velik, ampak res velik šizofreni butec.

:)
Najdi mi tisto banko v Sloveniji, kateri bo Čufer v petih letih znižal vrednost za 150 krat, kot je to naredil Bajuk z NKBM. Če Janša ne bi leta 2004 poslušal tistega faškega cepca od Bajuka, bi bil še danes na oblasti. Ne kontinuiteta, farji in njihovi kmetavzerski osli so spodnesli Janšo. Seveda je Janša tako velik butec, da si tega ne more priznati in trobi naprej svoje bedarije.

Enfrice.