21 min
LJSE ob 13.30: delnice večinoma v zelenem
27 min
Tako Mlekarna Celeia utrjuje povezave od molzišča do trgovin
38 min
Mariborska občina kupila skladišče MLM v Mariboru
51 min
​​​​​​​Sanjska montažna hiša sredi travnika
1 ura
Slovenski SBI TOP prek meje 2.300 točk in je najvišje po januarju 2008
1 ura
Skupina Hunters International končala izsiljevalske napade. Pa je res?
2 uri
V Rimu bo ta teden četrta konferenca o obnovi Ukrajine
2 uri
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
2 uri
Capgemini v prevzem podjetja WNS za 3,3 milijarde dolarjev
3 ure
Delnica Tesle po ustanovitvi Muskove politične stranke v predtrgovanju navzdol
3 ure
Kako Roto osvaja trge v Keniji, Iranu, Singapurju, na Novi Zelandiji, Filipinih …
3 ure
Za zdaj še brez evropsko-ameriškega trgovinskega dogovora, ZDA so zagrozile denimo s 17-odstotnimi carinami na kmetijske pridelke
3 ure
Ljubljanska borza ob 10.30: SBI TOP +0,25 odstotka
4 ure
Električni je neuspešen, zato je tu za polovico cenejši fiat 500 hybrid 4
4 ure
EY-Parthenon skupaj z ekosistemom Ernst&Young svetuje pri nastanku več kot 80 milijard evrov vrednega podjetja, kar je več kot slovenski BDP (Oglas)
4 ure
Evropske delnice v začetku trgovanja navzgor
5 ur
Pocenitev nafte po novici, da Opec+ povečuje črpanje nafte v avgustu
5 ur
Kmetija Pr’Matevž – lepo je biti kmet v Retečah (Oglas)
5 ur
Tako ameriški Lumentum na Škofljici izdeluje optična vlakna za industrijske laserje 1
5 ur
Višje carine bodo začele veljati avgusta; azijske delnice večinoma navzdol

Izbrani forum: Borza

Izbrana tema: TLSG

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

peterw sporočil: 2.041
[Borza] Tema: TLSG
[#2203582] 28.08.13 12:38 · odgovor na: bojan30 (#2203539)
Odgovori   +    1
[bojan30]
Tudi sam sem še pred 14 dnevi pisal na forumu da je TS prodan po 150E DT kar mi je potrdil neimenovan vir blizu TS. Vendar je v začetku tega tedna prišlo do zapletov. TS naj bi šel res v prodajo, vendar brez infrastrukture. V tej obliki je pa veliko manj zanimiv za morebitne kupce. Po mojem TS ne bo prodan, ker ga nihče ne bo kupil brez infrastrukture, če ga pa že bo bo pa cena polovico manjša. Se pravi okrog 80-90E. Skos do zdaj sem bil velik optimist da bodo ti naši politiki vsaj eno večjo privatizacijo izpeljali do bonca. Vendar sem se zmotil, zato sem tudi danes vse svoje delnice TS prodal. Kot sem pred pol leta vsem svojim znancem in prijateljem priporočal nakup delnic TS jim zdaj svetujem da jih prodajo, ker ko bo vlada javno objavila kaj točno bodo v TS prodali bo vrednost delnice strmoglavila.
Zanimivo, da sem se tudi jaz odločil za prodajo. Ampak povpraševanje je pa še vedno in to kar visoko ?!?

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2203582

Strani: 1

bojan30 sporočil: 249
[Borza] Tema: TLSG
[#2203608] 28.08.13 12:52 · odgovor na: peterw (#2203582)
Odgovori   +    3
Da je povpraševanje po taki ceni je res zanimivo. Je bilo pa rečeno da bo TS kupoval lastne delnice. Mogoče je zaradi tega še takško povpraševanje. Ker mi res ni jasno kdo bi po taki ceni kupoval delnice TS glede na veliko negotovosti.

Strani: 1