Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Bratuškova izgublja podporo volivcev, Novakova pridobiva
Strani: 1 2
sporočil: 1.225
Hehe, vlada se je ze ustrasila mogocih protestov in predlagala
spremembo zakona o javnih zbiranjih. Predlagane so drakonske kazni
za organizatorje
web.vecer.com/portal...2005938432
sporočil: 2.890
[barclay]Zakon pa bo sprejel državni zbor s predsednikom Moderndorferjem na čelu. Taistim Moderndorferjem, ki je korakal na lasnkih neprijavljenih protestih.
Hehe, vlada se je ze ustrasila mogocih protestov in predlagala spremembo zakona o javnih zbiranjih. Predlagane so drakonske kazni za organizatorje
sporočil: 4.335
Največja koalicijska stranka Pozitivna Slovenija Alenke Bratušek (na sliki desno) pa je v zadnjem mesecu izgubila dve odstotni točki, volilo bi jo 8,1 odstotka vprašanih.... še mal' pa bodo Pogrebci Slovenije pod pragom ... ju.hef.tajm press
sporočil: 1.849
pristala bo na smetišču zgodovine to je zagotovo ! znana pa bo po
tem, da je imela na tisoče finih idej ladja pa je potonila ona pa
je rabila samo čas !
sporočil: 1.021
Inovativen pristop Ninamedije. Na lestvico so uvrstili vedno
nasmejanega primata kateri sliši na vzklik, Jakić. Ko uvrstijo še
ostalo konkurenco iz živalskega vrta, bo veselje anketirancev
neizmerno.
sporočil: 113
Le zakaj se SD-ju ne mudi na volitve???
Ninamedija???!!!
Za časnik Delo - 700 vprašanih - danes v dobi interneta???!!!
To lahko plozate samo opranim možganom.
Ninamedija???!!!
Za časnik Delo - 700 vprašanih - danes v dobi interneta???!!!
To lahko plozate samo opranim možganom.
sporočil: 419
ze dejstvo da Je POtocnik na vrhu lestvice ,ceprav ga pravzaprav NI
kaze na to koliko je ta anketa verodostojna To pa da so dali vec
NOVI sloveniji pa verjetno kaze na zeljo da bi se skregalo desnico
med sabo
sporočil: 2.392
[tasilo]
Kje je pa kakšen normalen na tej lestvici?
Recimo moj avtomehanik, ki mi je tako lepo zamenjal ABS senzor na sprednjem desnem kolesu, da mu je moja podpora - tudi finančna - zelo zrasla? Kje je moj mesar, ki mi je zadnje nekajkrat dal prav lep kos govedine za župo brez žvadrovne in sem ga zato - tudi finančno - podprl? Kje je moja kelnarca, ki mi je tako zapeljivo pir prinesla, da ji je moja podpora - tudi finančna - zrasla? Po tašestem piru pa še bolj?
Eh, Ninamedia ... pojma vi nimate. :)
PS: Pa tisti, ki mi je klepnil minus, ga tudi nima. :)
Filozof in fizik
Matthew Crawford ima v Richmondu mehanično delavnico za popravilo motociklov. Ima tudi diplomo iz fizike in doktorat iz politične filozofije. Pred leti je bil direktor svetovalnega podjetja v Washingtonu. Plača je bila sicer velika, njemu pa se je, po pravici povedano, zdelo, da ni pravega vzroka, da bi dobival tako visoko plačilo, saj je menil, da njegovo delo nikomur ne koristi. Ni ustvarjal nič oprijemljivega in občutek neuporabnosti, ki ga je vsak dan obhajal delovnem mestu, je bil duhamoren. Po petih mesecih je dal odpoved in odprl mehanično delavnico, ki si jo je vedno želel. »Morda ni v tej moji odločitvi nobene filozofije, morda samo nisem človek za v pisarno.
iz sobotne priloge
sporočil: 203
čas vnosa: 21.07.13 23:31
Ankete vedno dobro služijo za kreiranje javnega mnenja. Ker so
slovenske ovčke na splošno zelo nerazgledane in sledijo večini, se
jih pumpanje in nabijanje o tem kako je bebavi Lukšić najboljša
mogoča stranka v državi,dobro prijema. Spomnimo se drugorazrednega
Tuerka, ki je bil na lestvicah do volitev na katerih je popušil,
vse mesece in leta najbolj priljubljen obraz, številka ena po
anketah Ninamedie in vseh ostalih agencij najetih za kreiranje
javnega mnenja.
sporočil: 6.948
Če bi verjel anketam Ninamedie bi bila danes na oblast LDS. Te
agencije za ustvarjanje javnega mnenja ne zaslužijo objav v resnih
časopisih.
sporočil: 356
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha...
Tele raziskave so res pravljične. Sploh, če jih dela Ninananamedia. A je PS res tako v minusu, da se tudi po izboru "pravih" telefonskih številk ne da čudeža naredit?!
Pa dajte že enkrat nehat tega Potočnika vsiljevat na to lestvico, ker ga nihče niti ne pozna! Kje ga najdete vsak mesec?! Nihče ga nikjer ne omenja, nihče se o njem ne pogovarja,skoraj ga ni zaznati v medeijih, vedno pa ga stisnete med top 5 na lestvici. A GA NEM NAMERNO VSILJUJETE? NAS BO REŠIL?
VERJETNO RES...KOT OSTALI IZ LDS V TEH 20ih LETIH!
Skartka, ninanana...bizarno...Toš, kako pa kaj penzion? Se že kaže? Bo dovolj delovne dobe? Al bo treba počakat do 90ga leta starosti...da bodo vse življenske usluge poplačane z dobrimi raziskavami javnega mnenja?!
Tele raziskave so res pravljične. Sploh, če jih dela Ninananamedia. A je PS res tako v minusu, da se tudi po izboru "pravih" telefonskih številk ne da čudeža naredit?!
Pa dajte že enkrat nehat tega Potočnika vsiljevat na to lestvico, ker ga nihče niti ne pozna! Kje ga najdete vsak mesec?! Nihče ga nikjer ne omenja, nihče se o njem ne pogovarja,skoraj ga ni zaznati v medeijih, vedno pa ga stisnete med top 5 na lestvici. A GA NEM NAMERNO VSILJUJETE? NAS BO REŠIL?
VERJETNO RES...KOT OSTALI IZ LDS V TEH 20ih LETIH!
Skartka, ninanana...bizarno...Toš, kako pa kaj penzion? Se že kaže? Bo dovolj delovne dobe? Al bo treba počakat do 90ga leta starosti...da bodo vse življenske usluge poplačane z dobrimi raziskavami javnega mnenja?!
sporočil: 167
čas vnosa: 22.07.13 09:48
Pa ne vem zakaj se vedno tudi na Financah ( ki naj bi bil ugleden
casopis )povzemate nekredibilno Ninomedio, ki ze veckrat dokazano
ne meri javnega mnenja ampak ga namerno ustvarja, prireja in
zavaja, lastnik je pa mocno levo usmerjen in povezan z levaki. Pa
dajte raje sami izvesti anketo, saj to res ni tako zelo
tezko.
Je kaj cudnega, ce potem "prirejeno" vodi komunjarska stranka SD, ki nam je unicila drzavo in jo zadolzila v samo treh letih do nemogocih stevilk. ....ali pa so Slovenci res najbol zabit in nerazgledan narod na svetu, da podpira take unicevalce Slovenije
Je kaj cudnega, ce potem "prirejeno" vodi komunjarska stranka SD, ki nam je unicila drzavo in jo zadolzila v samo treh letih do nemogocih stevilk. ....ali pa so Slovenci res najbol zabit in nerazgledan narod na svetu, da podpira take unicevalce Slovenije
Strani: 1 2