Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Študentje raje k Titu kot na zaposlitveni sejem

Strani: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10

anon-238577 sporočil: 14.015
[#2123402] 23.05.13 14:07 · odgovor na: anon-318424 (#2123362)
Odgovori   +    1
[kqxu]
torej govoriš na pamet?
daj ti svoje številke na mizo pa bomo videli, kaj bi rad povedal...
anon-274438 sporočil: 2.890
[#2123423] 23.05.13 14:16 · odgovor na: anon-238577 (#2123329)
Odgovori   +    6
[fibonaci]
> [zmrda]
> > [najobj]
> > > [NavadniNimda]
> > > 25. maj si bomo zapomnili še po enem pomemben dogodku: 25. maja 1991 je zločinec Jugoslavenske Narodne Armije v oklepnem vozilu namerno do smrti povozil Jožefa Simčika v Pekrah pri Mariboru, s čemer je ta postal prva smrtna žrtev Jugo-vojske na tleh Slovenije.
> > >
> > > To je bilo še predno je načelnik generalštaba JLA in Titov general Blagoje Adžić po TV povedal naslednje (citiram po spominu): "Ako se Slovenija odmah ne predaje, sravnat ću je zemljom, a sve muškarce odvesti u robiju. Naravno če sve žene biti silovane. Jebaću vam majku, Slovenci!"
> >
> > ... čuj, kaj ti mogoče onemu Dežmanu pomagaš našo novo zgodovino pisat, ha ? ...
> >
> > P.S.: tukaj forum.finance.si/?m=...287&single sem zadnjič že enkrat napisal, kje je vojaški transporter - šofer ga ni mogel videti niti teoretično - pregazil onega Šimčika, fibonaci pa ti je napisal zakaj ... khmm, in če si boš ti še naprej izmišljal in pisal gluposti po totem forumu, bom začel verjeti, da ti pravzaprav nisi samo rahlo trčen, ampak da si v resnici pokvarjen ... aja, in to sl.wikipedia.org/wik...im%C4%8Dik je vse, kar so tvoji neozgodovinarski kameradi, ki kontrolirajo slovensko Wikipedio, uspeli napisati o Jožefu Šimčiku ...
>
> Ti si pezde. Gnilo jajce.
>
> Nazivati ljudi, ki so se uprli aretaciji poveljnika TO z "rajo" je ponižujoče in žaljivo.
>
> Vozilo je zapeljajo naravnost med protestnike, z vnaprej znanimi možnimi posledicami.

jebiga prijateljček, kakorkoli obrneš, ima laž kratke noge, lahko pizdiš in psuješ po mili volji, ampak še vedno si na kratkih nogah in je dvajset+ let malo premalo, da bi lahko nam prodajal svoja gnila jajca, poskusi čez ene petdeset let, ko bodo priče že pomrle...
Pa ti si bolnik... Saj obstaja posnetek, kako oklepnik gazi med folk!
anon-318424 sporočil: 26
[#2123452] 23.05.13 14:31 · odgovor na: anon-238577 (#2123402)
Odgovori   +    3
čas vnosa: 23.05.13 14:10
ne morem jih dati na mizo, mi jih namreč nisi hotel zaupati, saj nisi Dedek Mraz, niti moja varuška (itd.), ker imaš ti pač bolj pomembno delo in imaš zanesljive vire, ki jih nisi pripravljen z nikomer deliti :)
siap sporočil: 2.195
[#2123476] 23.05.13 14:45 · odgovor na: najobj (#2123324)
Odgovori   +    8
Khm,.. a na cesti, ker če bi bil na pločniku, khm, potem nebi pisal idiotizmov!!

Pismo pa si res relativizatorski kreten

Ja in jaz sem res bil tam, na srečo na cesti !!!
najobj sporočil: 32.708
[#2123501] 23.05.13 15:04 · odgovor na: siap (#2123476)
Odgovori   +    2
[siap]
Khm,.. a na cesti, ker če bi bil na pločniku, khm, potem nebi pisal idiotizmov!!

Pismo pa si res relativizatorski kreten

Ja in jaz sem res bil tam, na srečo na cesti !!!
... čuj, jaz sem bil že dovolj blesav, da sem bil takrat sploh v bližini (20-30 m), ampak da bi pa bil tako blesav, da bi se postavil pred transporter, ki se je začel premikat ali pa da bi se v tisti gužvi celo obesil na njega ... no, tako blesav pa res nisem bil ... aja, in zakaj si bil ti na cesti in ne na pločniku, ha ? ...

P.S.: in kaj praviš, da sem napisal in da ni res ? ...
[#2123520] 23.05.13 15:16 · odgovor na: (#2123494)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: najobj 23.05.2013 15:18
[NavadniNimda]
> [najobj]
>
> ... čuj, kaj ti mogoče onemu Dežmanu pomagaš našo novo zgodovino pisat, ha ? ...
Aha, vidim, da bi ti Dežmana poslal v gulag, kot je nedavno vsem tistim, ki ne podpirajo Komunizma zagrozil Žižek.

Če bi jaz poslal prek foruma tebe, ali kakega drugega člana Saveza Komunista v zapor, ali vam grozil z bombardiranjem (česar NE počnem), bi bil deležen Policije in očitkov, da sprožam sovražnost. Če to počenja Žižek, je pa vse v redu, ane. Da te ni sram!

> P.S.: tukaj forum.finance.si/?m=...287&single sem zadnjič že enkrat napisal, kje je vojaški transporter - šofer ga ni mogel videti niti teoretično - pregazil onega Šimčika, fibonaci pa ti je napisal zakaj ... khmm, in če si boš ti še naprej izmišljal in pisal gluposti po totem forumu, bom začel verjeti, da ti pravzaprav nisi samo rahlo trčen, ampak da si v resnici pokvarjen ... aja, in to sl.wikipedia.org/wik...im%C4%8Dik je vse, kar so tvoji neozgodovinarski kameradi, ki kontrolirajo slovensko Wikipedio, uspeli napisati o Jožefu Šimčiku ...

Ej, kaj ima vojaški transporter za delati na ulicah? Kakor vemo, so tanki, vojaški transporterji in podobna vozila, namenjeni obrambi pred oboroženo agresijo, ne pa gazenju po civilistih. Sem mislu, da je to rezervirano za Argentinske fašistične vojaške hunte, ampak očitno velja tudi za Jugoslavenarsko banditsko hunto, ki ji poveljuje Savez Komunista in predsedstvo SFRJ.

Kar spomni se, kaj so zločinci Jugoslovanske Ljudske Armade počeli na Hrvaškem in v Bosniji, prirejali so prave množične pokole, tudi po Kosovu so takole gazili po neoboroženih civilih, ki so "ogrožali" socializam i nesvrstanost pofukane zločinačke Titove Jugoslavije.
... OK, bom pa drugače vprašal ... čuj, kaj je tebe že kdo povabil, da bi bil za njega spin doktor ? ...

P.S.: jaz sem napisal samo tisto, kar si ti napisal in kar ni glih najbolj v skladu s tistim, kar sem jaz videl na lastne oči ... aja, in ne mene ampak onega Gorenaka vprašaj, kaj imajo podobna vozila skupaj s konjenico in s helikopterji delati na cesti ... ajde, s helikopterji v zraku in ne na cesti, da mi ne boš očital, da lažem ...
anon-245582 sporočil: 5.963
[#2123524] 23.05.13 15:20 · odgovor na: anon-238577 (#2123399)
Odgovori   +    6
+
da ne boš presenečen, ko boš spet videl take prizore.
-----------------------------
Ja, vse je moogče. Jesen bo res vroča.
[#2123554] 23.05.13 15:37 · odgovor na: (#2123535)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: najobj 23.05.2013 15:39
[NavadniNimda]
Zdele že mau preveč pretiravaš v svojem provociranju in zagovarjanju zločinov Jugoslovanske Ljudske Armade.

Tule je video BBC, kjer se vidi, kaki zločinci so bili pripadniki JNA in njihovi pozverinjeni komandantje iz Beograda - tako člani Jugo Partije, kot predsedstvo SFRJ:
"Opsada Sarajeva: Najduža Opsada Jednog Glavnog Grada u Historiji Modernog Ratovanja":
www.youtube.com/watc...r_embedded

Evo slika, kjer se vidi, kako so pripadniki JNA praznovali 25. maj leta 1995 v okolici Tuzle (Bosnia). Verjetno so tudi oni, tako kot Simčik, na vrat na nos rinili pod topovske krogle in so si sami krivi, ane Najobj:
hyde-park.si/sitefil...arkale.jpg (POZOR: slika Jugoslovanskega zločina je zelo eksplicitna!)
... čuj, zdele pa ti že mau preveč spinaš ... evo, zdele si že mau slajzat začel ...

P.S.: če ne veš, kaj je to slajz, vprašaj našega Gustlna ... khmm, ker Gustl se na tenis spozna ...
anon-35163 sporočil: 30.643
[#2123573] 23.05.13 15:51 · odgovor na: (#2123535)
Odgovori   +    0
Ti pa že ves čas krepko pretiravaš v svojem moraliziranju in obsojanju vsega živega in mrtvega.

Predlagam ti, da vpričo obsojanja vrednih pojavov protestno padeš v nezavest. Baje pomaga.
[#2123610] 23.05.13 16:07 · odgovor na: najobj (#2123501)
Odgovori   +    7
Pišem zeeelo poočasi, khm, saj veš zakaj, nda??

Na P L O Č N I K U, khm, morda ti bo lažje razumeti TROToar

ps. Rojen v neposredni bližini Magdalenskega parka.press
[#2123622] 23.05.13 16:13 · odgovor na: siap (#2123610)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: najobj 23.05.2013 16:18
[siap]
Pišem zeeelo poočasi, khm, saj veš zakaj, nda??

Na P L O Č N I K U, khm, morda ti bo lažje razumeti TROToar

ps. Rojen v neposredni bližini Magdalenskega parka.press
... čuj, pišeš mogoče res zelo počasi, ampak očitno še vseeno hitreje, kot misliš ...

P.S.: počasi preberi, kje si ti tam zgoraj napisal, da si stal ... khmm, in kaj sem ti jaz odgovoril oziroma sem te retorično vprašal ... no, in če ti še vedno ne bo nič jasno, ti jaz pač ne morem pomagat, jebiga ... aja, jaz sem bil rojen v bolnici v neposredni bližini Magdalenskega parka, ker je to zelo pomembno, kje je kdo stal, ko so Šimčika pregazili ...
[#2123632] 23.05.13 16:19 · odgovor na: najobj (#2123622)
Odgovori   +    5
Relativizator, noch einmal-PLOČNIKU !!!
anon-271081 sporočil: 192
[#2123733] 23.05.13 17:50 · odgovor na: anon-35163 (#2123148)
Odgovori   +    1
Tokrat si zaslužiš tudi moj plus, čeprav se v marsičem ne strinjam s tabo. Ker je tole dejstvo:

[thadner]
O Titu pa toliko: v njegovih časih ni bilo kave, banan, čokolade, olja, gradbenega materiala, bencin na par/nepar ter na bone. Sedaj vse to imamo, pa so ljudje vseeno zamorjeni.

. . . ker nimajo denarja za zgoraj našteto.

Še popravek: Bencin na par/nepar ter na bone ipd smo imeli po tem, ko je bil Tito že mrtev, v 1980tih.

Res je to..da se nam vse, po kar smo včasih hodili v Avstrijo in Italijo danes smeji s polic naših trgovin, pa si marsičesa ne moremo privoščit...ampak..iskreno, moji starši so hodili čez mejo po kavo in pralni prašek in kakšno čokolado za otroke, ker za kaj več TUDI ni bilo..

Pa boni so bili tudi res po njegovi smrti..

Ne glede na vse to, naj napišem stavek, ki sem ga nekoč slišala...MI SMO BILI TAKRAT BOGATI,KUPOVALI SMO MARKE,NEMCI PA SO MORALI DELATI ZANJE :)
[#2123839] 23.05.13 19:48 · odgovor na: siap (#2123632)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: najobj 23.05.2013 19:49
[siap]
Relativizator, noch einmal-PLOČNIKU !!!
... čuj, če bi ti rad, da ti sploh še kdaj kaj odgovarjam, mi napiši lepo po slovensko, kaj te muči oziroma kje in kako sem se jaz zlagal, ker se namreč s totimi tvojimi trotli na trotoarjih in z ostalimi rebusi ne mislim jebat in ugibat, kaj si z njimi hotel povedat, ker tega itak še sam ne veš ... aja, in totega relativizatorja tukaj in onega relativizatorskega kretena tam zgoraj si vtakni točno tja, od koder si ju potegnil ...

P.S.: najprej še enkrat preberi vse, kar je napisal NavadniNimda, kaj sem mu napisal jaz, pa kaj si potem napisal ti, ko si uletel s svojimi rebusi ...
[#2123848] 23.05.13 20:06 · odgovor na: najobj (#2123839)
Odgovori   +    8
Najob, ..
-znam te tico dok si još u jajetu bila
-znam te krokodilu, dok si još martinček(gušter) bio
-znam te puško, dok si pištolj bila,...

Na curak mi gre tvoje relativiziranje in "obešenjaštvo".
raja, kaj ima za delat na cesti,...

Svinjar je peljal 90% po pločniku in ni res, da se iz BRDM-2 ne vidi !! Še več, točno nad okencem komandirja vozila je oprijemalo za katerega se je pokojni držal.

Vse ostalo je nepomembno, preprosto reveža-Simčika so malomarno umorili.

Za rajo pa se zamisli, khm in tudi jaz sem besen, ko pogledam kaj smo naredili iz moje ljube domovine in v glavnem RELATIVIZATORJI najbolj pomagate murglski mafiji obdržati to stanje

murgl vas ma rad.press
anon-207543 sporočil: 560
[#2123939] 23.05.13 21:59
Odgovori   +    7
a lahko tega diktatorja in krvnika slovencev umaknete z dnevnega reda...
anon-35163 sporočil: 30.643
[#2123954] 23.05.13 22:11 · odgovor na: anon-207543 (#2123939)
Odgovori   +    1
Zadnja sprememba: anon-35163 23.05.2013 22:12
Ne. Je preveč luštno zlorabljati zgodovino za moraliziranje.
anon-286052 sporočil: 317
[#2123983] 23.05.13 22:47
Odgovori   +    3
da si razširijo obzorja jih ni treba voziti v kumrovec ali na koroško ali pa kam drugam v tujino. kar slovenijo naj si ogledajo....
anon-318424 sporočil: 26
[#2124268] 24.05.13 08:36 · odgovor na: (#2123705)
Odgovori   +    0
čas vnosa: 24.05.13 08:30
Namerno zavaja, ker misli, da smo otročji.
seveda, vendar ne samo on, takšnih zavajalcev je povsod polno...
[#2124550] 24.05.13 10:50 · odgovor na: siap (#2123848)
Odgovori   +    3
[siap]
Najob, ..
-znam te tico dok si još u jajetu bila
-znam te krokodilu, dok si još martinček(gušter) bio
-znam te puško, dok si pištolj bila,...

Na curak mi gre tvoje relativiziranje in "obešenjaštvo".
raja, kaj ima za delat na cesti,...

Svinjar je peljal 90% po pločniku in ni res, da se iz BRDM-2 ne vidi !! Še več, točno nad okencem komandirja vozila je oprijemalo za katerega se je pokojni držal.

Vse ostalo je nepomembno, preprosto reveža-Simčika so malomarno umorili.

Za rajo pa se zamisli, khm in tudi jaz sem besen, ko pogledam kaj smo naredili iz moje ljube domovine in v glavnem RELATIVIZATORJI najbolj pomagate murglski mafiji obdržati to stanje

murgl vas ma rad.press
... čuj, da se midva ne bi zdaj brezveze v nedogled nategovala, si ti najprej še enkrat poglej posnetek forum.finance.si/?m=...358&single , ki je RJSlo nalimal, potem pa ti lahko zaradi mene še vedno trdiš, da so Šimčika umorili, jaz pa bom še vedno trdil, da je bila tisto nesreča, ker če bi kdo hotel koga umoriti, se s transporterjem ne bi komaj premikal, ampak bi s polno hitrostjo zapeljal v množico ...

P.S.: za totega relativizatorja pa se bom delal, da ga nisem videl ...
anon-43949 sporočil: 4.362
[#2124748] 24.05.13 12:40
Odgovori   +    10
"Romanje v Kumrovec spodbuja kritično misel, pravijo v študentski organizaciji, zato ga sofinancirajo"

Romanje v Kumrovec bi lahko razumeli, če bi šlo za kakšne senilne upokojence v osmem in devetem desetletju življenja, ki bi radi počastili svojega mladostnega fuererja, za katerega so počeli vse mogoče, do najhujših zločinov.

Za današnje študente pa je to lahko le slaboumna domislica in svojevrsten škandal, ki lahko lepo pokaže miselni domet mladih generacij v času, ko kosi huda kriza, ki obeta slabe čase prav tem generacijam.

Očitno upajo, da jih bo iz krize rešil mrtvak, obremenjen z neštetimi zločini nas jugoslovanskimi narodi, nad Slovenci še posebej hudimi.

Se pa temu niti ni čuditi, ker je propagandni stroj "levice" v zadnjem času pospešil bruhanje lažnih informacij o bojda tako lepih časih, ko nam je komandiral maršal - rdeče zvezde se lesketajo spucane, sramotni kamniti napisi so skrbno negovani in prebeljeni, kot nikoli v času maršala niso bili.

Toda, od kod se napaja ta stroj - ali se ne napaja bodisi derektno, bodisi posredno iz državnega proračuna, torej iz žepa davkoplačevalcev, ki trpijo krizo?
Tako kot sofinanciranje tega obžalovanja vrednega romanja.

Finance pa je treba pohvaliti, da so napisale kritično besedo o tem škandaloznem zdrsu zdrave pameti današnje študentarije.
Hvala tudi fakultetam in sploh šolstvu za prizadevno oblikovanje njihove očitno zelo kratke pameti...
anon-293387 sporočil: 158
[#2124925] 24.05.13 14:14
Odgovori   +    3
Idiotizem na kvadrat s ŠOFDV na čelu!
[#2124928] 24.05.13 14:16 · odgovor na: najobj (#2124550)
Odgovori   +    3
Khm,.. draga, res je, da sem nag ležal na pupi,
res je, da sem ga imel noter,
migal pa nisem,...

khm, in če bi ti blagovolil še enkrat pogledati posnetek bi "lahko"(vse je lahko, če je volja) videl, da je prav veselo stopil po "gasu" in tudi Oder je to komentiral novinarju, tako da??

ps khm, deluješ bolj v stilu Bob Rocka, kot najobjestnejšega br. 1

obleči se, da te ne bo čez vikend zeblo

pps. Danes še murgl priznava "krivdo"

ma smo se hecali.press
anon-163346 sporočil: 3
[#2124942] 24.05.13 14:22
Odgovori   +    1
čas vnosa: 24.05.13 13:08
Korektno vse do avtorskega dela prispevka. Dragi avtorici, ali sta takšne povezave, ki so povsem odveč in izven konteksta, vajin umotvor ali so vam tako naročili uredniki? Kakovostno novinarstvo to ravno ni.

Primeri uporabe vajine logike:
S 1300€ bi lahko vzdrževali tank cel teden.
S 1300€ bi lahko plačal skoraj pet letnih naročnin na Finance.

Namesto, da bi delal je šel k maši.
Namesto, da bi bral Finance se je učil.

A ne, da se da s takšno logiko vse postavit v malce čudno luč?
[#2124975] 24.05.13 14:35 · odgovor na: siap (#2124928)
Odgovori   +    2
[siap]
Khm,.. draga, res je, da sem nag ležal na pupi,
res je, da sem ga imel noter,
migal pa nisem,...

khm, in če bi ti blagovolil še enkrat pogledati posnetek bi "lahko"(vse je lahko, če je volja) videl, da je prav veselo stopil po "gasu" in tudi Oder je to komentiral novinarju, tako da??

ps khm, deluješ bolj v stilu Bob Rocka, kot najobjestnejšega br. 1

obleči se, da te ne bo čez vikend zeblo

pps. Danes še murgl priznava "krivdo"

ma smo se hecali.press
... čuj, če bi se mi dalo, bi te zdaj vprašal, zakaj tebe ni noben povozil, ampak ker se mi ne da, te ne bom nič več vprašal ...
[#2125288] 24.05.13 17:23 · odgovor na: najobj (#2124975)
Odgovori   +    2
..čuj, če bi se mi dalo bi ti celo odgovoril,khm,..aja, čas je moj zaveznik, nda??

ps. se mi zdi ali so toti rdečuharji dobli po pi pički od frau pa še niso dojeli, da jim je frau dala po pizdi, nda??

je že dobro, da si levo na sredini, čće???
NimbusN sporočil: 228
[#2125733] 25.05.13 09:48 · odgovor na: Gustl (#2123067)
Odgovori   +    11
Ker sem sam prezivljal mladost "u Radolc" kjer je tole drustvo registrirano, sem povprašal sestro, kdo so to za eni beboti, pa sem bil nemalo presenecen nad odgovorom, ko sem izvedel, da tole organizira del radovljiske "elite" in je udelezba (s pionirskimi kapicami in rutkami) takorekoč obvezna. Organizatorji in aktivni clani so tudi zaposleni na upravni enoti, recimo. Zastopnica drustva je obmocna predsednica Rdecega kriza Slovenije (tole drustvo, ki organizira Dan mladosti je registrirano na istem naslovu kot Obmocni Rdeci kriz itd.)... No, jaz sem vseeno upal, da je tule posredi lokalna mladez, ki socializma ni niti povohala, ampak, zal, kot daje slutiti že vabilo, se nad tem socializmom navdusujejo predvsem tisti, ki so ga dejansko doziveli...
Neuvrscen sporočil: 1.779
[#2126103] 25.05.13 17:03
Odgovori   +    2
Če slučajno koga zanima, je na Siolu kratek utrinek s tega "seminarja o kritični misli": www.siol.net/novice/...dosti.aspx
thadner sporočil: 24
[#2126249] 25.05.13 21:12 · odgovor na: (#2126139)
Odgovori   +    1
Vsak ima pravico do svojega mnenja. Tudi ti, ki praviš, da sem jaz butl, čeprav jaz vem, da to ni res. Tudi jaz bi lahko rekel, da si ti imbecil, pa te v bistvu sploh ne poznam, zato je vprašanje, če bi to bilo res.
anon-319008 sporočil: 4
[#2126345] 26.05.13 05:46 · odgovor na: FIN-368181 (#2121224)
Odgovori   +    2
čas vnosa: 26.05.13 01:36
Kumrovec je pa res prva destinacija, ki jo današnja generacija študentekov FDVja res ne sme preskočiti - za lažje razumevanje. Kam bodo organizirali naslednjo ekskurzijo? Jih bodo peljali h Strojanom? Mogoče na Ig h Tovšakovi?

Tale izjava Gorenška o njihovih aktivnostih - tista predavanja o izdelavi spletne strani so povsem neuporabna za 90% študentov. Kje ima pa čas delodajalec še klikat in raziskovat kandidata, prosim vas lepo. Ta predavanja je odvodil Zajšek iz Sonce.net. Vse lepo in prav, ko ima spletna stran vsebine in je prilagojena iskalnikom, kar pa je Zajšek rahlo preskočil, honorarja pa seveda ne. Toliko o tem kako Gorenšek in njegovi bdijo nad vsebinami predavanj in strokovnih ekskurzij.

Strani: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10