Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Koliko stane najem sobe za dnevni počitek
Strani: 1 2
sporočil: 52
hmm, vidim , da vam ni popolnoma jasno kje je soba zmerej in že
dolga leta skorej džabe ??... študentski domovi so pravi raj za te
zadeve, sobo lahko najameš za 5 eur,....
sporočil: 28.026
"Če bi radi pri izkazovanju ljubezni in pomanjkanju prostora, kje
to početi, raje izbrali recimo gozdiček ali avto, premislite še
enkrat. Po zakonu o varstvu javnega reda in miru je spolno
občevanje na javnem kraju vredno od 209 do 418 evrov denarne
kazni."
smerokaz ob cesti na areh: fuk plac
:)
sporočil: 6.084
[crt]Pazi ti njega, poznavalec... kdo bi si mislil, pa še ljubljančan :)
"Če bi radi pri izkazovanju ljubezni in pomanjkanju prostora, kje to početi, raje izbrali recimo gozdiček ali avto, premislite še enkrat. Po zakonu o varstvu javnega reda in miru je spolno občevanje na javnem kraju vredno od 209 do 418 evrov denarne kazni."
sporočil: 32.626
Zadnja sprememba: najobj 19.04.2013 10:50
[crt]... čuj, pa sploh ni treba do vrha, ker je do Veronike čisto dovolj ...
pa areh je super bicikl destinacija...
sporočil: 5.515
[crt]Zdaj pa (drugače) razumem tvoje navdušenje nad biciklom :)
pa areh je super bicikl destinacija...
M
sporočil: 3.757
[Vinci]Eni (za Črta to ne velja !!!) samo sedež iz štange snamejo.
Kako potem "to" s kolesom počneš? :)
jebovas (aha, ze spet) (eh!) ... clovek samo lepo dokumentarno
potopisno poda opazko, pa... :)
sporočil: 10.854
hehe... no no saj je prav da spoznavamo lepote in čare Slovenije
tudi drugače.. interier pa to :)
sporočil: 6.972
To pa je tema za v Finance.
Tako sobo ali ponudnik lahko sobo trikratno proda na dan, samo urnik naredi, da se ga stranke držijo, love do krova, a Durs nič ali malo za povohat kakšnih sto do dvesto evrov na leto , ha, ha, ha.
Spet Durs nesposoben.
Tako sobo ali ponudnik lahko sobo trikratno proda na dan, samo urnik naredi, da se ga stranke držijo, love do krova, a Durs nič ali malo za povohat kakšnih sto do dvesto evrov na leto , ha, ha, ha.
Spet Durs nesposoben.
sporočil: 3.048
[crt]V Ljubljani so bili v mojih časih popularni PST pri Večni poti, pa tenis placi v Klečah pa Golovec pa še kaj. Za danes pa ne vem, sem mislil da vse čez FB naredijo :P
"Če bi radi pri izkazovanju ljubezni in pomanjkanju prostora, kje to početi, raje izbrali recimo gozdiček ali avto, premislite še enkrat. Po zakonu o varstvu javnega reda in miru je spolno občevanje na javnem kraju vredno od 209 do 418 evrov denarne kazni."
evo tu je en tematski zemljevid, verjetno se kaksen najde tudi za
druge kraje.
sobotainfo.com/novic...2490/?s=pf
sporočil: 3.048
[crt]Pametno, najboljši placi so daleč od štaba, dobro si izbral, MB pa Pomurje...
evo tu je en tematski zemljevid, verjetno se kaksen najde tudi za druge kraje.
sporočil: 1.693
[crt]OK crt, o nadmorski višini si se prepričal. Spet 2 zakona, ki sta si v naspprotju: zakonu o varstvu javnega reda in miru : zakon o bližini Boga nad 1000 m
sporočil: 4.602
Jaz malo računam na to, da bo Janković tako kot je zrihtal bicikle,
rešil tudi ta problem v najlepšem mestu na svetu, da se bo dalo
sobice diskretno najeti za par ur kar z urbano. Potem ti do popolne
zmage manjka samo še tajnica, ki nima predsodkov.
Zadnja sprememba: crt 19.04.2013 12:53
[denac]mislim, da ima v okolici lj motel medno taksen sloves, prav tako se iz tistega casa.
V zgodnjih 70. letih mi je receptor hotela Orel v Mariboru povedal, da se da pri njih najeti sobo "za dnevni počitek". In v razgovoru omenjal točno to, kar piše v članku. Torej smo pri nas s tem začeli še v komunizmu.
tukaj se sicer bolj nobl pohvalijo --
Kompas Motel Medno je prvi motel v nekdanji Jugoslaviji in je bil zgrajen leta 1964. Daleč naokoli so ga ljudje poznali kot kraj, kjer so se zbirali in sestankovali pomembneži. Med njimi tudi nekdanji predsednik Republike Jugoslavije, Josip Broz Tito.
vendar na ceniku...
Dnevni počitek
(od 6.oo do 18.oo ure)
40,00 €
www.epiceco-hotels.c...ljubljana/
... oziroma jim je zgleda to celo udarni produkt:
JIN IN JANG:
• Dnevni počitek za dve osebi
• Erotični paket presenečenja
• Steklenica penine in čokolada
• Dekoracija s svečkami
Cena: 69,00 €
www.epiceco-hotels.c...etov.html/
stick to your core business pravijo :)
[dronyx]Tako, to so pravi podjetniki z idejo- town-cycle sex.(TCSU(rbana)- ponudba, ki v svetu vodi.
Jaz malo računam na to, da bo Janković tako kot je zrihtal bicikle, rešil tudi ta problem v najlepšem mestu na svetu, da se bo dalo sobice diskretno najeti za par ur kar z urbano. Potem ti do popolne zmage manjka samo še tajnica, ki nima predsodkov.
Zoki te bo vesel, nadgradnja pač.
[mhorva35]eh!
Tako, to so pravi podjetniki z idejo- town-cycle sex.(TCSU(rbana)
stvar se izvede pod znamko in domeno goni.se
(domena je zgleda celo fraj - za moj finder's fee se javite in sporocim stevilko racuna)
sporočil: 112
Zadnja sprememba: anon-312268 19.04.2013 13:32
Jaz ne verjamem, da toliko je toliko ljudi nezvestih!Vedno pravim, da ljudje nismo opice, da se ne bi mogli zadržat, najprej je treba prekinit zvezo oz se ločit potem si svoboden in nikogar ne moreš prizadet. Da nekoga s katerim živiš ali si poročen prevaraš je to kaže na najnižje možno stanje morale človeka.
[crt]Hallo, malo površnosti pa imamo Ljubljančani ....e.se !
> [mhorva35]
> Tako, to so pravi podjetniki z idejo- town-cycle sex.(TCSU(rbana)
eh!
(domena je zgleda celo fraj - za moj finder's fee se javite in sporocim stevilko racuna)
sporočil: 5.515
[crt]Cool it, saj vemo kakšni ste kolesarji:
> [mhorva35]
> Tako, to so pravi podjetniki z idejo- town-cycle sex.(TCSU(rbana)
eh!
machinearts.com/bike/pbs1.jpg
Pa brez zamere, hec je hec, pol leta sem čakal na priliko, da to nekam prilepim :)
Lp,
M
sporočil: 122
"...Po zakonu o varstvu javnega reda in miru je spolno občevanje na
javnem kraju vredno od 209 do 418 evrov denarne kazni..."
Ni nujno.
Spolno občevanje na javnem kraju je prekršek samo v primeru, če s tem koga motite, povzročite vznemirjenje ali zgražanje ljudi (ZJRM-1, 7. člen, 3. odstavek). V praksi to pomeni, da vas mora nekdo prijaviti.
Ni nujno.
Spolno občevanje na javnem kraju je prekršek samo v primeru, če s tem koga motite, povzročite vznemirjenje ali zgražanje ljudi (ZJRM-1, 7. člen, 3. odstavek). V praksi to pomeni, da vas mora nekdo prijaviti.
sporočil: 14.712
[Endimion]Glih obratno, na štangi jo zrajca ;)
Črt a najprej jo na biciklu pol pa na štangi matraš... lol :)
"...Po zakonu o varstvu javnega reda in miru je spolno občevanje na
javnem kraju vredno od 209 do 418 evrov denarne kazni..."
Zdaj šele kapiram zakaj se vsak večer po gozdu tako zelo zavzeto vozijo policaji.
V Mengšu pri bajerju se je včasih seksalo tudi na treh, štirih koncih hkrati, sedaj se pa vsako uro tja pripeljejo domžalski(včasih celo kamniški) policaji in je območje kot bi izumrlo.
Sicer pa so pri meni enkrat ravno zamudili in ker sva samo še odroševala šipe policaj ni mogel drugega, kot, da je rekel, če sva že dolgo tu;)
Zdaj šele kapiram zakaj se vsak večer po gozdu tako zelo zavzeto vozijo policaji.
V Mengšu pri bajerju se je včasih seksalo tudi na treh, štirih koncih hkrati, sedaj se pa vsako uro tja pripeljejo domžalski(včasih celo kamniški) policaji in je območje kot bi izumrlo.
Sicer pa so pri meni enkrat ravno zamudili in ker sva samo še odroševala šipe policaj ni mogel drugega, kot, da je rekel, če sva že dolgo tu;)
[prdovan]Ah Ježca, čez cesto ob teniških igriščih ter ob Savi se dogaja.
Ježca, fantje.
sporočil: 32.626
[Maj]... ja, in ker Črt za razliko od vseh ostalih tukaj ni glih najbolj anonimen, zdaj lahko samo upa, da njegova žena ne bere totega foruma, če seveda tudi ona ni navdušena kolesarka ...
> [Endimion]
> Črt a najprej jo na biciklu pol pa na štangi matraš... lol :)
Glih obratno, na štangi jo zrajca ;)
P.S.: ker se mi Črt zdi čisto v redu ded, držim pesti za njega ...
Strani: 1 2