Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030
sporočil: 185
Ja zelo lepo! Kje pa je objavljeno vabilo, da se prijavim na Brdo,
ob kateri uri se začne, ali smo navadni ljudje lahko vsaj med
gledalci ali poslušalci????.
Ali lahko na umotvore razpravljalcev takoj ali pa vsaj na koncu oddamo ali dodamo svoj komentar???????. To bi bio to, tako delajo recimo v Avstriji. Vedno je ob ministru ali profesorjih še kak kmet , obrtnik , trgovec ali rokodelec pa tudi poslušalstvo, avditorij, ki ima tudi pravico komentarja. Ali se ta nakladač upa organizirati kaj takega, ne upa si, KER BI TAKOJ IZVEDEL RESNICO, resnica pa za komuniste ni vizija.
Vnaprej si upam napovedati, da bodo vizionarji 2030 izbrani iz rdeče kamarile
FORUM 21, z dodatki profesorjev FDV, in drugih " znanstvenih ustanov", zaključki pa se bodo končali z "NEKOČ BO".
LP
ziljan
Ali lahko na umotvore razpravljalcev takoj ali pa vsaj na koncu oddamo ali dodamo svoj komentar???????. To bi bio to, tako delajo recimo v Avstriji. Vedno je ob ministru ali profesorjih še kak kmet , obrtnik , trgovec ali rokodelec pa tudi poslušalstvo, avditorij, ki ima tudi pravico komentarja. Ali se ta nakladač upa organizirati kaj takega, ne upa si, KER BI TAKOJ IZVEDEL RESNICO, resnica pa za komuniste ni vizija.
Vnaprej si upam napovedati, da bodo vizionarji 2030 izbrani iz rdeče kamarile
FORUM 21, z dodatki profesorjev FDV, in drugih " znanstvenih ustanov", zaključki pa se bodo končali z "NEKOČ BO".
LP
ziljan
sporočil: 8.690
Tako mlad Armanček, pa že spominja na Titeka. Kr neki lupeta tje v
tri dni. Tiitek je enkrat vprašal svojega pucfleka na letališču :
Ali kam gremo ali smo od kje prišli ?
sporočil: 545
Zadnja sprememba: anon-185492 07.04.2013 20:26
Organiziran je že prvi sejem pokopališke opreme, ker je ta
dejavnost ocenjena za zelo perspektivno.
sporočil: 1.234
Tisti podpis takrat pa mu lahko stejemo in oprostimo kot mladostno
zablodo....Ker si tako širokogruden, bomo tudi tebi klobasanje na
forumu smatrali kakor mladostno zablodo. Samo, kdaj boš prišel k
pameti?
sporočil: 9.333
Saj se v prvem hipu še kar lepo sliši,
a že v naslednjem prevlada vtis, da
gre znova še za eno igro slepih miši.
(Pripis: bika za roge morejo prijeti
in obdržati le zmagovalni mački...
ali pa čisti novinci, upanj sledilci.)
Sodražan
a že v naslednjem prevlada vtis, da
gre znova še za eno igro slepih miši.
(Pripis: bika za roge morejo prijeti
in obdržati le zmagovalni mački...
ali pa čisti novinci, upanj sledilci.)
Sodražan
sporočil: 3.984
[rubec]Starejši ištrijani vedo povedati, da sta pa vendarle oba z njenim predpostavljenim pol-pol kriva.
Stari, ta boljši post na Financah, imbecili na kupu.
219. Eugenija Carl TV KP. HAHAHAHAHAHAHAHA, ta sploh ne ve, kdo Janez Janša je. Pravzaprav ta cunja niti ne ve kadar ga ima not, da ga ima not. Ji mora un povedat.
forum.finance.si/?m=...475&single
Rubec, kaj meniš, ji to lahko štejemo kot olajševalno okoliščino, ali jo potunkamo in v dosje ne zapišemo zadnje alineje?
sporočil: 3.984
[rubec]Spomnim, spomnim, i, kako le ne bi - takrat smo ravno v par streljajev oddaljenem Titovem Velenju pod budno taktirko Antuna Augustinčića montirali neko gromozansko rit na en podstavek in so prekinili meni tako ljubi Rudarski stan bodi nam pozdravljen z omenjenim tunkanjem, nakar so me poslali v prekomando na Jesenice plavž glihat, jebojihkonjudupe. Pa taka fajn tolsta bronasta rit je bila, sigurno so prišvasali gor snaho od Šerbi.
> [tekavec]
> > [rubec]
> > Stari, ta boljši post na Financah, imbecili na kupu.
> >
> > 219. Eugenija Carl TV KP. HAHAHAHAHAHAHAHA, ta sploh ne ve, kdo Janez Janša je. Pravzaprav ta cunja niti ne ve kadar ga ima not, da ga ima not. Ji mora un povedat.
>
> Starejši ištrijani vedo povedati, da sta pa vendarle oba z njenim predpostavljenim pol-pol kriva.
>
> forum.finance.si/?m=...475&single
>
> Rubec, kaj meniš, ji to lahko štejemo kot olajševalno okoliščino, ali jo potunkamo in v dosje ne zapišemo zadnje alineje?
Tito je predragi Tekavec kot se sam verjetno spomniš, razen če si med 8. kongresom bil v okrevališču švicarske Dobrne Dobrne kjer se je vedno slabo lovil signal dejal, da moramo vse neprijatelje tunkati, zato je moj odgovor POTUNKAJMO.
sporočil: 18.363
[janezpizdek]Šaman, jaz še tudi nisem dobil dohodninske odločbe ker imam oljašavo za deco, bom pa doplačal dohodnino, ko žuti magarac. Za dacarje smo magarci.....Upam, da bo pol konc z njimi za letos. Le to še manjka, da si si še ta novi kaj domislijo. Lep dan.
> [rubec]
> > [tekavec]
> > > [rubec]
> > > > [tekavec]
> > > > > [rubec]
> > > > > Stari, ta boljši post na Financah, imbecili na kupu.
> > > > >
> > > > > 219. Eugenija Carl TV KP. HAHAHAHAHAHAHAHA, ta sploh ne ve, kdo Janez Janša je. Pravzaprav ta cunja niti ne ve kadar ga ima not, da ga ima not. Ji mora un povedat.
> > > >
> > > > Starejši ištrijani vedo povedati, da sta pa vendarle oba z njenim predpostavljenim pol-pol kriva.
> > > >
> > > > forum.finance.si/?m=...475&single
> > > >
> > > > Rubec, kaj meniš, ji to lahko štejemo kot olajševalno okoliščino, ali jo potunkamo in v dosje ne zapišemo zadnje alineje?
> > >
> > > Tito je predragi Tekavec kot se sam verjetno spomniš, razen če si med 8. kongresom bil v okrevališču švicarske Dobrne Dobrne kjer se je vedno slabo lovil signal dejal, da moramo vse neprijatelje tunkati, zato je moj odgovor POTUNKAJMO.
> >
> > Spomnim, spomnim, i, kako le ne bi - takrat smo ravno v par streljajev oddaljenem Titovem Velenju pod budno taktirko Antuna Augustinčića montirali neko gromozansko rit na en podstavek in so prekinili meni tako ljubi Rudarski stan bodi nam pozdravljen z omenjenim tunkanjem, nakar so me poslali v prekomando na Jesenice plavž glihat, jebojihkonjudupe. Pa taka fajn tolsta bronasta rit je bila, sigurno so prišvasali gor snaho od Šerbi.
>
> Tekavec, danes mi poštar, kokr da ni nič, nonšalantno porine Odločbo od odhodnine pod vrata in vpraša če imam slučajno pumpo za posodit, ker se mu zdi da ima zadnjo gumo od kolesa en mečken prazno. Imate vi tam dol ali pa gor, tudi tako nesramne poštarje?
Huje od takega poštarja je samo še poštar, ki ti jezika nazaj, češ, da ni res, da je bolje, če ti moraš "državi doplačat", kot pa obratno. Junouvotajmiin.
Če mi bo to leto spet jezikal, ga bom pocukal alpa popraskal najmanj, majke mi ej, de™.
Zaenkrat mi je rekel samo to: "Ne, danes ti nisem prinesel odločbo o dohodnini, vam srečnikom, ki dobite nazaj, bodo te pizde dacarske poslale ujesen, a jaz, ki mam za doplačat sem že dobo, mamuimejebem. Celo leto jim plačujem ko idiot, potem ti te pičke na koncu pošljejo odločbo, da jim naj še doplačam. Nikol dost, mamico im!...Ej, sam ne mi spet začet s svojo teorijo, da je bolje, da jaz njim doplačam, ne vem kje vas šolajo, da niti osnovne kmečke matematke ne obvladate...od kdaj je dober, da mora človek še več doplačat...samo tih mi bod, ker sem jezen na dohodnino ko pes, čuj...". Edinkrat, ko se je z menoj strinjal je bilo, ko sva enkrat skupaj lajala prot dacariji, pa sem jaz rekel, nimaš kaj, da smo pač najbolj na svet obdavčena nacija, hehe.
LP shaman
P.S. Nimam denarja v oazah.