Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Riedl obsojen na tri leta zapora

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

prerok sporočil: 3.248
Berem Standardov zapis o istem dogodku (derstandard.at/13637...nlobbyist) - nič o izjavi sodnice, "da ni dvoma, da so bili slovenski politiki podkupljeni..."

Grem na Die Presse (diepresse.com/home/w.../index.do) - e, opa, tu je nekaj...dajmo pogledat...aha, citiram: ""Es gibt ausreichend Beweismittel, dass eine Bestechung stattgefunden hat, und das Ausschreibungsverfahren in Slowenien damit beeinflusst wurde", sagte Richterin Zöllner in ihrer Urteilsbegründung. Hm...tole pa ni tako, kot je zapisalo Delo. Evo kaj je rekla tota sodniška pupa, glede na poročanje die Presse:"Obstajajo številni dokazi, da je prišlo do podkupovanja, z namenom vplivanja na razpisni postopek v Sloveniji." Nič torej o politikih, sodnica pušča odprto, da je recimo denar pobasal Jurček (ne od Zokija, temu še ovc ni dat za čuvat), al pa Kučan, al pa Taufer, al pa recimo Zagožen, al pa JJ. Jebiga, sodnica je avstrijska in ne špekulira kot kakšna naša nedojebana sodniška pupa.

Grem na Kurier (to vam je rang 24kur) - sploh nič od Patrie, fak pozabu, da je Kurier dejansko 24kur in jih ne zanima nič kar je izven Gurtla

Šaltam še na rumeni tisk češ oni bodo ziher pograbili sivo cono (www.krone.at/Nachric...ry-357196) - da ga jebeš nič o izjavi sodnice

P.S.: Pa dobro Marjeta (Zevnik), sunce ti žarko, ti nisem reku, da ne pošiljaj Kurbe na Dunaj, tip še slovensko ne zastopi, kamoli nemško. Spet ti ga je namočil! Ti pa kar objavljaš vse kaj ti nekdo naloži. Daj si vuhe spucaj, pa idi pa čuj sama kaj tota magistra tam na Dunaju pravi.