Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Bratuškova s 55 glasovi izvoljena za mandatarko
Strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 19
sporočil: 3.486
Po govoru Bratuškove in Župevčeve pa me res postaja strah...glede
na to, da bomo dobili evropska sredstva me je pošteno strah, da ne
bodo ta poniknila v žepih javnega sektorja,
priviligirancev....kajti neke vizije iz ust "koalicije" še nisem
slišala....razen nekaj fraz, kot da živimo v svetu izpred več kot
20. let....
sporočil: 1.211
v sloveniji ne da kadrujejo za delovna mesta, tu nam še predsednika
vlade kar določijo
sporočil: 1.517
[dani14]Pa za kulturo mora biti denar. Snemanje projugo filmov nikakor ne sme zamreti. Vojnović je že nestrpen.
>Med prioritetami Bratuškove razvoj gospodarstva in javnega sektorja
Ker se tovarn ne da odpirati, bodo zato odpirali nove agencije in urade, saj morajo zaposliti vse zveste volilce iz FDV-ja in podobno koristnih fakultet.
sporočil: 6.084
[velikipok]Da se dokaže ? Kakšne dokaze ŠE pričakuješ ?
Sam osebno:
- ne maram JJ, ne maram njegovih občasnih netaktnih izjav;
- nikoli do zadnjih volitev nisem volil SDS, v teh zadnjih pa sem ga kljub prvi točki, ker sem ocenil, da je za SLO manjše zlo kot Zokijevi leporečniki in lobotomiranci, DL pa zaradi pokvarjenega Sorška in moralizirajočega preViranta nisem zaupal...
Ampak danes je bil kljub sarkazmu, ki ga ofce pač ne marajo (meni je pa občasno prav všeč), JJ vesoljska leta prepričljivejši in inteligentnejši kot je bila ali bo Alenčica kadarkoli. Da o Ropovi baburi sploh ne govorim, poden od podna.
Bom pa z veseljem čakal, kaj se bo zgodilo, če se slučajno dokaže, da je KPK to res politično motivirano smestila.
sporočil: 1.349
Po preveč "lepem" govoru Alenke B. s prstnimi odtisi Gregorja G.
(sklicevanje na vzornika Drnovška - kam nas je pripeljal
gradualizem??) se bojim, da bo daljnosežnost njenih(njihovih)
NErešitev obratnosorazmerna dolžini njenega krila. Upam, da bo rok
njihovega trajanja čim krajši!
Ob pogledu in prisluhu še eni magistri FDV (inflacija magisterijev bi morala voditi v razvrednotenje, toda v Sloveniji postajajo ti kadri kot kaže nepogrešljivi), pa sem sposobna le še, BRUH!!!
Ob pogledu in prisluhu še eni magistri FDV (inflacija magisterijev bi morala voditi v razvrednotenje, toda v Sloveniji postajajo ti kadri kot kaže nepogrešljivi), pa sem sposobna le še, BRUH!!!
sporočil: 4.944
Zadnja sprememba: jurijjurij 27.02.2013 14:18
[jurijjurij]
Ker bodoča El Presidentica in domača šivilja alias kleklarca pravi, da je njena prioriteta
>3.Razvijati javni sektor, da bo postal spodbujevalec napredka
hehehehehehe yebogabogdagayebo, me enormno silno zelo mega močno zanima kaj neki pomeni to verbalno skrpucalo??? Javni sektor bo spodbujevalec napredka, wtf ???
Glede na evidentni v nebo vpijoč oksimoron gospe bodoče El presidentice ji priporočam raje naslednje domače branje: "Strickideen fur den Hund". In da ne bo revica brezupno brskala po netu ji poklonim tudi link
www.mojpes.net/forum...45248.html
sporočil: 716
V glavnem je KPK Klemenčič lutka stricev iz ozadja. Zato Jankoviću
ni treba odstopiti, tako kot tudi Janši ne.
sporočil: 6.084
[kugy]Meni tudi ni jasno čemu vsa ta razprava. Razmerje moči je jasno in gre samo za to, da teli imajo dovolj glasov za zamenjavo vlade. Če bi bil na mestu JJ, bi govoril 5 minut, se zahvalil državljanom in prosil odpuščanja za vse morebitne napake. V dogovoru z ostalimi poslanci svoje skupine bi opustil kakršnokoli odgovarjanje in nadaljno debato. Saj nobena diskusije ne bo spremenila razmerja moči.
Janša, prav za prav je škoda besed in časa, kajti govoriš ljudem, ki tega ne razumejo in ne morejo razumeti Virantovi pač nočejo!). Je pa po svoje prav, da poveš, bo vsaj zapisano v arhivu DZ in bodo raziskovalci čez mnoga leta lahko ugotavljali kaj se je dogajalo V Sloveniji februarja 2013. To bo zanimivo branje. Še dobro, da večine navzočih takrat ne bo več, se bo pa marsikdo lahko sramoval svojega dedka ali babice, morda prababice, kdo ve.
sporočil: 2.669
[rubec]Rubec legenda, Rubec 4 prezident!
Pri Meliti Župevc je morala narava v naši evoluciji za en trenutek skreniti z začrtane poti. Če je Darwin hotel sploh dobiti založnika za svoje delo The Origin of Species, je moral to deviantno obdobje zamolčati, saj je študija že brez tega, povzročila v strokovnih krogih nejevero in posmeh.
sporočil: 3.220
A to je strokovna vlada: lisička Alenčica, Lukašenko iz belarus,
Previrant in Kahel neuničljivi!
sporočil: 3.052
Bratuškova: v vladi bo več strokovnjakov, kot politikov. Kateri pa
so ti strokovnjaki, Kociprova, Gajšek?? Ne me smejat!
sporočil: 2.298
.... razvoj gospodarstva in javnega sektorja
A jaoj, Kupte kar mislite čimprej. Ta razvoj bo šel preko države (beri DDV, trošarine, davki vseh sort, .... )
Razvil se bo tisti sektor gospodarstva ki brez države ne zna in ne more, ostali pa bo pospešeno crkavali oz se izseljevali še naprej.
Vse skupaj spominja bolj tako na osveščenost in organiziranost uši na cucku. Opcije da gostitelj lahko lepega dne crke ne (po/pri)znajo.
A jaoj, Kupte kar mislite čimprej. Ta razvoj bo šel preko države (beri DDV, trošarine, davki vseh sort, .... )
Razvil se bo tisti sektor gospodarstva ki brez države ne zna in ne more, ostali pa bo pospešeno crkavali oz se izseljevali še naprej.
Vse skupaj spominja bolj tako na osveščenost in organiziranost uši na cucku. Opcije da gostitelj lahko lepega dne crke ne (po/pri)znajo.
sporočil: 1.484
Bratuskova je prebrala lepopisni spis pa se to slabo. Zenska nima
pojma, kaj je to vlada, se manj pa kako se vlado vodi. Janez Jansa
je zelo dobro pojasnil mnenje KPK, pokazal je tudi, da obvlada
vodenje vlade in drzave, Bratovskovi se o tem niti ne sanja. V
Slovenijo prihaja z novo vlado ena najhujsih naravnih katastrof.
Prihajamo na nivo Kube in Severne Koreje. Dobili bomo nove visje
davke, pravica bo samo za pravoverne, vse ostale se bo preganjalo z
raznimi komisijami, pooblascenkami, varuhinjami in varuhi,
pravovernimi mediji, tozilstvi in sodisci. Komunisti bodo zopet
jemali pridnim im sposobnim ter dajali, najprej najvec sebi, nato
pa se lenuhom in nesposobnim, da bodo ti se naprej volili
komuniste. Koncni cilj levakov je izstop izEU in ponovna vpeljava
lastne valute z visoko inflacijo, da bodo lahko kradli ljudem tudi
na ta nacin.
sporočil: 2.298
Ker vlada ni ponudila obeta razvoja, državljani zahtevajo volitve.
To bo tudi moja prva prioriteta morebitne vlade. Slovenijo varno
pripeljati do volitev.
Če hočejo karkoli počet z državo je potrebno izpeljat najprej in edino to !
Če hočejo karkoli počet z državo je potrebno izpeljat najprej in edino to !
sporočil: 13.178
[pirhovec]Se pravi komunajzer je pojasneval komunajzerjem al kako?:)
> Janša: Tisto kar me je zaskrbelo ob predstavitvi nove vlade, je napoved o sprejemu rebalansa proračuna, kar bi bilo ponavljanje starih napak v slabših okoliščinah. Janša tudi opozarja na posledice dviga DDV, ki ga je napovedala Bratuškova. "Takšni ukrepi imajo posledice na standard ljudi in na pogoje poslovanja. Na koncu je lahko kljub višjim davkov prilivov manj."
To je nekaj, kar v zgodovini še nikomur ni uspelo pojasniti commijem.
PS: O dvigu DDV pa raje ne bi, ker ga je uzakonil ravno tvoj bog jajo;)
sporočil: 1.484
Zadnja sprememba: anon-182327 27.02.2013 14:42
[Neuvrscen]Tudi nam se dogaja pozig parlamenta v prenesene pomenu besed, posledice pa bodo podobne kot v predvojni Nemciji.
Danes bo torej slovenska demokracija najverjetneje dočakala nov pomemben mejnik. Vse kaže, da bo predsedovanju "hramu demokracije", kot se v žargonu reče DZ, prevzel izpričani ksenofob, ki je enkrat že javno pozival svoje občane k pogromu nad Romi.
Prav nič ne dvomim, da bodo Mirovni inštitut, Liberalna akademija, ta nova ombudsmanka, Krivic, Musarjeva, Hanžek, društvo izbrisanih, SAZU, ugledni profesorji FF in FDV, ugledni kulturniki s Tauferjem na čelu, metelkovci, ZZBjevci in še mnogi drugi po FB začeli pozivati na množične proteste pred in okoli DZ, začeli pisariti pisma OZN, organom EU in Sveta Evrope, Helsinškim monitorjem, Obami in vsem pomebnejšim svetovnim državnikom nasploh. A ja, saj res! Ups!
Da bo simbolika popolna, ravno to noč med 27. in 28. februarjem bo okrogla 80. obletnica požiga Reichstaga. Zgodovinarji si zaradi pomanjkanja dokazov še danes niso enotni, ali za tem stojijo naciji ali morda celo res uvoženi komunisti, je pa neizpodbitno dejstvo, da je dogodek bil uvertura v brutalno omejevanje in kršenje človekovih pravic.
sporočil: 1.340
No, glej, zelo enostavno. Pač tudi njemu ne zaupam. Ker pa vem kako
gredo diskvalifikacije, tudi s strani JJ in njegovih, sploh pa s
strani levakov, vem česar so nasprotniki sposobni.
Ampak ravno poslušam Potratovo Majdico in še enkrat ni uspela pogledati iz plonklista.
Najbrž ga niti spisala ni sama, saj tako slabo lastnega izdelka ne moreš prebrati. Toliko o kvaliteti poslanca, ki mu je gobec edino orodje.
Ampak ravno poslušam Potratovo Majdico in še enkrat ni uspela pogledati iz plonklista.
Najbrž ga niti spisala ni sama, saj tako slabo lastnega izdelka ne moreš prebrati. Toliko o kvaliteti poslanca, ki mu je gobec edino orodje.
sporočil: 2.054
[Maj]Če so tisti z najnižjimi dohodki imeli delnice, na katere so dobivali dividende, prav gotovo niso več reveži.
> [KondaU]
> Kdaj dobimo 25% DDV? Ob 15:25 ali šele ob 16:45 ?
Oh kakšna tragedija bo to.
Da je pa janša tistim z nižjimi dohodki dvignil davek na dividende, dobiček in obresti iz 0% na 25% ti je pa všeč.
Očitno se ti že dodobro kisa od preštevanju svojih lastnih dividend.
sporočil: 18.363
"Janko Veber: Treba je zagotoviti stabilne gospodarske
razmere."
Možakar ne ve kaj govori. Floskule na treba je.......... Kot da nekoga preganja:-). Lep dan.
Možakar ne ve kaj govori. Floskule na treba je.......... Kot da nekoga preganja:-). Lep dan.
sporočil: 2.054
Ravnokar poslušam, najbolj moralnega človeka v sloveniji. Upam da
bo tega gobcača nekdo kresnil po umazanem gob.. samo mo priporočam
da ima rokavice, da se ne ukuži z umazanijo ki mu leti iz ust.
sporočil: 13.178
[pirhovec]Moj dan? O čemu ti to blodiš pirh?:)
> [čarli]
> > [pirhovec]
> > > Janša: Tisto kar me je zaskrbelo ob predstavitvi nove vlade, je napoved o sprejemu rebalansa proračuna, kar bi bilo ponavljanje starih napak v slabših okoliščinah. Janša tudi opozarja na posledice dviga DDV, ki ga je napovedala Bratuškova. "Takšni ukrepi imajo posledice na standard ljudi in na pogoje poslovanja. Na koncu je lahko kljub višjim davkov prilivov manj."
> >
> > To je nekaj, kar v zgodovini še nikomur ni uspelo pojasniti commijem.
>
> Se pravi komunajzer je pojasneval komunajzerjem al kako?:)
>
> PS: O dvigu DDV pa raje ne bi, ker ga je uzakonil ravno tvoj bog jajo;)
Čarli, danes je tvoj dan, ravno z žura?
PS: Navsezadnje so pa levičarji prej tvoji kolegi kot moji, saj si v nekaterih zadevah zelo sinhroniziran z njimi. Saj veš država mora poskrbeti za to in to:) Pač si pravi komunajzer preoblečen v obleke liberalca. Pač na nivoju šušmana in gregca:)
sporočil: 211
[Dudek]Ja, ampak potem politik nebi bil politik (mora čimveč jezik otresat) :)))
> [kugy]
> Janša, prav za prav je škoda besed in časa, kajti govoriš ljudem, ki tega ne razumejo in ne morejo razumeti Virantovi pač nočejo!). Je pa po svoje prav, da poveš, bo vsaj zapisano v arhivu DZ in bodo raziskovalci čez mnoga leta lahko ugotavljali kaj se je dogajalo V Sloveniji februarja 2013. To bo zanimivo branje. Še dobro, da večine navzočih takrat ne bo več, se bo pa marsikdo lahko sramoval svojega dedka ali babice, morda prababice, kdo ve.
Meni tudi ni jasno čemu vsa ta razprava. Razmerje moči je jasno in gre samo za to, da teli imajo dovolj glasov za zamenjavo vlade. Če bi bil na mestu JJ, bi govoril 5 minut, se zahvalil državljanom in prosil odpuščanja za vse morebitne napake. V dogovoru z ostalimi poslanci svoje skupine bi opustil kakršnokoli odgovarjanje in nadaljno debato. Saj nobena diskusije ne bo spremenila razmerja moči.
sporočil: 735
Razvoj javnega sektorja? A je ta baba nora? Prav, jaz se prvi
javim, da se zaposlim v javnem sektorju. Bom imel fino plačo, nič
delal in nič skrbel. Zaposlimo torej vse slovence v javni sektor,
pa bodo vsi problemi rešeni, a ne Alenka? #$%&$:*?#
Iz dežja pod kap.
Iz dežja pod kap.
sporočil: 948
[tomven]Gašpar Gašpar se je že javil :)
Bratuškova: v vladi bo več strokovnjakov, kot politikov. Kateri pa so ti strokovnjaki, Kociprova, Gajšek?? Ne me smejat!
sporočil: 8.684
Na oblast se ponovno vrača GREGOR GOLOBIČ s pomočjo Bratuvškove.
Golobič je pač aktiven v stranki PS OZIROMA JANKOVIČEVI PARTIJI.
Upam, da Bratuškovi ne bo uspelo sestaviti vlade stricev iz
ozadja(Kučan,Jankovič,.,.,.).