Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: KRKG
sporočil: 18.121
Bob je napisal(a):Za sto vedno pride stoena ;-)
bravo: 100?.:)
(In za 101 je 102, 120, 150 i tako na gore press :-)))
Res pa je, da je z druge strani potem 99 ;-)
Pozicija: imam in držim.
sporočil: 1.135
0902ISXdX je napisal(a):
Za sto vedno pride stoena ;-)
Jaz tudi imam in držim, tole je bilo zrežirano !
sporočil: 10.178
0902ISXdX je napisal(a):
Za sto vedno pride stoena ;-)
samo ti že neznano število let držiš jtkg, pa tudi pri ztog si sumljiv.:)
sporočil: 8.014
Rossi1 je napisal(a):Sta ABN AMRO in Erste zrežirala, da sta lahko čim ceneje prodala naslednjega od petdesetih paketov, ki jih še nameravata prodati, ali je en stric v sivem kombinezonu in z belo perzijsko mačko v naročju pritisnil en rdeč gumb na komandni plošči svoje podmorske postaje, da se je daljinsko sesul računalnik na LJSE in vnesel fiktivne prodaje?
sporočil: 972
mogoče si me postavil na napačno stran?:)
predvsem se je v zadnjih minutah pojavil "grdi" stric v podobi tujcev, za tvoje komentarje pa vsekakor hvala, upam, da jih jutranji kamikaze vsaj malo preletijo preden oddajajo nakupna naročila
Rossi1 je napisal(a):
sem glede na tvoje zadnja sporočila mislil, da si končno dojel situacijo in pravočasno spokal, pa vidim, da ni čisto tako.:)
p.s. 100% ti zagotavljam, da ne prodajamo tisti, ki delnic nimamo.:)
Bob je napisal(a):
samo ti že neznano število let držiš jtkg, pa tudi pri ztog si sumljiv.:)
ZTOG nima veliko (manj kot 300 lotov), je pa res, da sem zamudil prodajo pri 400, ker sem bil odsoten.
JTKG sem kupoval po 7000 tolarjev naprej do 16k in na raznih "kontih" imam enostavno preveč, da bi prodajal po 117 ;-)
Poleg tega pa ne vem kaj bi z gotovino, zato hranim papirje za mladino, ker tudi nimam poguma in znanja za tuje borze ;-)
(V primeru prevzema, pa bodo papirji cash postali press )
sporočil: 28.060
Rossi1 je napisal(a):da ne bos ponovil vaje s telekomom...
sporočil: 1.135
Bob je napisal(a):
sem glede na tvoje zadnja sporočila mislil, da si končno dojel situacijo in pravočasno spokal, pa vidim, da ni čisto tako.:)
p.s. 100% ti zagotavljam, da ne prodajamo tisti, ki delnic nimamo.:)
Sem nekaj nazaj kupil ugodno, bom šparal na sredni rok , bomo videli :)
sporočil: 2.665
ironmaiden je napisal(a):
Nič bolj kot ti podpihuješ padec .)
jah, par ljudem v forumu pripisujes nadnaravno moc. kdor kupuje brezglavo bo pac prej ali slej nasrkal. pohlep pa je vedno kaznovan
andrejcc je napisal(a):psst. a ne veš, da ravno tržim kuglo?:)
jah, par ljudem v forumu pripisujes nadnaravno moc.
sporočil: 1.408
TadejK je napisal(a):
Meni je žal, ker mnogi nočete dojeti, da že tri tedne vse to o Krki pišem dobronamerno. Vzorec je res vnebovpijoče očiten, ampak če nočete dojeti, pač nočete, vaš problem.
Dejansko je temu res tako, zanima, če ZTFI dovoljuje tržne manipulacije, ker če tole ni tržna manipulacija tečaja, potem ne vem kje je.
0121ST1 je napisal(a):
Dejansko je temu res tako, zanima, če ZTFI dovoljuje tržne manipulacije, ker če tole ni tržna manipulacija tečaja, potem ne vem kje je.
torej bi bilo tujcem potrebno prepovedati da prodajo? g.arhar je nekaj podobnega že počel, učinki so znani.
pa si prebral, kaj piše v 374. členu tretjega odstavka ZTFI?
tadej dejansko brezplačno plasira inforamcije, ki ti jih redko kateri broker ve iz glave, bučmani po forumu mu očitajo pa manipulacijo trga
zois1 je napisal(a):
tadej dejansko brezplačno plasira inforamcije, ki ti jih redko kateri broker ve iz glave, bučmani po forumu mu očitajo pa manipulacijo trga
In ti resno misliš, da se tečaj oblikuje na osnovi pisanja na tem forumu?
sporočil: 8.014
0902ISXdX je napisal(a):Eni to hočejo in morajo verjeti, ker se drugače pač ne morejo izogniti zaključku, da so kiksnili.
In ti resno misliš, da se tečaj oblikuje na osnovi pisanja na tem forumu?
Glede na to, kako samozavestni so bili pred nekaj tedni, kako so zamahovali z roko ob vsakem protiargumentu in se posmehovali manj samozavestnim, bo verjetno trajalo še kar nekaj časa, da bodo v verigi Shock - Denial - Anger - Bargaining - Depression prišli do četrtega člena. Skozi zaroto CIE, Vatikana, prostozidarjev in še koga bodo do takrat ohranjali notranjo vero v to, da so sicer ravnali pravilno, a jim nek hudobec na vsak način nagaja in kvari igro.
Južnejši balkanski forumi pokajo po šivih od podobnih debat. Ko je raslo, so se vsi hvalili, kako so dobro pogruntali, ko pada, pa pada samo zaradi zarote ne vem koga vse. Pri tem, da je večina tečajev še vedno na več kot dvakratnikih tistih, ko je začelo rasti in so se začeli hvaliti. In pri nas ni kaj dosti drugače, bolj kot pada, več je te navlake po forumih...
če si prav prebral, prav to forumaši očitajo tadeju, bobu in še komu...
kljub temu, da so tadejeve informacije točne in preverljive v KDD (poleg tega jih folk od njega dobiva brezplačno), torej ne gre za namerno razširjanje zavajajoče informacije, ampak posredovanje opisa dejanskega stanja v DK
TadejK je napisal(a):
Eni to hočejo in morajo verjeti, ker se drugače pač ne morejo izogniti zaključku, da so kiksnili.
Glede na to, kako samozavestni so bili pred nekaj tedni, kako so zamahovali z roko ob vsakem protiargumentu in se posmehovali manj samozavestnim, bo verjetno trajalo še kar nekaj časa, da bodo v verigi Shock - Denial - Anger - Bargaining - Depression prišli do četrtega člena. Skozi zaroto CIE, Vatikana, prostozidarjev in še koga bodo do takrat ohranjali notranjo vero v to, da so sicer ravnali pravilno, a jim nek hudobec na vsak način nagaja in kvari igro.
Južnejši balkanski forumi pokajo po šivih od podobnih debat. Ko je raslo, so se vsi hvalili, kako so dobro pogruntali, ko pada, pa pada samo zaradi zarote ne vem koga vse. Pri tem, da je večina tečajev še vedno na več kot dvakratnikih tistih, ko je začelo rasti in so se začeli hvaliti. In pri nas ni kaj dosti drugače, bolj kot pada, več je te navlake po forumih...
Hej, saj meni je jasno, mene ni treba prepričevati.
Čakam samo še komentarje, ki bodo za padec KRKG obtoževali vlado ;-)
sporočil: 1.408
zois1 je napisal(a):
Ti si šele ta pravi bučman, jst sem za tržno manipulacijo mislil na prodaje tujih bank, ne na pisanje TadejK-ja, za katerega vem kako po forumih širom po sfetu nesebično deli svoje znanje.
Zadnja sprememba: anon-34928 11.02.2008 17:36
vzamem nazaj, razumel, da se manipulacija nanaša na informacije, ki jih posreduje tadejk
kljub temu, zakaj bi bilo početje tujih bank manipulacija? oni prodajajo papirje, ki so dejansko na njihovem računu
bolj me zanima, kaj je s tistimi 1h na povpraševanju, ki ob vsaki večji količini na ponudbi tako hitro izginejo iz sistema, tako da bi prej rekel, da so manipulacije orodje "naših" branilcev okpov krkg
zois1 je napisal(a):
vzamem nazaj, razumel, da se manipulacija nanaša na informacije, ki jih posreduje tadejk
kljub temu, zakaj bi bilo početje tujih bank manipulacija? oni prodajajo papirje, ki so dejansko na njihovem računu
bolj me zanima, kaj je s tistimi 1h na povpraševanju, ki ob vsaki večji količini na ponudbi tako hitro izginejo iz sistema, tako da bi prej rekel, da so manipulacije orodje "naših" branilcev okpov krkg
Hja, nekaj ne štima, če Erste reče 130 buy, ostali pa prodajajo po 100 (zakaj pa niso po 129 press ;-)))
Z velikim portfeljem je pač lažje manipulirati, vsaj meni se tako dozdeva... in očitno nekaj vedo, česar do "včeraj" niso vedeli ali pa verjeli, sicer ne bi bil danes tak stampedo po 100.
Zadnja sprememba: anon-34928 11.02.2008 17:59
če je res prodajal Erste, bomo vedeli v sredo, kar se tiče pa analitikov pa "naj bi bili neodvisni" (tudi po ZTFI, člen ali dva naprej od 374.) in v tovrstna natolcevanja, da za vsako prismodijo stojijo zarote, žal ne verjamem
poleg tega, naj bi imele tuje banke, katerih podružnice trgujejo na LJSE, možnost skupnega računa, tako da ti v bistvu ne veš, ali ona dejansko kupuje in prodaja za svoj račun ali račune strank - to je nepreverjena informacija, ki sem jo dobil od kolega s skrbništva ene od omenjenih bank!
sporočil: 270
Bob je napisal(a):
bravo: 100?.:)
Zakaj pa ne bi jutri z prvim sklenjenim poslom Krke spet krepko znižal tečaj, da nam padeta še dva certifikata na Krko? Potrebna je samo ena delnica. Žal pa ta trenutek ne držim niti ene delnice Krke, da bi potestiral če stvar res deluje.
IgorB
sporočil: 69
pomoje je ful povpraševanja na 100€..... al se pa edn jutr postavi
na buy na 105 pa je..... 1h
al pa če en objavi namero za prvzem krke... sej ni kaznjivo... gor bi pa zihr šlo :)
al pa če en objavi namero za prvzem krke... sej ni kaznjivo... gor bi pa zihr šlo :)
sporočil: 69
tisle234 je napisal(a):
Mislim,da bi jutri znala pasti pod 100€!
To bi pa že res bil dogodek leta..
kaj sam govoriš... postau se v vrsto za nakup.... pa bo hitr do 120€ prlezla......